Fors gewichtsverlies Daphne Bunskoek door tv-stress

Daphne Bunskoek vindt haar dagelijkse RTL 4-show 5 Uur Live zo ontzettend stressvol dat ze kampt met fors gewichtsverlies. Dat vertelt de presentatrice in de Margriet. Bunskoek wil het programma zó goed doen dat het haar bijna te veel wordt. Ze wijt het aan haar perfectionisme. “Sinds ik bij 5 uur live werk, ben ik eerder kilo’s afgevallen door de stress. Ik ben ambitieus, een pietje-precies en wil de dingen die ik doe goed doen. Dat had ik vroeger al“, legt de 44-jarige tv-ster uit.

Het lijkt erop dat Bunskoek het in haar hoofd allemaal een beetje groter maakt dan het is. “Bij 5 uur live hebben we vijf dagen per week vier gasten. Ik wil me op iedere gast goed voorbereiden; zijn boek lezen, voorstelling of film zien…

Haar hele leven staat in het teken van 5 Uur Live. “Die hoge lat vraagt veel en dat merk ik aan mijn gewicht. Ik probeer daarom ook bewust ontspanning te zoeken: lekker veel wandelen, door de stad of in de natuur, af en toe suppen of wakeboarden en sinds kort doe ik aan yoga.”

Wat doet ze nog meer om rustig te blijven? “Ik heb eens een Vipassana-retraite gedaan. Dan zit je tien dagen intern, mediteer je tien uur per dag en mag je niet praten.

Als Bunskoek het allemaal volhoudt is 5 Uur Live vanmiddag weer te zien op RTL 4.

Overigens werkte het 5 Uur Live-dieet niet bij Hannelore Zwitserlood. Zij is vanaf januari weer te horen op Radio 538.

Het Margriet-interview met Daphne Bunskoek kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen