Ruud Feltkamp vanavond na twaalf jaar uit GTST

Geplaatst op Thu 15 Nov 2018 om 9:45

Na ruim twaalf jaar vertrekt acteur Ruud Feltkamp vanavond uit Goede Tijden Slechte Tijden, de soapserie die dagelijks zo’n 900.000 kijkers trekt op RTL 4. Zijn personage Noud verlaat soapdorp Meerdijk. Dat heeft de zender laten weten. Feltkamp verlaat de Endemol-productie uit eigen beweging, omdat hij een bedrijf is gestart met zijn broer Pim. Hun Amsterdamse start-up Cryptohopper handelt in cryptocurrencies. Ze hebben daarvoor samen speciale software ontwikkeld.

De laatste opnames bij GTST zitten er al lang op. “Ik heb het zo ontzettend leuk gehad, het voelt tegennatuurlijk om weg te gaan’’, vertelde hij eerder aan RTL Boulevard.

Zijn laatste scene met Jette van der Meij noemt hij ‘bizar en emotioneel’. “We hebben elkaar wel even vijf minuten lang omhelsd en een paar traantjes gelaten.’’

Volgens Boulevard staat Cryptohopper momenteel in de top vijf van de best scorende start-ups van Nederland.

Goede Tijden Slechte Tijden is om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL
25 Reacties op “Ruud Feltkamp vanavond na twaalf jaar uit GTST”


 1. André

  Goh, dus ik kijk al meer dan twaalf jaar geen GTST!

 2. Mike

  Gelijk heeft-ie. Zal vast beter betalen dan het belabberde GTST-loontje.

 3. stoppen

  wie volgt ? stop met GTST, hoe eerder hoe beter

 4. Henk de Jonguh

  Veel suc6 met je bedrijf!

 5. Britt Scholte Lover

  Volgend jaar weer met hangende ppotjes terug naar gtst? Bitcoins is niet meer van deze tijd en niet meer relevant

 6. Pluk van de Petteflet

  Wij van de Petteflet vinden dat die vent niet kan acteren..

 7. Lucy Banaan (wereldster)

  Einde carrière. Voor carrièreadvies raad ik hem aan naar mij te komen, als wereldster. Ik ben beroemd en wordt overal door iedereen bewonderd.

 8. Ron

  Wie krijgen we er voor terug. Zeker weer van die passanten die een paar weken of maanden even mee doen en dan weer vertrekken zeker. Zo wen je nooit als kijker aan personages. Daar heeft GTST nogal een handje van de laatste jaren waardoor de kijkcijfers ook minder worden.

 9. Robin

  Ron

  dat ligt niet aan GTST, maar aan die akelige flex-wet, waardoor iemand 2 keer een jaarcontract kan krijgen, om vervolgens na die 2 jaar 6 maanden niet mag werken voor het bedrijf, en de meeste kiezen ervoor om vervolgens helemaal te stoppen en niet na die 6 maanden terug te komen wat ook logisch is

 10. Japie

  GTST helemaal opdoeken!

 11. Mousy

  @Ron, zal er wel eentje uit SpangaS zijn/worden, zoals de laatste tijd wel vaker gebeurd.

  Allemaal dat jong grut. Op zich niets mis mee, maar GTST wil zo graag maatschappelijke kwesties aankaarten, dan dient ook de spelers een afspiegeling zijn van de maatschappij. Ik bedoel hiermee, een goede mix tussen jonge en oudere acteurs,

  @Robin, zit natuurlijk wat in wat je schrijft, de duur van die 6 maanden is gewoon te lang. Voorheen waren het 3 maanden dat was nog te overbruggen. Ook voor de GTST kijker.

 12. Ron

  @Robin: dat is wat anders want die acteurs komen dan weer terug na een maandje of wat. Maar heb het meer over die tijdelijke acteurs/passanten waar een verhaallijntje maar vrij kort is. Je weet b.v. nu al dat Marieke er ook uit gaat want dit gaat deaud…Wel zonde want een leuk karakter en een leuke actrice bovendien.

 13. gtstfites

  @Ron
  1 van de slechtste actrices.

  Volgende week komt Joke Bruijs erbij.

 14. Dat vind ik er van.

  Jammer dat Noud vertrekt, en die nieuwe allemaal tegenwoordig vind ik ook niet leuk meer, maar ik blijf wel kijken, dat doe ik al vanaf 1 Oktober 1990.

 15. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  GTST is gevuld met kanslozen.

  Als dit het niveau van de acteerschool in Nederland is verwacht ik voor de toekomst geen verbetering. Een gemiddelde Amerikaanse kleuter kan al beter acteren dan dit zooitje ongeregeld. GTST is een bende van bagger amateur acteurs.

 16. Erik

  Bitcoin is toch steeds minder waard aan het worden. Denk dat ruudje hier iets langer over had moeten nadenken of hij moet al jaren bezig zijn. Dan heeft hij natuurlijk wel winst gemaakt, maar ook dat bitcoin crypto gebeuren is eigenlijk een piramide verhaal.

 17. Beluga Special

  Ruud heeft volkomen gelijk. Als je na 12 jaar nog geen grote deal hebt gemaakt in de tv wereld, dan heb je duidelijk verzaakt. En cryptocurrencies zijn wel degelijk de toekomst waar naar alle waarschijnlijkheid meer dan genoeg in te verdienen valt. Wie niet waagt die niet wint. Alles beter dan op een dood spoor bij RTL. Succes jongen.

 18. Joop55

  Mooi. Nu de rest nog, B-garnituur.

 19. Ron

  @gtstfites: Joke is ook maar tijdelijk, en Bartho is ook geen blijvertje. Dus dat schiet allemaal niet op.

 20. Mark

  Kruimeltje…

 21. Erik

  Van mij mag die billy de palma er vast in

 22. dennis

  Als zijn geld op is komt hij gewoon weer terug ons Pinkeltje. Binnen een jaar komt noud weer terug, let maar op.

 23. Televisiefreaks

  De bewering in het artikel dat GTST dagelijks slechts 900.000 live kijkers trekt op RTL 4 klopt niet. Wanneer je in het programma Advantedge het gemiddelde live kijkcijfer van de soapserie bekijkt kom je uit op bijna een miljoen kijkers. Tel daarbij de uitgestelde kijkcijfers in de week daarna op en je komt op gemiddeld 1,2 miljoen kijkers. Een prima cijfer anno 2018 voor een soapserie die al bijna dertig jaar op tv is te zien.

 24. Cees

  Televisiefreaks
  Thu 15 Nov 2018 om 17:32

  En de kijkers via Videoland.

 25. Nicotine Cointreaux

  Ruud is een omhooggevallen nul.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.