André van Duin kijkt geen tv met kerst en oudejaar

André van Duin is momenteel dé grote publiekstrekker van de Nederlandse televisie, maar zelf weet het medium hem niet genoeg te boeien om met kerst en oudejaarsavond voor de buis te gaan zitten. Dat vertelt de Omroep MAX-ster in de VARAgids. Van Duin gaat lekker borrelen met vrienden en familie. “Op Kerstavond hebben wij altijd mensen over de vloer. Dan zingen we, eten we en doen we spelletjes. Met kerst gaan we uit eten en kijken we dus ook geen tv“, aldus de komediant.

Hij is wel geïnteresseerd in wat er met de kerst wordt uitgezonden op tv. “Achteraf kijk ik dingen terug. Heerlijk om programma’s on demand te kijken en de reclames over te slaan. Op die manier kijk ik graag een kerstfilm terug. Verschrik­kelijk al die reclames. Ik hou van een beetje vaart.

Op oudejaarsavond laat Van Duin het scherm ook links liggen. “Op oudejaarsavond zijn we bij kennissen en daar staat de tv niet aan.

Wat vindt hij eigenlijk van Boer Zoekt Vrouw, met wie zijn programma Heel Holland Bakt het zondagslot op NPO 1 deelt? “Het duurt mij allemaal een beetje lang met die boeren. Bij First dates heb je nog in dezelfde uitzending de uitslag. Bij Boer zoekt vrouw duurt het acht weken voor je weet wie er met wie vandoor gaat.

Het VARAgids-interview met André van Duin kunt u lezen via Blendle.

Foto: Roy Beusker, MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen