RTL 5 dacht dat kijker reclametsunami prettig vond

De reclametsunami in de RTL 5-show Boxing Stars was bedoeld om kijkers zo min mogelijk te irriteren. Dat vertelde presentator Ruben Nicolai donderdag in Boulevard. Na iedere BN’er-boksronde laste RTL 5 een kort reclameblok in, tot groot ongenoegen van de twitterende kijkers. Zij hebben gelijk, vindt Luuk Ikink. “Wat ik een beetje irritant begon te vinden – en dat hadden heel veel mensen op Twitter – waren de reclames. Dat was een beetje te veel voor mijn gevoel“, zei hij tegen Nicolai.

Nicolai legt uit: “Het is voor RTL 5 natuurlijk een vrij duur programma om te maken, dus er moesten drie blokken in met reclames. Toen dachten we: dan smeren we één blok uit, net zoals in Amerika met boksen gebeurt, tussen de rondes door. Dan is het misschien minder storend, dachten we. Maar dat bleek dus niet, ha ha ha. Dus waarschijnlijk volgende week…”

Kandidaat Danny Froger (zoon van): “Het was voor ons ook best wel storend. Ik dacht in de eerste ronde: ik laat hem lekker uitrazen, zodat hij moe is, maar vervolgens had hij 1 minuut 44 om weer bij te komen. Normaal is het een minuut.”

Ikink: “Er is niet verschrikkelijk naar gekeken. Misschien groeit dat nog. Ik hoop het echt voor je Ruben en voor jou ook, Olcay. Er staan wel goede recensies in Het Parool en NRC, die het ‘verrassend onderhoudend’ noemen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen