Alberto gaat door met tv-werk na winnen kwart miljoen

Geplaatst op Tue 04 Dec 2018 om 14:00

Alberto Stegeman gaat door met zijn tv-werk voor SBS 6, ook nu hij vorige week een kwart miljoen euro heeft gewonnen op een pokertoernooi. Dat heeft de presentator laten weten in Shownieuws. Stegeman gaat door. “Ik vind mijn werk veel te leuk. Lekker boeven pakken. Ik weet ook heel goed dat je met poker op moet passen. Zorg dat als je het speelt – en ik wil mensen aanraden om het te spelen, want het is prachtig – dat je speelt met geld dat je kunt missen“, laat hij weten.

De presentator is trots. “Ik voelde me echt die sporter die dat toernooi wint waar hij al die jaren voor getraind heeft. Mijn vriendin was er, mijn beste vriend, mijn zus, mijn neefje, alle pokervrienden. Het was een heel mooi warm moment.”

Kiest hij voor tv of poker? “Mensen die nu zitten te kijken en denken: hij was toch van de tv en hij doet toch allemaal misdaaddingen? Dat klopt ook, maar als ik vrij ben dan vind ik pokeren geweldig. Al mijn vrienden en familie weten dat, dus zij weten ook hoe belangrijk het voor mij is om met het bord omhoog te kunnen staan. Voor mij was dat ultiem.”

Iedere keer viel er weer eentje af. Op een gegeven moment waren we nog maar met z’n tweeën over. Heel vaak kom je niet in zo’n positie, misschien wel nooit meer. Ik dacht: nu ik hier zit, ga ik hem ook winnen ook. Het gaat helemaal nergens over toch? Het is 240.000 euro. Belachelijk. Maar wel prachtig. Geweldig, ja. En de eer.

Lees ook: Alberto Stegeman wint kwart miljoen op pokertoernooi (1 december)

Foto: SBS
7 Reacties op “Alberto gaat door met tv-werk na winnen kwart miljoen”


 1. Hoofstraat

  hij verdient net zoveel met zijn tv werk,

 2. Witte Corneliszoon de With

  Werken is voor slaven. Vrijwillig doorwerken terwijl je € 250.000 gewonnen hebt is respectloos en een klap in het gezicht van iedereen die elke dag weer uit bittere noodzaak zijn zelfrespect aan de kant moet zetten door zich voor een baas of als zelfstandige te prostituere n.

 3. Gretha

  Nogal wiedes, van een kwart miljoen kun je niet rentenieren. En zeker niet als de belastingen ook op visite komen.

 4. Local Hero

  Mooi, proficiat.

 5. caesar

  @ Witte Corneliszoon de With: zo iemand als jij omschreef men enige tijd geleden als ‘geheel van de pot gerukt’.

 6. A.M.

  Voordat je er erg in hebt is je geld verdwenen!

 7. ℙluk vd ℙetteflet ℗

  Wat kun je nou doen met een kwart miljoen Haha..
  Het lijkt heel wat maar je kunt er niet eens een flatje van kopen..
  Alberto is goed bezig, laat ie maar fijn alle misstanden in de wereld rechtzetten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.