Veronica Inside kijkt Sylvana-docu: ‘Ze is ziekelijk’

De mannen van Veronica Inside hebben met de grootst mogelijke verbazing naar de documentaire Sylvana: Demon of Diva gekeken. Ze vonden de film over Sylvana Simons verbijsterend. Dat hebben ze laten weten in hun talkshow op Veronica. De VI-heren hoorden woensdag tot de 340.000 kijkers van de Sylvana-film op NPO 2. “Dat was nog erger dan ik dacht. Ik vond haar al eng, maar ik heb er nu geen woorden meer voor. Zij denkt nog steeds dat de wereld om haar draait“, aldus Johan Derksen.

Derksen: “Ze wordt omgeven door gekkies. Dat hele groepje eromheen, daar kon ik er niet één van serieus nemen. Mijn vrouw heeft het afgezet, maar ik zat in mijn eigen verblijf te kijken en ik wilde het helemaal zien. Het werd steeds erger.

Wilfred Genee: “Ja? Ik heb het afgezet namelijk.

René van der Gijp: “Ja, het werd steeds gekker. Het is gewoon een vrouwtje die de hele dag bezig is om mensen uit te leggen dat zij het bij het rechte eind heeft en de anderen niet. Dan denk ik: koop een hond. Ga lekker op Scheveningen wandelen, man. Waar maak je je nou druk om? De hele dag en op iedere slak zout leggen. Dan komt er zo’n dronken student binnen in één of ander hotel waar ze aan het vergaderen is en dan gaat ze los op zo’n jongen. Die is gewoon dronken. Die deed geen flikker kwaad.”

Derksen: “Die jongen deed niets en kreeg het ervan langs met een woordenstroom alsof die jongen haar beledigd heeft. Daar is geen sprake van.”

Van der Gijp: “Als er iemand komt wat niet in haar straatje past, zoals die man met het biertje, dan is ze boos, maar als er iemand komt van: ‘Sylvana, ik heb zo veel respect voor je’, dan zwelgt ze daarin.

Genee: “Daar hadden ze er veel van gevonden in die documentaire, viel me op.”

Derksen: “Het was geen documentaire, het was een kritiekloos eerbetoon. Die mevrouw die dat gemaakt heeft moet een draai om zijn oren hebben. Dat de EO dat uitzendt is helemaal onbegrijpelijk. Daar hebben ze toch nog wel oog voor kwaliteit.”

Ze is ziekelijk. Behaagziek mens.”

Foto: RTL

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen