André van Duin hoopt te groeien naar 4 miljoen kijkers

André van Duin vindt het ongelofelijk dat het zesde seizoen van Heel Holland Bakt zondagavond is begonnen met maar liefst 3,3 miljoen kijkers. Hij vraagt zich af waar dit eindigt. Dat zei hij dinsdagavond als tafelheer in De Wereld Draait Door. Slechts één keer in de geschiedenis keken er meer mensen naar Heel Holland Bakt: de finale trok vorig jaar 3,4 miljoen kijkers. “Ik heb een heel goed humeur, want Heel Holland Bakt is begonnen en we hadden zulke mooie cijfers. We hadden er 3,3 miljoen.

Meer dan drie miljoen kijkers is in het huidige tijdperk een prestatie van formaat. “Daar word je heel vrolijk van, dat is lekker wakker worden ’s ochtends. We waren er allemaal zeer door verrast.

Van Duin is benieuwd hoeveel mensen er zondag voor de buis zitten. “Vorig jaar sloten we af met 3,4 en nu beginnen we al met 3,3, dus waar moet dat heen gaan? Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat het weer meezit. Het is koud buiten, het regende zondagavond, dus dan zit iedereen lekker voor de televisie met allemaal warme ovens. Wat wil je nou nog meer? We hadden alles mee. Normaal zonden we wel wat eerder uit, in de zomer.”

Heel Holland Bakt duurt nu nog acht weken. Zal de 4 miljoen worden aangetikt? “Ik doe het er meteen voor, maar ik durf dat nu nog niet te zeggen. Zullen we afronden op 4?

Foto: BNNVARA

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen