Gregory Sedoc boos over ‘domme’ montage Robinson

Gregory Sedoc is niet blij met de wijze waarop Expeditie Robinson is gemonteerd. Dat vertelt de voormalig hordeloper, nu politieagent, in Het Parool. Sedoc deed mee aan de afgelopen editie en verbaasde zich bij de uitzendingen op tv. “De uitzendingen zijn soms wel heel dom geknipt en geplakt. Bij een proef moest je water meenemen in een koker met twee open zijkanten. Dat was lastig, maar het fragment is zo gemonteerd dat het net lijkt alsof ik niet wist dat er twee gaten in zaten.

Terwijl: voor je een spel gaat doen, krijg je een uur uitleg“, vervolgt hij. “Je kunt zelfs even oefenen. Ik snap het wel, ze knippen en plakken voor leuke televisie, maar het ziet er heel dom uit. Ik krijg daar dus duizenden berichten over, dat is echt niet cool.”

Al met al heeft Sedoc zijn deelname ervaren als een pittige uitdaging. “Je onderschat hoe zwaar het is. De verveling is killing. Dat zeggen ze ook bij het startgesprek: de verveling kun je twee dagen hebben, daarna wordt dat heel, heel zwaar. Je ligt en wacht.”

Af en toe deden de kandidaten wel spelletjes met elkaar, maar tegelijkertijd wil je geen energie verspillen, aldus Sedoc. “Want je weet niet wat er gaat gebeuren: er kan opeens een boot komen en dan moet je een proef doen.

Het Parool-interview met Gregory Sedoc kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen