Heel Holland Bakt wil volgend jaar ook in de winter

De makers van Heel Holland Bakt spelen met het idee om de wintereditie van dit jaar niet iets eenmaligs te laten zijn. Er is al geopperd om het ook volgend jaar zo te doen. Dat vertelt presentator André van Duin in De Telegraaf. Het voelt nu wat beter aan, want bakken is meer iets voor de winter, legt Van Duin uit. “De winterbaksels zijn ook erg leuk, in deze periode, zoals oliebollen en appelflappen. Misschien dat we het volgend jaar wel weer in deze tijd maken, dat idee is geopperd.

De wintereditie begint vanavond, nu de kerstdagen naderen en Boer Zoekt Vrouw is afgelopen. “De draaidagen waren in september en oktober. De hete zomer was gelukkig voorbij. Als we acht weken in die hittegolf hadden moeten draaien, was daar niets van terechtgekomen. Achteraf is het een goede keuze geweest.

Heel Holland Bakt begint anders dan anders. De voorronde, met maar liefst 500 mensen, wordt nu uitgezonden in de eerste aflevering. “Het is een leuke uitzending geworden.”

In de uitzending wordt het aantal kandidaten teruggebracht naar tien. “Het lijkt de UEFA wel, het is een heel schema.”

Het Telegraaf-interview met André van Duin kunt u lezen via Blendle.

Foto: MAX/Roland J. Reinders

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen