Veronica Inside kijkt Sylvana-docu: ‘Ze is ziekelijk’

Geplaatst op zo 25 nov 2018 om 10:00

De mannen van Veronica Inside hebben met de grootst mogelijke verbazing naar de documentaire Sylvana: Demon of Diva gekeken. Ze vonden de film over Sylvana Simons verbijsterend. Dat hebben ze laten weten in hun talkshow op Veronica. De VI-heren hoorden woensdag tot de 340.000 kijkers van de Sylvana-film op NPO 2. “Dat was nog erger dan ik dacht. Ik vond haar al eng, maar ik heb er nu geen woorden meer voor. Zij denkt nog steeds dat de wereld om haar draait“, aldus Johan Derksen.

Derksen: “Ze wordt omgeven door gekkies. Dat hele groepje eromheen, daar kon ik er niet één van serieus nemen. Mijn vrouw heeft het afgezet, maar ik zat in mijn eigen verblijf te kijken en ik wilde het helemaal zien. Het werd steeds erger.

Wilfred Genee: “Ja? Ik heb het afgezet namelijk.

René van der Gijp: “Ja, het werd steeds gekker. Het is gewoon een vrouwtje die de hele dag bezig is om mensen uit te leggen dat zij het bij het rechte eind heeft en de anderen niet. Dan denk ik: koop een hond. Ga lekker op Scheveningen wandelen, man. Waar maak je je nou druk om? De hele dag en op iedere slak zout leggen. Dan komt er zo’n dronken student binnen in één of ander hotel waar ze aan het vergaderen is en dan gaat ze los op zo’n jongen. Die is gewoon dronken. Die deed geen flikker kwaad.”

Derksen: “Die jongen deed niets en kreeg het ervan langs met een woordenstroom alsof die jongen haar beledigd heeft. Daar is geen sprake van.”

Van der Gijp: “Als er iemand komt wat niet in haar straatje past, zoals die man met het biertje, dan is ze boos, maar als er iemand komt van: ‘Sylvana, ik heb zo veel respect voor je’, dan zwelgt ze daarin.

Genee: “Daar hadden ze er veel van gevonden in die documentaire, viel me op.”

Derksen: “Het was geen documentaire, het was een kritiekloos eerbetoon. Die mevrouw die dat gemaakt heeft moet een draai om zijn oren hebben. Dat de EO dat uitzendt is helemaal onbegrijpelijk. Daar hebben ze toch nog wel oog voor kwaliteit.”

Ze is ziekelijk. Behaagziek mens.”

Foto: RTL
73 Reacties op “Veronica Inside kijkt Sylvana-docu: ‘Ze is ziekelijk’”


 1. HansrZ

  Je moet eens kijken hoe Johan Derksen Thierry Baudet en Theo Hiddema in de kont kruipt op hun congres. Slijmbal eerste klas ons VI menneke

 2. Geert

  Over ziekelijk gesproken……

 3. chris?

  @HansrZ, Uw reactie is mij uit het hart gegrepen. Wat een slijmbal die enge Derksen.Maakt reclame voor een politieke partij in een programma van Veronica. Zeer bedenkelijk.En de 2 jongens aan zij zij doen braaf mee.

 4. Kunta Kinte

  Die dronken jongen was in haar ogen natuurlijk een nazaat van een slavendrijver, kolonist en plantagehouder…..
  Daardoor ging ze los…..Was hij een hele grote neger…dan kreeg hij alle egards…..

 5. chris?

  Beste @HansrZ, Een adhesiebetuiging op Uw reactie moet eerst nog beoordeeld worden. Benieuwd of hij de toets der kritiek kan doorstaan en geplaatst wordt.

 6. Bart

  Zowel Geert, hansrz als sylvana moeten in hun dikke aars gene ukt worden tot bloedens toe.

 7. Kunta Kinte

  Waarschijnlijk was die dronken jongen een nazaat van een kolonist, plantagehouder en / of een zoon van een slavendrijver…..
  Daarom misschien dat zij los ging op die jongen…..
  Ziet de jongen wit, dan wordt zij van woede helemaal rood……

 8. gtstfites

  Ik ben het altijd oneens met die Veronica Inside personen, maar over Sylvana hebben ze gelijk. Ze is helemaal doorgedraaid.

 9. danny

  Maar hoe ziekelijk is het dat je als VI mannen naar Sylvana MOET kijken omdat je anders de volgende dag niemand hebt om onderuit te halen??
  Daar begint het wel op te lijken. Alle VI mannen kijken Sylvana terwijl er verder geen hond naar kijkt.
  Word een beetje moe van de mannen,een trucje word het.

 10. MM

  Kick out

 11. Curryworst

  Ik ben een liefhebber van VI maar deze richting van Derksen is vrij bizar.
  Eerst fervent VVD’er, toen overgestapt naar D66 en vrij recent prees hij Pechtold nog de hemel in. En wilde hij niets weten over de vreem dgangerij en ab ortusverhalen van dhr. Pechtold want privézaken. En plotsklaps is hij een FvD adept. Naast de PVV dé nieuwe aartsvijand van D66.
  Derksen noemt de PVV geregeld een gevaarlijke partij maar FvD en de PVV hebben zoveel raakvlakken.
  Snorremans is een beetje een verwarde oude man aan het worden.

 12. Ron

  Derksen weet waarschijnlijk niet dat hij bij de laatste verkiezingen D66 gestemd heeft? Nu beweerd hij FvD gestemd te hebben…

 13. weethetbeter

  I k ben het eens met de heren ,ik heb naar uitgesteld tv kijken gekeken ,het was een aanfluiting onbegrijpelijk dat dit in de gemeenteraad van Amsterdam zit ze doet alleen aan zelfverheerlijking !!!!!!!!!!!!

 14. Tom van Akkeren

  @Chris 10:09 Zo voelt het nou voor rechtsdenkende mensen al jaren bij de NPO. En daar moet ik nog voor betalen ook.

 15. critikast

  Maar Snorremans durft wel te zeggen wat de rest van Nederland denkt. Over Sylvana, over homojongetjes die een brief schrijven aan de KNVB, over Marco Kroon etc. Over zijn politieke switches heb ik ook mijn bedenkingen, maar de nationale televisie heeft te weinig gasten, die durven te zeggen wat ze denken. Johan mag dan wat ouder worden, maar hij schuift zeker niet aan bij al die kleffe BN-ers, die elkaar alleen maar likken en beslijmen. En Sylvana? Ieder woord over haar is er één te veel !

 16. caesar

  @Curryworst. Tot mijn spijt moet ik zeggen dat ik het geheel met je eens ben. Ik mag graag naar VI kijken, maar Derksen slaat steeds meer door, en lapt ook de ‘normale’ fatsoensregels aan zijn laars. Jammer

 17. Daan

  Heeft Sylvana Simons niet ook bij Talpa gewerkt?

 18. robb

  Hoe ziekelijk is het om het Silvana waar ze slecht uitkomt te laten zien en daar een oordeel over vellen , ze laten niet zien wat ze dagelijks meemaakt dan begrijp je misschien ook waarom ze zo reageerde.

  Johan Derksen heeft bij mij afgedaan ,weggaan bij de vvd omdat ze met wilders in zee gingen en nu zit hij bij een club die hetzelfde op een beschaafde manier ook vinden,en ook nog vertellen ik heb D66 gestemd en zegt nu ik heb FVD gestemd.

 19. Curryworst

  @Caesar,
  Dat VI een programma is dat vaak over ander zaken gaat dan alleen voetbal bevalt mij wel. En dat het met gestrekt been gaat, prima. Maar de laatste tijd worden het meer en meer de monologen van dhr. Derksen. Gijp en Kraay of Boskamp horen de minuten durende tirade maar weer aan.
  Genee blijft Derksen maar voeren. En Snorremans hapt iedere keer weer als Genee een brokje opgooit.
  Laat het asjeblieft geen FvD prop aganda worden. Dan haak ik af.

 20. grijperd

  wanneer is VI gestopt met de voetbaljournalistiek?

 21. Robbie de Zinkviool

  Sylvana Simons is een psychopate, die niet meer welkom is in ons mooie Nederland.
  Enkeltje oerwoud als het kan.

  Derksen slijmde niet: hij zei Baudet in zijn gezicht dat hij niks met hem had. Durf dat maar eens.

  Maar goed: die aap moet oprotten naar Suriname. Daar hoort ze thuis, niet hier. Lekker bij Bouta c.s.

  Nou is het klaar!

 22. Anna

  Ik vraag me af of Sylvana de aangewezen persoon is om succesvol de strijd tegen racisme te voeren. Er is namelijk best het een en ander op haar aan te merken.

  Maar dat maakt de strijd die ze voert niet minder terecht of belangrijk.

  De haat die zij over zich heenkrijgt is ongelooflijk. Tot en met een debiele carnavalskraker en plaatjes van haar hoofd op aan bomen opgeknoopte mensen aan toe.

  En types als Johan Derksen dragen er aan bij om het klimaat in stand te houden waarin dit soort dingen blijkbaar gewoon kunnen.

  Hetzelfde geldt voor hoe ze ‘homootjes’ belachelijk maken. Tuurlijk mag er gelachen worden. Inclusief kontneukgrappen. Maar zij laten in alles blijken dat ze neerkijken op allerlei groepen. En proberen er mee te scoren door daaraan vast te houden en steeds maar weer wat te roepen.

 23. robb

  Robbie de Zinkviool : Dit is jullie nieuw rechtse stijl ,nou is het klaar punt uit !, niemand mag meer iets zeggen.

 24. Pluk vd Petteflet

  Reclame maken voor de NPO?
  Het programma werd Woendag uitgezonden.
  Moet het er dan gister en vandaag nóg over gaan?
  En waarom is dhr Derksen ineens politiek duider geworden?
  What’s up with that?
  Meestal is het gewoon vermakelijk on naar de pratende mannetjes van VI te kijken, maar nu graag een beetje variatie in de onderwerpen aub.
  Hoe minder over die polariserende helleveeg wordt bericht hoe beter.
  Clownesk gedrag moet niet beloond worden.
  Prima borreltafel verder.

 25. Jip

  Het is eenvoudig vast te stellen dat die oude n$ger$n, ex kapster, mislukt danseresje en inmiddels een lachwekkende geflopte politica omringd door ombouwpakketten en andere rariteiten totaal van padje is. Deze vrouw is eng, heel erg eng en totaal geflipt.

 26. Jip

  Nederland is een geweldig fijn land en dat laten we niet verpesten door mafketels als Sylvana en dat handjevol steuntrekkers die zwarte Piet weg willen hebben en in alles en iedereen racisme willen zien. Deze splintergroep van mislukkelingen moet je ontmoedigen door ze te negeren.

 27. Jan

  Sylvana een een sterke vrouw. Ik bewonder haar moedige sterke en karakter. Aan tafel zitten zeiken over anderen is zwak!

 28. Yuppie

  Kunnen die reacties korten en bondiger!
  Ik heb hier geen tijd voor

  Kort en bondig!

 29. Albertien

  @Jan Sylvana is een leugenachtige vrouw met sterke afwijkingen die rijp is voor het gekkenhuis.

 30. Wanny

  @ Jan

  Sylvana zit ook aan tafels te zeiken over anderen. Wie is zij dan om te kunnen oordelen over anderen en te bepalen wat wel en niet kan?

 31. pawl

  een grote ego show

 32. chris?

  Amen

 33. Jan

  @Wanny, deze mensen praten allang niet meer over voetbal maar zoeken hun zondebokken zorgvuldig uit, en ze worden voor betaald ook nog. Het begin steeds meer op hetze te lijken.

 34. Robbie de Zinkviool

  Je kunt niet blijven praten he, met mensen die niet willen of kunnen luisteren.
  En over stijl gesproken: OUT KICKEN (KOZP) is ook niet bepaald democratisch. Een koekje van haar eigen deeg krijgt ze dus.

  Wegwezen AAP!

 35. Jozef La Haye

  KICK OUT JEPPIE AIRFRYER en kornuiten.

 36. kerel

  Kick out swarte Sylvana!

 37. Solange

  Ze krijgt veel te veel aandacht ze is ziek in dr plaat

 38. Felixdaal

  VI pretendeert een kwaliteitsprogramma te zijn. Wat opvalt is dat zij kijkers afvallen die een keuze maken voor een programma. Dat VI durft op te merken het onbegrijpelijk te vinden dat 340.000 kijkers er behoefte aan hadden, geeft het narcistische karakter van de heren en het programma aan. Deze heren vinden zichzelf kennelijk buitengewoon goed. Reflectie! Gelukkig zijn er reacties die de heren langzaam moe worden. Zijn de kijkers van VI dan randdebielen?

 39. aammehoela

  Sylvana, heel Nederland (op een paar zielige meelopers na) spuugt je uit. Alleen jouw uitspraken deugen en de rest deugt niet. Omdat zij niet deugen moeten zij zonder gezeur jouw gezwets voor de echte waarheid aannemen. En dat is dus de reden dat Nederland Sylvana moe is. Het feit dat tientallen mensen hun abonnement opzeggen vanwege de cover zegt genoeg. Zouden er nog leden van de EO hun abonnement opgezegd hebben. Niets over vernomen.

 40. Yuwan

  Wat ik mis bij Sylvana is humor or relativering, maar van beide heeft zij niet zoveel geloof ik.

 41. Pukala Pakito

  Sylvana is heel ziek in haar hoofd.

 42. Anouk

  Mensen als Sylvana zien zichzelf als een strijder voor het grote onrecht wat ze zelf verzinnen.
  Hoe meer ertegen hen zijn hoe meer ze gesterkt worden in hun eigen verhaal.
  Ik kan oprecht niet boos op haar worden, medelijden dat eerder.
  Daarnaast vermoed ik ook iets als een identiteits stoornis. Dat wisselen met die pruiken staat synoniem voor haar alter-ego’s.

 43. Pluk vd Petteflet

  Dione de Graaff heeft een mooi karakter.
  Dat zie je meteen.

 44. BijlmerStyle

  De reageertatta’s grijpen elke mogelijkheid aan om Sylvana nog verder de grond in te boren he? De ware aard van de tolerante tatta komt hiermee te duidelijk naar boven. Tatta’s zijn walgelijk! Kom gerust bij ons langs beste tatta-reageervolk. Dan laten wij jullie eens zien waar wij toe in staat zijn :D

 45. Peter

  De heren van VI hebben wederom gelijk. Dat wandelende skelet vsn ern Sylvana Simons is te dom om te poepen en alles wat uit haar komt is raaskallen. Rijp.voor GGZ

 46. Peter

  De heren van VI hebben wederom gelijk. Dat wandelende skelet van een Sylvana Simons is te dom om te po epen en alles wat uit haar komt is raaskallen. Rijp.voor GGZ

 47. Trots Tatta

  In de Bijlmer woont het uitschot dat zo de grens over kan

 48. Trots Tatta

  VI scoort elke week 500.000 tot 700.000 kijkers en terecht

 49. Trots Tatta

  Iedereen is maar beledigd tegenwoordig. Geen grap kan meer gemaakt worden of het gemaakte beledigd zijn wordt weer geacteerd op social media etc.

 50. november

  ‘Bylmerstyle`; is dit nu een intelligent commentaar ? Superstom jongen.

 51. S. Walvis de Vrieskist

  Vindt haar ook niks. Ze komt niet uit een bekende familie, dussss…..

 52. Bart

  Zou zij ook een roze k ut hebben?

 53. Trots Tatta

  Nou Bart, bij dit soort mensen zou dat orgaan uitgeschakeld moeten worden zodat voortplanting onmogelijk wordt.

 54. Erik

  Sylvana in de media zou verboden moeten worden in de wet! Zij staat garant voor tweedeling in de maatschappij. Dat is een ding wat zeker is. En een omroep zoals de VARA werkt eraan mee.

 55. chris?

  @ Jan, een volkomen juiste opmerking.

 56. Robbie de Zinkviool

  Wat is dat toch met al die negers, dat ze zo te koop lopen met hun tatooages? Eerst die lul van een Memphis en nu Lewis Hamilton. Houd dat lekker voor jezelf (zielepoten die blijkbaar niet tevreden zijn hoe ze er uit zien) want ik wil het niet zien. Is het een statement of zo? Gatver dan!

 57. Het Lenie Bastings

  Behaagziek is volgens mij niet de goede definitie.
  Iemand die behaagziek is wil alleen maar behagen. Dit sujet wil alleen maar trappen.

 58. Bart

  Ach daar is weer zo’n deugmensje.
  Jan hou toch je mond man.
  Deze 3 heren zeggen misschien niet wat jij wil horen en ze zouden het anders kunnen brengen maar ze hebben natuurlijk wederom gelijk.

 59. Nationalistische Conservatief-liberaal

  Sylvana is ook ziek. Geestesziek.

  Oh Sylvana

  https://www.youtube.com/watch?v=Fz9jGhCXCEE

 60. Rukaap

  Dat wijf gewoon het land uitpleuren dan hebben wij ook geen onzinnige discussies meer.

 61. Robbie de Zinkviool

  Rukaap my man!

 62. Melle junior

  Mooi lied van Rob van Daal.
  Dat zegt het allemaal.
  Haar karakter is waardeloos en haar mentaliteit zorgt voor tweedeling. Jakkie.

 63. anoniem

  Had de docu nog niet gezien, maar wie weet.. Het voorspelbare commentaar van VI maakt het wel wat interessanter.. :-)

 64. Nope

  Dronken mensen of lager dan haar niveau durft Sylvana ze wel uit te kafferen met camera erbij.

 65. Melle junior

  Ja VI is geweldig.

 66. Merkwaardig

  Wel vreemd dat MC helemaal geen aandacht geeft aan de vrij empathische reactie van A. de Jong nav deze documentaire. Normaal wordt alles wat De Jong zegt, schrijft of doet hier uitgebreid herhaald, maar nu ze blijk geeft van wat begrip voor Simons, mag dat opeens niet worden belicht? Beetje kinderachtig dit.

 67. rof

  Heb maar even de docu gekeken. Misschien is Sylvana wel beide. Diva en Demoon komen uit hetzelfde vat, dus ik begrijp de titel niet zo. Viel mij op dat Bij1 best een groep rare mensen is, niet erg intelligent.
  Is racisme een issue in NL. Ik denk het wel, maar SS is niet de juiste persoon hiervoor.
  Opvallend dat ze een blanke, mannelijke psychiater heeft.

 68. rof

  In het kort dan: super oppervlakkige vrouw. Met haar kinderen aan de telefoon gaat het ook alleen om Sylvana.

 69. Bea

  Er is een slechts een manier op van deze gek af te komen en dat is haar doodzwijgen.

 70. Pinda

  @Tom van Akkeren

  Boehoehoe! Zeikstraal.

 71. Eigen buurt

  @Robbie de Zinkviool

  “hij zei Baudet in zijn gezicht dat hij niks met hem had. Durf dat maar eens.”

  Hoezo “Durf dat maar eens”, schijterd?

 72. KEK

  @rof De documentaire gáát over Simons. Als je een documentaire over een ander onderwerp had willen zien, moet je naar een andere documentaire kijken.

 73. B-noniem

  Geef haar dan ook geen aandacht als je haar zo vervelend vindt? Soms is de oplossing zo simpel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.