Yolanthe zet Wesley niet op Instagram vanwege media

Yolanthe Sneijder-Cabau zet geen foto’s van haar man Wesley Sneijder meer op Instagram, omdat de media haar dan ‘de vrouw van’ blijven noemen en daar heeft ze geen zin in. Dat heeft de RTL-presentatrice gezegd op Radio Veronica. Cabau heeft het afgesproken met haar man. “Wes en ik hebben twee jaar geleden afgesproken dat ik mijn social media gewoon even focus op mijzelf, omdat er eigenlijk altijd werd gerefereerd aan voetbalvrouw en aan Wesley en aan dit en dat.”

Ze is meer dan de vrouw van, vertelt Cabau. “Ik wil wel de vrouw van zijn, want ik ben hartstikke trots op hem en we zijn gek op elkaar, maar het is gewoon belangrijk dat ik ook mijn eigen ding laat zien.”

Ze vervolgt: “Het wordt in de media vaak ‘de vrouw van’ en als je zelf niet het onderscheid maakt, dan doe je er ook aan mee. Het was Wesley zijn idee. We doen het al heel lang zo. Je ziet hem heus wel af en toe voorbijkomen, maar heel zeldzaam.”

Cabau presenteerde recentelijk samen met Johnny de Mol de slecht bekeken RTL 4-show The Talent Project. Keert dat programma terug? “Dat weet ik niet. Ik denk dat het ook gerelateerd is aan hoe het bekeken wordt en aan de reacties.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen