Yolanthe zet Wesley niet op Instagram vanwege media

Geplaatst op Wed 07 Nov 2018 om 8:45

Yolanthe Sneijder-Cabau zet geen foto’s van haar man Wesley Sneijder meer op Instagram, omdat de media haar dan ‘de vrouw van’ blijven noemen en daar heeft ze geen zin in. Dat heeft de RTL-presentatrice gezegd op Radio Veronica. Cabau heeft het afgesproken met haar man. “Wes en ik hebben twee jaar geleden afgesproken dat ik mijn social media gewoon even focus op mijzelf, omdat er eigenlijk altijd werd gerefereerd aan voetbalvrouw en aan Wesley en aan dit en dat.”

Ze is meer dan de vrouw van, vertelt Cabau. “Ik wil wel de vrouw van zijn, want ik ben hartstikke trots op hem en we zijn gek op elkaar, maar het is gewoon belangrijk dat ik ook mijn eigen ding laat zien.”

Ze vervolgt: “Het wordt in de media vaak ‘de vrouw van’ en als je zelf niet het onderscheid maakt, dan doe je er ook aan mee. Het was Wesley zijn idee. We doen het al heel lang zo. Je ziet hem heus wel af en toe voorbijkomen, maar heel zeldzaam.”

Cabau presenteerde recentelijk samen met Johnny de Mol de slecht bekeken RTL 4-show The Talent Project. Keert dat programma terug? “Dat weet ik niet. Ik denk dat het ook gerelateerd is aan hoe het bekeken wordt en aan de reacties.

Foto: RTL
23 Reacties op “Yolanthe zet Wesley niet op Instagram vanwege media”


 1. scott_0

  Heeft iemand de naam van haar chirurg, dan weet ik welke ik moet mijden als de pest.

 2. Godefroy France

  Waarom altijd aandacht voor de “leeghoofdigen” ze schijt in de hand die haar voedt, dankzij die voetballer krijgt ze een podium, wanneer stopt deze armoede, ze heeft niets zinnigs te melden, kan weing behalve onzinnige mededelingen over haar kind waar niemand op zit te wachten!
  Hoewel, ze heeft tieten, brbrbrbrbrb

 3. Meneer Kaktus

  Zpi de werkelijke reden zijn dat die twee elkaar zat zijn, elkaar zelden zien en over een jaar of 3 de scheidingspapieren tekenen?

 4. Goederenwagon

  Niet om het een of ander, maar wat is haar ding eigenlijk?

 5. Virginia Kaktus

  Meneer Kaktus, even voor de goede orde, ons huwelijk is ook voor het eind van 2018 voorbij, ik walg van je, je presteert helemaal niets meer (niet verwonderlijk trouwens, gezien je leeftijd), ik ben het zat om elke keer online op zoek te moeten naar een jonge heerlijke man die betaald wilt worden zodat ik aan mijn gerief kan komen, en dan heb ik het nog niet eens over de rotzooi die je altijd huis maakt.

 6. Meneer Kaktus

  @Virgien

  Ik communiceer hier liever niet over via de media.

 7. Rick

  zij is zo niet leuk!!! heb met haar gewerkt en wat een houding.. bah

 8. Ronnie

  Bij iedereen die ik ken betekent je man of vriend niet meer op Instagram zetten een uiteindelijke breuk… Durf te wedden dat dit nu ook het geval is.

 9. Sylvie HvA

  Ze ziet er heel erg turks / eng uit…. ik hoop dat Wesley eindelijk een leuke vrouw vind en deze engerd kan dumpen.

 10. anouk

  Wesley is de grootste vreemdganger aller tijden, hij laat meiden altijd invliegen als zij weg is en zijn broer boekt de tickets.

 11. B klein

  Dus nu is haar instagram ook nog “leeg”!!!
  GAAP

 12. Virginia Kaktus

  Reageer dan een keer op de mail of luister je voicemail af, dan hoeft het niet via de media, maar dat is te moeilijk voor je waarschijnlijk, IQ-loos zwijn

 13. Virginia Kaktus

  en hou op om me Virgien te noemen, ik noem jou toch ook geen Petrus Johannes

 14. Elizabeth

  In het begin vond ze het wel heel erg leuk dat ze de vrouw van Wesley was.Ze vond zijn bankrekening nog veel leuker,wat een hypocriet wijf is het toch,als Wesley geen dikke bankrekening had gehad,had ze hem niet eens zien staan.Ze is een ordinaire golddigger .

 15. Meneer Kaktus

  @Virgien

  Sorry Virgien, noem ik je voortaan VVV.

 16. Meneer Kaktus

  Vies Vadsig Varken

 17. RoccoS

  Wesley’s creditcard komt veel vaker voorbij in Yo’s leven dan Wesley zelf heb ik zo het idee.

 18. ding

  ik weet niet of ik haar ding wel wil zien, sommige dingen moet je gewoon prive houden.

 19. l

  Dan heeft ze toch iets geleerd. In het begin ging ze voor de camera’s in de catacombe staan bij zijn wedstrijden. Ik gun haar het beste, maar niets lukt haar echt. Ik geloof wel dat ze van hem houdt. Meeste golddiggers vertrekken vlak voor het einde van de carrière van voetballers. Op het moment dat ze gaan investeren met ‘vrienden’, gokken, snuiven of drinken.

 20. Hans

  scott_0 9:16:

  Ik moest wel lachen om het feit dat haar grootste Stan, Jennifer Cooke aka mislukt DJ, toen na die ophef-uitzending bij RTL Late Night, iedereen die haar dinnie bekritiseerde verrot schold. “Hormonen” lmao.

  Hormonen geven je niet een compleet nieuwe haargrens, plastic tieten, veneers, een nieuwe neus, een voorhoofd dat niet beweegt, fillers in de lippen en wangen en god-weet-wat-nog-meer. Ze was echt een bloedmooie vrouw voor al die verbouwingen. Zo zonde. Haar zus Rebecca heeft lachrimpeltjes en is tien keer knapper. Yolanthe lijdt nu aan het Kylie Jenner-syndroom; is nog geen 40 maar ziet er wel uit als 40.

  Ik geloof overigens wel dat ze oprecht om Wesley geeft. Je blijft niet 10 jaar samen met iemand als het je puur en alleen om de centen te doen is. Maar het hele instagram-excuus is natuurlijk bullshit. Dit is de vrouw die haar huwelijk op prime time liet uitzenden en zich dan nu opeens op privacy en zelfstandigheid laat voorstaan. Laat me niet lachen. Het huwelijk is finito.

 21. Karel

  @Hans, zolang Wesley de knip blijft trekken voor all haar mislukte projecten, Amerikaanse film meespelen plus etentje met Clooney a 1.5 miljoen, mislukte sieraden lijn enz. blijft zij bij hem.
  Overigens staat de villa in Ibiza al tijden te huur.

 22. Bennie Normaal

  Wat de natuur niet doet maakt liters Botox wel weer goed.

 23. Flits Bom

  Mijn god wat ben je veranderd….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.