Sanne Wallis wil alleen complimenten, geen kritiek

Sanne Wallis de Vries vindt het wél heel leuk om complimenten in ontvangst te nemen over haar NPO 1-programma Sanne Wallis de Show, maar wil geen kritiek incasseren. Dat blijkt uit een bericht op Twitter. Tijdens de looptijd van haar talkshow houdt Wallis de Vries een twitterstilte, omdat ze er niet van houdt om alle kritische berichten tot zich te krijgen. “Door ervaring wijzer lees ik in deze weken van Sanne Wallis de Show op tv m’n mentions niet“, legt de cabaretière uit.

Complimenten krijgt ze tijdens die twitterstilte echter wel graag tot zich. “Eeuwig jammer dat ik daardoor ook de gouden complimenten mis. Die mogen aldus ook naar [email protected] 😊.

Het programma van Wallis de Vries scoorde in de lente dermate slecht op NPO 1 – er keken op een gegeven moment nog maar 351.000 mensen naar – dat het vriend en vijand verbaasde toen ze groen licht kreeg voor een tweede seizoen.

Dat tweede seizoen van Sanne Wallis de Show wordt momenteel uitgezonden, maar is weinig succesvol op de zaterdagavond van de zender. Zo keken er afgelopen weekend 610.000 mensen (11 procent), erg magertjes voor NPO 1.

Het lijkt erop dat NPO-topvrouw Shula Rijxman warme banden onderhoudt met Irene van den Brekel van Human Factor TV, het productiebedrijf achter Sanne Wallis de Show.

Rijxman heeft Van den Brekel namelijk ook al groen licht gegeven voor een tweede seizoen van de Margriet van der Linden-talkshow M, dat eveneens te weinig kijkers trok en inhoudelijk teleurstelde.

Foto: Bob Bronshoff, BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen