Airen Mylene baalt dat Hart in Aktie alweer is gestopt

Geplaatst op za 29 dec 2018 om 13:00

Airen Mylene vindt het jammer dat SBS 6 dit jaar geen vervolg heeft gegeven aan haar programma Hart in Aktie. Dat vertelt de presentatrice in tv-gids Televizier. Hart in Aktie begon in 2000 met Wendy van Dijk aan het roer. Natasja Froger nam het stokje in 2006 over en vanaf 2011 was Leontine Borsato nog één jaar te zien met de hulpshow. Na vijf jaar keerde het programma begin vorig jaar terug met Airen Mylene, maar het is gebleven bij één serie in de lente en één serie in de herfst.

Gevraagd naar haar dieptepunt van 2018, antwoordt Mylene: “Goed teken dat ik er lang over na moet denken. Nee, er waren geen dieptepunten. Dat Hart in Aktie niet doorging, vond ik wel heel jammer. Of is dat al in 2017 gestopt? Ik heb het twee seizoenen gepresenteerd en het was wel een teleurstelling dat ik het niet verder heb kunnen ontwikkelen. Maar om dat nou echt een dieptepunt te noemen…

De kijker kent Mylene vooral van Shownieuws. “Ik begon bij Shownieuws als vaste vervanger van Bridget Maasland en Beau van Erven Dorens. Dat zijn natuurlijk autoriteiten op dat gebied en ik vond dat ik als nieuwkomer niet meteen kon gaan doen of ik alles al wist.

Nu laat ze meer van zichzelf zien aan de kijker. “Ik ben niet direct open en in your face. Nu laat ik op tv steeds meer van mezelf zien en komt ook mijn grappige, hyperactieve en baldadige kant meer naar voren.

Wat zijn haar ambities voor 2019? “Ik zou ooit wel nog wel een show in de stijl van de Britse komiek Michael McIntyre willen maken. Hij is zo verrassend en grappig…. Ook een programma als Jambers zou ik mooi vinden om te presenteren.

Foto: SBS, Wessel de Groot
16 Reacties op “Airen Mylene baalt dat Hart in Aktie alweer is gestopt”


 1. Jan

  Ze is wel lief enmooi….maar verder doet ze me niets.
  Wees dan maar een hysterisch vals kreng als Gordon of Patty Brard irritant als Gerard Joling of schattig als Caroline Tensen. Maar iets.
  Erg saai, nietszeggend. Sorry.

 2. tommie1000

  Alle programma,s van deze bagger zender en alle andere zenders van die nare man die rtl kapot wil maken mag alles verdwijnen.

 3. KLM

  En maar hinniken en altijd lachen, kromme tenen

 4. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  En dan nog effe wat anders in deze donkere dagen na de kerst.
  Was Hart in Aktie nou nog een beetje feelgood-tv, en was Serious Request dat niet óók?
  Tot onze kleine verbazing lijkt het animo nogal geslonken te zijn gezien de opbrengst van SR, we hebben er hier in elk geval érrug weinig van vernomen. Totdat ze een schamele 1,7 miljoen bijelkaar geharkt hadden Tjongejonge.
  Waarom loopt die aktie niet lekker door tijdens de top2000 op tv?
  Dát is toch fijne kijk-tv overdag ’s avonds en ‘ nachts.
  En nu die gruwelgiel pleitos is valt het helemaal mee.
  En nee, ze hóeven niet te hongeren of opgesloten te zitten, zolang ze maar 17 of 20 miljoen euri verzamelen voor de goede doelen. Punt.

 5. Curryworst

  Leuk koppie. Mag er graag naar kijken. Net als naar haar collega Celine Huijsmans.
  Maar voor de rest inwisselbare types.
  En lijkt me overigens niet al te moeilijk om te presenteren: beetje autocue oplezen, dan kijk je even naar de roddelnichten aan de desk en die babbelen er iets over. Vervolgens kondig je het volgende zwangerschapspraatje van een BN’er aan en draai je weer naar de heertjes.
  Maar zelfs dat is nog te moeilijk voor Shelly Sterk.

 6. Jordao

  PFFFFFFFF ….de zoveelste weer die een eigen show wilt. Ik vind haar maar niks, vraagt vaak voor de hand liggende vragen, totaal niet kritisch en zo allemaal teveel zoetsappig. Ze heeft geen persoonlijkheid en dat beetje shownieuws of dat huizen programma presenteren is ook al nietszeggend.

 7. repper sjors

  nou meid we balen met je mee wen er maar aan en ga maar weer lekker funniest home video presenteren kun je hartstikke goed , op naar de volgende flop

 8. Annie

  Ben het met de anderen eens…. lief meiske maar zonder de x- factor.Leest op maar heeft niets “eigens”.Inwisselbaar.

 9. GJ

  Voegt evenals Shelly Sterk niets toe aan het programma. Totaal geen eigen inbreng. Beiden inwisselbaar.

 10. Zonder Naam

  Het type dat beter stewardess of directiesecretaresse had kunnen worden. Ze ziet er goed uit en voert haar tv-werk op een nette manier uit – en dat laatste is nou net het probleem. Het is té correct allemaal.

 11. Remi

  … Airen … een ontzéttend mooi meisje … (MILF intussen …)
  … in spijkerbroekje, vooral ;)

  … Klein puntje van kritiek …
  … De showbizz nichten aan de desk komen met allerlei onthullingen,
  en nooit heb ik Airen erop kunnen betrappen dat ze dóór vraagt …

  … Airen neemt de informatie voor kennisgeving aan
  en vervolgt het programma.

  Even een weekje wachten, en dan is Albert terug.
  Albert gaat het “die andere” showbizz programaatjes van de kaart vegen !

 12. LLRV

  BN’ers, je moet ze toch vertalen.

  Ze bedoeld: Sinds ik bij WC Eend werk, sorry SBS6, deze fantastische zender met al zijn uitdagingen voor mij en al die fantastische programma’s die ik mag maken, en al die fantastische collega’s. Één grote familie. En dat een van die fantastische programma’s van de buis moet, nou ja, dat is zeker geeeen dieptepunt maar een fantastische uitdaging …

  Kots!

 13. Whitedog

  Zo, de azijnpissers zijn weer lekker bezig.

 14. Joost

  Hi hi hi hi

 15. scott_0

  Ik martel mijn vijanden met het verplicht kijken naar SBS6.

 16. critikast

  Een eigen show? Beetje overdone, meisje. Het is beter als je gaat uitzoeken hoe je zo snel mogelijk een uitkering kunt krijgen….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.