Robert Jensen vindt Boulevard-sterren net kinderen

Robert Jensen vindt de sterren van RTL Boulevard net kinderen als ze over politieke onderwerpen spreken. Dat laat hij weten in zijn tweede podcast. Jensen was er eind oktober te gast om te praten over zijn nieuwe talkshow. “Ik word in Nederland heel vaak door mijn collega’s in de hoek gedrukt van: ben je dan een Trump-supporter? Zo was ik laatst bij RTL Boulevard. Dit is niet om lullig te zijn over die gasten, maar Ruben was er, Peter R. de Vries was er, Filemon was er“, zo vertelt hij.

Dat zijn op zich heel aardige mannen, aldus Jensen. “Ik vind deze drie gasten – Luuk was er ook, maar die ken ik niet echt – heel aardig en van de business waar ik in zit vind ik het misschien wel de aardigste gasten die er zijn.”

Máár: “Als het gaat om dit onderwerp – Trump, Amerika, politiek en wat er eigenlijk echt allemaal aan de hand is in de wereld – dan zijn het echt kinderen, want ze zitten allemaal op de fiets dat Trump verschrikkelijk is.

Ze waren bij Boulevard vooral bezig om hem de uitspraak te ontlokken dat hij eerder op Trump had gestemd dan op Hillary Clinton. “Het vuur kwam van alle kanten en het was steeds van: ben jij Trump-supporter?

De podcast van Robert Jensen kunt u hier beluisteren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen