Henny Huisman walgt van vrouwen op LXRY-beurs

Geplaatst op Sat 08 Dec 2018 om 9:00

Henny Huisman bracht donderdagavond een bezoek aan de Masters of LXRY-beurs in Amsterdam en heeft daar zijn ogen uitgekeken. De vrouwen die daar rondlopen zijn ongelooflijk. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in Pauw. Het komt erop neer dat veel te oude mannen met veel te jonge vrouwen rondlopen, aldus Huisman. “Een vriend van me is van Prescan. Hij heeft me uitgenodigd. Het was even leuk om te zien. Het zijn zulke verschrikkelijke wijven die daar lopen. Ooooh!

Wat voor vrouwen dan? “Van die griebels, van die golddiggers… Ik had wel sjans. Ik ben niet rijk, maar ze denken van wel, dus ik heb wel heel veel sjans.

Wat doet hij met die sjans? “Ik sjans terug, gewoon onschuldig. Ik moet wel lachen. Er zitten vrouwen bij die twee dagen bezig zijn geweest om zich op te tutten. Het is echt verschrikkelijk.”

Dan, wijzend op medegast Philip Freriks: “Je ziet heel veel oudere Philip-types en dan huppen er hele jonge vrouwen rond. Een oudere met een vrouw van een jaar of 35 en dat is dan echte liefde. Dat zie je dan ook gewoon. Als ze lachen, komt het geld eruit.”

Huisman zat aan tafel om over zijn tv-voorkeuren te praten. “Ik ben meer een Netflix-kijker. Ik heb alle bekende series gezien, maar ik kijk ook naar televisie. Ik kijk graag naar jou. Dat doe ik omdat ik misschien volgende maand nog een keertje langs kan komen.”

Foto: BNNVARA
27 Reacties op “Henny Huisman walgt van vrouwen op LXRY-beurs”


 1. Smeg ma

  Henny is dan wel een uitgerangeerde bejaarde, hij hep wel een keer gelijk.

 2. Kunta Kinte

  Henny Huisman wilde leuk doen, alleen het lukte niet……Iedereen zag dat het nep was…..

 3. west

  inderdaad was er gisteren ook Ik denk dat een man beter af is met een soort Mien Dobbesteen uit de Jordaan!! Want zijn gewoon de gezelligste vrouwen uit Nederland !

 4. Zalmneusje

  Henny’s aanwezigheid bij Pauw was idd tenenkrommend. Popi-jopie lopen doen, overal tussendoor met zn grote waffel, ‘grapjes’ die doodsloegen. Echt zo’n oom die je elk jaar maar weer uitnodigt met de kerst maar waar niemand op zit te wachten.

 5. Johan

  Pauw wil voor vrijdagavond ook zijn Patty Brard hebben. Toegegeven, Brard is dan toch net beter dan Henny Huisman.

 6. Nfj

  Johan Derksen imitator

 7. Klaasje

  Hennie Huisman was gesponsord door zijn vriendje bij Prescan.
  Heel veel die naam noemen. Is goedkoper dan n reclameblokje. Het lag er wel erg dik bovenop. Hij kwam hij wel beetje over als n vies oud mannetje.
  Hij sprak Philip Freriks aan als zijnde n oude man maar Philip mag dan wel ouder zijn maar is nog wel vlotte intelligente innemende man.

 8. Dirk

  Ik ben een trouwe kijker van pauw maar toen ik las dat die vervelende huisman aanschoof ben ik meteen naar netflix gevlucht , wat een ongelofelijke flapdrol .

 9. Bolle Martijntje zelf

  Hij heeft gelijk. Verschrikkelijke plueriswieven lopen daar rond

 10. Zwarte Piet

  Huisman heeft een geschat vermogen van 12 milloen en vaste bezoeker van de Millionair Fair. Hypocriet figuur kwam alleen even Prescan promoten.

 11. jomari

  Logisch dat Huisman alleen met kinderen zijn succes(sen) heeft behaald,zij lachten
  wel om zijn grapjes en geloofden zijn praatjes. Bij Pauw viel hij door de mand, inderdaad ergerlijke reclame en dan ook nog beweren dat hij niet rijk is……….

 12. Solange

  Henny heeft gelijk die wijven noemen wij Biefstukhoeren of Roofkippen….hersenloze sletten die op je geld aasen

 13. Solange

  Henny heeft gelijk het zijn allemaal kopieen van Botox Estelle Cruyff inhoudsloos en supergek op geld….

 14. Jeanet

  Henny Huisman kwam om over tv fragmenten te praten, waaronder een fragment over Prescan. Vervolgens een schijnheilig bruggetje en was hij zeer toevallig ook nog door ‘een vriendje van Prescan uitgenodigd’ op die beurs. Toen kwam de discussie trigger over golddiggers als afleiding van deze doorzichtige reclamespot. Walgelijk goedkoop.

 15. anoniem

  henny 100% gelijk.

 16. aammehoela

  Hij heeft natuurlijk wel gelijk. Een bepaald soort vrouwen is alleen maar bezig met uiterlijk en andere vooral onbelangrijke zaken. Weten veelal niets over politiek. Ja, dat Rutte er goed uit ziet of juist niet. Maar wie Baudet is, oh die gozer, ja ziet er leuk uit. …………………………

 17. gerard

  Die Yves wat een loonknuppel is dat .. haha hij staat op de payrol van leeser..

  en dan maar stoer doen hahaha

 18. Godefroy France

  Ha Ha Ha silly syl is het levende voorbeeld, enkele jaren goldiggend met de benen wijd op de rekeningen van blanke vvders, als deze haar uitkotsen, (we kunnen vele redenen bedenken waarom) kan ze in ieder geval de politiek in,,,,, ra ra ra dit zegt veel over het niveau van de politiek, ha ha ha hoewel, Mark gewillige prooi? kan ze meteen europa in, doen wij de langverwachte “SS uitzwaaidag” Can’t Wait.

 19. KlatsBoem

  Ik vond Huisman in topvorm!

 20. ary

  Het is maar goed dat hij niet weet hoeveel vrouwen van hem walgen.

 21. Curi Frans Jansen Orbi in de Urbi

  Ik vond Hennie Tuinhuisman helemaal niks.
  Hennie mist talent en empathie.

 22. Willie

  Er zijn natuurlijk ook financieel vermogende vrouwen die geen oudere man willen. Beetje kort door de bocht heren…

 23. Pip

  Hij is al jaren over dedatum .

 24. ℙluk vd ℙetteflet ℗

  Waarom nou Henny?
  Hoeft toch niet, je kan zoveel beter.

 25. Brott Schilte Lover

  Gewoon doen of je rijk bent en dan keihard palen die goudgravers.

 26. johan d

  Smeg ma
  Sat 08 Dec 2018 om 9:09

  nu maar hopen dat jij nooit bejaard wordt dan

 27. Noëlla

  Die mannen daar zijn net zo smerig. Looen met een vrouw aan de arm die jonger is dan hun dochter. Bah.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.