Henny Huisman walgt van vrouwen op LXRY-beurs

Henny Huisman bracht donderdagavond een bezoek aan de Masters of LXRY-beurs in Amsterdam en heeft daar zijn ogen uitgekeken. De vrouwen die daar rondlopen zijn ongelooflijk. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in Pauw. Het komt erop neer dat veel te oude mannen met veel te jonge vrouwen rondlopen, aldus Huisman. “Een vriend van me is van Prescan. Hij heeft me uitgenodigd. Het was even leuk om te zien. Het zijn zulke verschrikkelijke wijven die daar lopen. Ooooh!

Wat voor vrouwen dan? “Van die griebels, van die golddiggers… Ik had wel sjans. Ik ben niet rijk, maar ze denken van wel, dus ik heb wel heel veel sjans.

Wat doet hij met die sjans? “Ik sjans terug, gewoon onschuldig. Ik moet wel lachen. Er zitten vrouwen bij die twee dagen bezig zijn geweest om zich op te tutten. Het is echt verschrikkelijk.”

Dan, wijzend op medegast Philip Freriks: “Je ziet heel veel oudere Philip-types en dan huppen er hele jonge vrouwen rond. Een oudere met een vrouw van een jaar of 35 en dat is dan echte liefde. Dat zie je dan ook gewoon. Als ze lachen, komt het geld eruit.”

Huisman zat aan tafel om over zijn tv-voorkeuren te praten. “Ik ben meer een Netflix-kijker. Ik heb alle bekende series gezien, maar ik kijk ook naar televisie. Ik kijk graag naar jou. Dat doe ik omdat ik misschien volgende maand nog een keertje langs kan komen.”

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen