Ooit afgedankt Dit Was Het Nieuws ook in 2019 op tv

Geplaatst op Wed 14 Nov 2018 om 8:55

Harm Edens mag ook in 2019 weer een seizoen maken van zijn satirische show Dit Was Het Nieuws. De 36ste serie afleveringen komt na de zomer op de buis. Dat laat de AVROTROS weten aan het ANP. Dit Was Het Nieuws werd op 17 mei 1996 voor het eerst uitgezonden door de TROS, maar in een vernieuwingsslag werd het programma na dertien jaar afgedankt. Het programma verhuisde in 2010 naar RTL 4, waar het acht series lang te zien was, maar zit sinds vorig jaar weer bij de NPO.

Dit Was Het Nieuws zet prima cijfers neer op de grootste zender van het land. De seizoensfinale trok enkele weken geleden 1,2 miljoen kijkers (16 procent).

Het programma mag volgend jaar gewoon weer door. De teamcaptains blijven hetzelfde: Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal.

Edens is momenteel te zien met een zaterdagavondshow op NPO 1, namelijk De TV Kijker van het Jaar.

Foto: Avrotros
16 Reacties op “Ooit afgedankt Dit Was Het Nieuws ook in 2019 op tv”


 1. Koen

  Wel na BZV

 2. Kamikaze

  Het 36e seizoen is al uitgezonden, MC.

 3. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Die Peter Pannekoek is zo ontzettend niet leuk.

 4. Ik

  Autocue Harm ook niet… @9.10

 5. Woiiter

  Veronica is beter

 6. Rivella

  Erg jammer. Peter en Janjaap zijn beide Comedians die thuis alle grapjes verzinnen maar niet on the spot grappig kunnen zijn. Dit was het autocue-team zou een betere naam zijn. Ik vind het niet meer grappig

 7. Keukenmeester Schraalhans

  NOG meer ouwe meuk op de buys!

 8. Ruud

  Ja autocue one trick pony ik kijk altijd nadat ik iets gezegd heb in de camera op 1 manier Harm, dat die nog werk heeft..

 9. Jodokus

  Waardeloos programma met totaal ongeschikte teamcaptains. Snap niet dat dit nu weer op de buis gebracht wordt. Die Jan Jaap van der Wal is een walgelijk, totaal omhooggepuschte figuur die uberhaupt nooit leuk is. Nooit. Flikker toch op met die ouwe meuk. troep is het !

 10. Joop55

  Kijk liever Have I Got News for You van de overkant, toch nog iets smakelijks wat daar vandaan komt.

 11. Piet Goedegebuur

  Dit was het nieuws is en blijft een goed en actueel format waar, denk ik, de beste tekstschrijvers van Nederland aan mee werken.

 12. rekening

  Man wat is dit een vervelende en niet leuke ”show” met ontzettend irritante ongetalenteerde ”teamcaptains” die mij als kijker met een noodgang wegjaren. J.J. vd Wal : mweugh

 13. rekening

  wegjagen

 14. Jantje

  Het ”format” is zo goed? Knap dan dat je dat zo stuk weet te maken…

 15. serieus

  Heel snel weer afdanken.

 16. BRAAK

  Harm Edens heeft uitstraling van een gevuld condoom.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.