Ronnie Tober weigert interview met Nieuwe Revu

Geplaatst op Thu 08 Nov 2018 om 11:40

Ronnie Tober weigert om een interview te geven aan Nieuwe Revu. Dat vertelt de zanger in Nieuwe Revu. Tober, bekend van de hit Rozen Voor Sandra, staat graag in de belangstelling, maar Nieuwe Revu hoeft hem niet te bellen. “Ik weiger vrijwel nooit interviews, omdat alle publiciteit immers kan bijdragen aan een groter bereik van mijn muziek. Maar Nieuwe Revu houd ik al een tijdje af voor een groot interview. Ik geloof niet dat mijn luisterpubliek zich onder jullie lezers bevindt.” 

De zanger zit helemaal niet op aandacht van Nieuwe Revu te wachten. “Mijn werkgebied betreft vooral senioren, die lezen dit blad volgens mij niet of nauwelijks. Een interview in Revu heeft voor mij geen toegevoegde waarde.

Henny Huisman heeft Nieuwe Revu net als Tober lange tijd geweigerd, nadat hij in 2006 een ‘programmadief’ en ‘Henny Steelman’ werd genoemd door het blad.

Ik won de rechtszaak, maar Revu won het hoger beroep omdat er volgens de rechter op correcte wijze hoor en wederhoor was toegepast. Ik moest de proceskosten van beide rechtszaken betalen en mijn ontvangen schadevergoeding van 10.000 euro teruggeven.

Inmiddels kunnen Huisman en Revu weer door één deur, vertelt hij in het tijdschrift.

Overigens gaf Tober onlangs nog wel een interview aan Omroep Gelderland:

Foto: Omroep Gelderland
9 Reacties op “Ronnie Tober weigert interview met Nieuwe Revu”


 1. Piet

  Dat snap ik helemaal niet zo goed of ik zie het verkeerd.
  Hij weigert een interview te geven aan nieuwe revue en hij vertelt dat in nieuwe revu.

 2. Annie

  Hahahaha. Wil Nieuwe Revue wel een gesprek met hem?Ronnie is meer voor de Margriet en Libelle.

 3. Jaap

  Ronnie wie?

 4. Jean Paul

  Bestaat Nieuwe Revue nog? Dat vind ik pas nieuws.

 5. Dirk

  Leeft die man nog steeds ?

 6. elly en rikkert

  nou Ronie je kan altijd nog aanschuiven bij M een diepte interview

 7. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Ach…. Ronnie leeft dus nog!

 8. piet

  Wat een domme reacties.

 9. Pluk vd Petteflet

  Ronnie Tober.
  Een artiest met klasse.
  Patsy daarentegen….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.