Albert bezorgd over pilot 6 Inside: ‘Lukt het wel?’

Er lijkt veel potentie te zitten in de nieuwe vooravondshow 6 Inside. Het tv-talent van Albert Verlinde is ontegenzeggelijk, met Fiona Hering is de eerste geliefde deskundige al binnen en de tv-kijker heeft behoefte aan een formule die iets minder tam is dan het nieuwe RTL Boulevard. Naast het uitzendhonk, SBS 6, lijkt ook de centrale presentator Jan Versteegh een risicofactor. Veel mensen vinden hem wat irritant en weinig authentiek overkomen. Hoe gaat dat straks in combinatie met Verlinde?

De eerste proefopnames zitten erop en Verlinde had aanvankelijk het gevoel dat hij en Versteegh het leuker hadden zónder camera’s erbij.

Verlinde vrijdag in Evers Staat Op: “Ik ga zometeen naar de studio en met Jan Versteegh weer een proefopname maken. Die gaan goed. Het stomme is dat als je nog geen studio en cameramensen hebt, je op je leukst bent. Dan denk je: wat werkt het goed. Ineens komt alle techniek erbij en het decor en de vormgeving en dan denk je: ohhh, lukt het nou wel of niet? Maar eigenlijk lukt het wel goed. Jan is hartstikke leuk en we hebben een leuke klik samen.”

Het duo Verlinde en Versteegh vormt de basis van 6 Inside. “Er komen per uitzending twee insiders bij. Wij zijn de kern die er altijd zit en dan komen er twee mensen bij. Je kent het wel: van de royalty, van de crime…

Hoe ziet de studio van 6 Inside eruit? “We krijgen geen desk. Dat is wel een revolutie. We krijgen een tafel. Geen bank, maar een tafel met een hoop troep erop. Geen nootjes, dat is te vroeg.”

Het worden spannende maanden voor Verlinde. “Het enige dat je anders kunt doen is de sfeer, de brutaliteit en een mening.

 

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen