André van Duin hoopt te groeien naar 4 miljoen kijkers

Geplaatst op Wed 12 Dec 2018 om 13:15

André van Duin vindt het ongelofelijk dat het zesde seizoen van Heel Holland Bakt zondagavond is begonnen met maar liefst 3,3 miljoen kijkers. Hij vraagt zich af waar dit eindigt. Dat zei hij dinsdagavond als tafelheer in De Wereld Draait Door. Slechts één keer in de geschiedenis keken er meer mensen naar Heel Holland Bakt: de finale trok vorig jaar 3,4 miljoen kijkers. “Ik heb een heel goed humeur, want Heel Holland Bakt is begonnen en we hadden zulke mooie cijfers. We hadden er 3,3 miljoen.

Meer dan drie miljoen kijkers is in het huidige tijdperk een prestatie van formaat. “Daar word je heel vrolijk van, dat is lekker wakker worden ’s ochtends. We waren er allemaal zeer door verrast.

Van Duin is benieuwd hoeveel mensen er zondag voor de buis zitten. “Vorig jaar sloten we af met 3,4 en nu beginnen we al met 3,3, dus waar moet dat heen gaan? Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat het weer meezit. Het is koud buiten, het regende zondagavond, dus dan zit iedereen lekker voor de televisie met allemaal warme ovens. Wat wil je nou nog meer? We hadden alles mee. Normaal zonden we wel wat eerder uit, in de zomer.”

Heel Holland Bakt duurt nu nog acht weken. Zal de 4 miljoen worden aangetikt? “Ik doe het er meteen voor, maar ik durf dat nu nog niet te zeggen. Zullen we afronden op 4?

Foto: BNNVARA
20 Reacties op “André van Duin hoopt te groeien naar 4 miljoen kijkers”


 1. Rick

  Mis Martine Beijl

 2. Kladaver

  Ik mis Steve Aoki

 3. insider?

  van Duin was in topvorm gisteravond;gevat ad rem en humor.
  DWDD voorman had er zn handen aan vol

 4. Joran v/d sloot

  Heb het via ziggo go al na 5 minuten afgezet, een aanfluiting om naar 100 taarten te kijken.
  Uiteindelijk heb ik het teruggekeken en ben pas bij de opdrachten voor de selectie ingestart.

 5. Peter

  Andre doet het ook erg leuk, in combinatie met Janny en Robert. Hij maakt grapjes, maar niet over de top. Hij maakt er niet een Andre van Duin show van en dat is mooi. Jammer dat het zo moest lopen voor Martine natuurlijk, maar Andre is erg op zijn plaats in dit programma.

 6. Rick

  Ik vind het bij Andre TE duidelijk dat hij het zo fantastisch vindt om dit programma te presenteren. Je ziet gewoon dat hij zichzelf heeft aangeprezen bij de directie van MAX

  en vind de humor die hij heeft nog steeds erg veel lijken op Martine’s humor

 7. Hillie uit Klazienaveen

  Ben ik dan de enige die een pesthekel heeft aan van Duin met zijn scheve bek waar constant sarcasme uit druipt? Gister ook weer, de man hoeft maar iets onbenulligs te zeggen en iedereen schiet als een pavlov hondje in de lach. Hoogst irritant.

 8. Hans

  Hillie, nee je bent niet de enige. Vind er ook geen drol aan!

 9. Robbie

  Toevallig vind ik van Duin wel heel grappig. Als je hem niks vindt, geen probleem. Zappen of lees een boek.

 10. MetEEnBoekInDeHoek!

  dan kan je dat wel elke avond doen,want Tv is knudde.

 11. Bart

  @Rick Echt totale onzin wat je zegt

 12. chris?

  André van Duin is een prettige persoon, kijk graag naar hem. Maar zoveel HBG graag is wel erg veel van het goede, straks nog zomers ook heb ik gelezen. Geldt ook voor de slimste mens. Kijk ik niet meer naar de oubollige grappen tussen v.Rossem en Freriks hangen me de keel uit.

 13. BB

  Jaja, het grote melken is begonnen. Oftewel op weg naar het einde.

 14. dennis

  Andre is oke, maar teveel op tv, slechte zaak J Slagter. En houdt eens op iedere dag te laten zien hoe je een uitje moeten snijden en een prei.

 15. Remi

  André is een Held !

 16. Rick

  @Bart: wat vind je niet kloppen?

 17. Erik

  Ik hou van André, lekker een normale man in de grote slangenkuil van Hilliebillie en het dorp Grachtengordel.

  Ga zo door….

 18. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Nou Rick, ik vind het ook totale onzin wat je zegt. Ik vraag me af of je eigenlijk wel goed snik bent.

 19. ℙluk vd ℙetteflet ℗

  Wij missen die mevrouw met dat mooie karakter uit de vorige serie afleveringen.
  Zijn altijd zeer tevreden met de ingetogen presentatie van de hosts van deze show.
  Heerlijke behang-tv, mogen ze van ons de hele winter blijven herhalen.
  En Tellsell mag ook wel vaker terug, samen met budinessclass. (Vooral dat muziekje) Ziezo, ons ideale televisieavondje in een notendop.
  En wat is er eigenlijk van die tekenfilmpjes met die coyote en de roadrunner geworden? Nooit meer teruggezien op tv. Acme-industries failliet gegaan onder Trump?

 20. BRAAK

  Hij zou even die lieve Martine vervangen, jammer dat deze vervelende kwebbelaar nog steeds Martine vervangt, het is een trieste figuur geworden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.