Airen Mylene baalt dat Hart in Aktie alweer is gestopt

Airen Mylene vindt het jammer dat SBS 6 dit jaar geen vervolg heeft gegeven aan haar programma Hart in Aktie. Dat vertelt de presentatrice in tv-gids Televizier. Hart in Aktie begon in 2000 met Wendy van Dijk aan het roer. Natasja Froger nam het stokje in 2006 over en vanaf 2011 was Leontine Borsato nog één jaar te zien met de hulpshow. Na vijf jaar keerde het programma begin vorig jaar terug met Airen Mylene, maar het is gebleven bij één serie in de lente en één serie in de herfst.

Gevraagd naar haar dieptepunt van 2018, antwoordt Mylene: “Goed teken dat ik er lang over na moet denken. Nee, er waren geen dieptepunten. Dat Hart in Aktie niet doorging, vond ik wel heel jammer. Of is dat al in 2017 gestopt? Ik heb het twee seizoenen gepresenteerd en het was wel een teleurstelling dat ik het niet verder heb kunnen ontwikkelen. Maar om dat nou echt een dieptepunt te noemen…

De kijker kent Mylene vooral van Shownieuws. “Ik begon bij Shownieuws als vaste vervanger van Bridget Maasland en Beau van Erven Dorens. Dat zijn natuurlijk autoriteiten op dat gebied en ik vond dat ik als nieuwkomer niet meteen kon gaan doen of ik alles al wist.

Nu laat ze meer van zichzelf zien aan de kijker. “Ik ben niet direct open en in your face. Nu laat ik op tv steeds meer van mezelf zien en komt ook mijn grappige, hyperactieve en baldadige kant meer naar voren.

Wat zijn haar ambities voor 2019? “Ik zou ooit wel nog wel een show in de stijl van de Britse komiek Michael McIntyre willen maken. Hij is zo verrassend en grappig…. Ook een programma als Jambers zou ik mooi vinden om te presenteren.

Foto: SBS, Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen