Carlo Boszhard keihard: ‘Femke Halsema doorgeslagen’

Carlo Boszhard is niet bepaald fan van het activistische GroenLinks-beleid van de nieuwe Amsterdamse burgemeester Femke Halsema. Dat laat de RTL 4-ster blijken in Mokum Magazine. Boszhard is al een hele tijd geleden gevlucht naar Landsmeer, maar volgt alle ontwikkelingen in de hoofdstad nog wel op de voet. “Femke Halsema begon zo goed als burgemeester, maar vanaf de I Amsterdam-affaire is ze toch wel een beetje doorgeslagen“, zegt de presentator onomwonden.

Halsema is ook omstreden omdat ze heeft gezegd dat ze het boerkaverbod ‘zó niet bij Amsterdam vindt passen’ en het parkeertarief in Amsterdam ophoogt tot 7,50 euro per uur.

Boszhard heeft het wel gehad met Amsterdam. “Op zich zou het best leuk kunnen zijn om in Amsterdam te wonen, maar zeker de laatste jaren vind ik dat ze er alles aan doen om de ‘echte Amsterdammers’ weg te jagen“, zegt hij. “Ik vind het leuk om er te zijn en om er te winkelen, maar daarna ga ik weer met gierende banden naar huis.

Net als Gordon is Boszhard geboren en getogen in Noord. “Toen woonden daar nog echte Amsterdammers, die inmiddels alweer lang en breed naar Purmerend zijn vertrokken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen