Bunskoek denkt dat Máxima niet in 5 Uur Live wil

Daphne Bunskoek denkt dat koningin Máxima niet wil aanschuiven in haar talkshow 5 Uur Live op RTL 4. Dat heeft de presentatrice donderdagavond gezegd in RTL Late Night met Twan Huys. De Postcode Loterij-programma’s Koffietijd en 5 Uur Live komen voortaan niet meer uit de sfeervolle villa in Eemnes, maar vanuit het nieuwe loterijpand op de Zuidas. Máxima verrichte donderdag de opening en kwam ook even kijken bij de repetities van 5 Uur Live, maar aanschuiven deed ze niet.

Bunskoek vond het heel bijzonder. “We hadden de eerste uitzending van 5 Uur Live vanuit de nieuwe studio. De koningin maakte een rondje door het pand en kwam in de nieuwe studio een praatje maken.”

Twan Huys: “Ik dacht: je laat haar wel op die stoel zitten en dan gaan we 5 Uur Live beginnen met een mooi interview.”

Bunskoek: “Ja, dat was leuk geweest. Ik ben heel erg van het protocol en hou me daar heel keurig aan. Het was natuurlijk fantastisch geweest om haar aan tafel te hebben, maar ik denk niet dat zij tegen dat soort aanvragen ja zegt.

Inmiddels zit Bunskoek alweer een jaar op de 5 Uur Live-stoel. Hoe bevalt het haar? “Ik had al heel lang dagelijks gedaan met Goedemorgen Nederland en Boulevard. Toen ik weer begon was ik na een maand echt kapot. Maar ik ben er achter gekomen dat heel veel mensen dagelijks werken, ha ha.”

Ja, het bevalt heel goed. Het is lekker in de luwte, niemand heeft er zo veel over te zeggen, ha ha. Het is een lekker relaxed programma.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen