André van Duin kijkt geen tv met kerst en oudejaar

Geplaatst op Mon 24 Dec 2018 om 13:00

André van Duin is momenteel dé grote publiekstrekker van de Nederlandse televisie, maar zelf weet het medium hem niet genoeg te boeien om met kerst en oudejaarsavond voor de buis te gaan zitten. Dat vertelt de Omroep MAX-ster in de VARAgids. Van Duin gaat lekker borrelen met vrienden en familie. “Op Kerstavond hebben wij altijd mensen over de vloer. Dan zingen we, eten we en doen we spelletjes. Met kerst gaan we uit eten en kijken we dus ook geen tv“, aldus de komediant.

Hij is wel geïnteresseerd in wat er met de kerst wordt uitgezonden op tv. “Achteraf kijk ik dingen terug. Heerlijk om programma’s on demand te kijken en de reclames over te slaan. Op die manier kijk ik graag een kerstfilm terug. Verschrik­kelijk al die reclames. Ik hou van een beetje vaart.

Op oudejaarsavond laat Van Duin het scherm ook links liggen. “Op oudejaarsavond zijn we bij kennissen en daar staat de tv niet aan.

Wat vindt hij eigenlijk van Boer Zoekt Vrouw, met wie zijn programma Heel Holland Bakt het zondagslot op NPO 1 deelt? “Het duurt mij allemaal een beetje lang met die boeren. Bij First dates heb je nog in dezelfde uitzending de uitslag. Bij Boer zoekt vrouw duurt het acht weken voor je weet wie er met wie vandoor gaat.

Het VARAgids-interview met André van Duin kunt u lezen via Blendle.

Foto: Roy Beusker, MAX
12 Reacties op “André van Duin kijkt geen tv met kerst en oudejaar”


 1. Remi

  André is een held !

 2. Erik

  Klopt inderdaad en weet zich prima staande te houden in een slangenkuil.

 3. Xavier van Puffelen

  Een held ondanks het van A tot Z gescripte Heel Holland Bakt.

 4. Dat vind ik er van.

  Groot gelijk Andre, wij kijken ook geen tv, want al die onzin die dan uit gezonden word , vooral die Home Alone,..verschrikkelijk!!

 5. Fox Mulder

  Home Alone. Lekker man. En er zit een knop op je tv!

 6. Smeg ma

  Ik kijk ook geen TV maar trek dan aan de slinger.

 7. Trudy

  Fijne man die André!

 8. @Trudy

  Tot je’m leert kennen.

 9. Erik

  @Trudy: leg dan uit zeg i.p.v zo’n debiele reactie te plaatsen..

 10. aammehoela

  Kijken ook geen tv op dit soort dagen. Dat wil zeggen, tv staat tijdens kerstdagen wel eens aan, maar dan als achtergrond het “Top 2000 cafe”.
  Voor de rest laat maar zitten.

 11. oebele

  hee er is geen bal op de tv alleen een film met doris dee ………………..

 12. David

  Ik kijk het hele jaar geen tv.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.