Koningin Máxima opent nieuwe studio van Koffietijd

Geplaatst op Mon 03 Dec 2018 om 12:45

Koningin Máxima opent donderdag het nieuwe kantoorgebouw van de Postcode Loterij in Amsterdam, dat ook de nieuwe studio van Koffietijd en 5 Uur Live huisvest. Koffietijd-diva Quinty Trustfull is gastvrouw tijdens de opening en is bijzonder trots op het koninklijk bezoek. “Op 6 december presenteer ik ’s middags de opening, met onze koningin Máxima. Dat vind ik echt een eer, heel leuk dat ik dat mag doen. Heel bijzonder om haar daar te mogen ontmoeten“, vertelt ze in De Telegraaf.

Voor Koffietijd zit er ook een zwart randje aan de verhuizing. De sfeervolle villa in Eemnes wordt ingeruild voor een ecologisch verantwoord kantoorpand aan de Zuidas. “De volgende ochtend gaan we daar voor het eerst live.

Wat vindt Trustfull van die verhuizing? “Ons programma is van de Postcode Loterij. De hele entourage in de nieuwe studio is anders dan in de villa, maar het wordt ongelooflijk mooi. Het is een prachtig gebouw en het meest duurzame van Nederland. Ik heb er heel veel zin in.

Het zal wel even wennen zijn, maar we hebben in Amsterdam een dakterras met een wormen- en bijenhotel, en een atrium. Dat zijn ook plekken van waaruit we iets kunnen doen.

Het Telegraaf-interview met Quinty Trustfull kunt u lezen via Blendle.

Foto: RVD
14 Reacties op “Koningin Máxima opent nieuwe studio van Koffietijd”


 1. Den Draaiert Joost

  Mijn god, wat een flauwekul allemaal. Kijkt er überhaupt nog iemand naar die onzin?

 2. Nero

  Aldus de tut der tutjes

 3. critikast

  De koningin die een nieuwe studio van Koffietijd gaat bijwonen. Heeft die vrouw nu echt niets anders te doen? Ik kan nog wel een paar adressen voor haar verzinnen waar ze beter op haar plaats zou zijn. Hoe diep kun je zinken als je bij die theemutsen van Koffietijd gaat aanschuiven?

 4. Dij Enkletser

  Lekker Koninklijk Beppen .

 5. Dries Rioolvink

  Koffietijd is een soort methadonbus van Unilever.

 6. Dreetje

  Had Maxima niet wat belangrijkers te doen, zoals bijvoorbeeld nieuwe schoenen kopen in Milaan?

 7. Henk

  Een wormenhotel op een dakterras??? Wie heeft dat bedacht?

 8. Gijpie

  Dit moet ze niet doen joh, hey.

 9. eindregie

  Voor wat hoort wat.
  Het Oranje Fonds ontvangt miljoenen van de Nationale Postcode Loterij. De baas Boudewijn Poelmann vindt het geweldig leuk om bij de top van Nederland te horen. En mooie vrije publiciteit.

 10. Piet de zwart

  Wat een afgrijselijk mens, die trusttrut met haar stemmetje kots!

 11. Fox Mulder

  Nationale Postcode Loterij = Boudewijn Poelmann. Journalisten van Nederland duik daar eens in. Vrienden en kennissen uit de top van dit bedrijf…

 12. anymouse

  @critikast, klein detail, Koningin Máxima opent donderdag het nieuwe kantoorgebouw van de Postcode Loterij in Amsterdam.

  Dat daar dan ook toevallig de opnames zijn van o.a. Koffietijd & 5 uur Live, dat is dan maar zo. Niet meer en niet minder.

 13. Sip

  Maxima is een geweldige vrouw; Willem Alexander boft maar met zo’n maatje.

 14. Angelique

  Wat een vreselijk gebouw. Koffietijd altijd leuk met de tuin en de paardjes maar dit ! Ik denk dat ik maar minder ga kijken. Duurzaam ???? De natuur is duurzaam en ik snap niet dat Loretta dit zo een mooie studio vind. Ik vind er niets aan

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.