Martine van Os vraagt NPO om verdere tv-reizen

Waar Frans Bauer elk jaar weer tickets krijgt naar de verste bestemmingen van het NPO-reisbureau, komt Martine van Os met haar bejaardenkampeershow We Zijn Er Bijna nooit verder dan Zuid-Europa. De volkszanger mocht onlangs met zijn vrouw naar China, en ook Van Os wil wel eens een verre reis. “Ik zou het leuk vinden om wat verder weg te gaan, naar Nieuw-Zeeland of Canada bijvoorbeeld“, verzoekt de presentatrice in KRO Magazine. “Daar heb je ook camperreizen.

Bij nader inzien denkt Van Os dat dat toch wel een beetje lastig gaat worden. “Die reizen zijn altijd pas in september en oktober en dan ben ik altijd druk met Tijd voor MAX. Het zal dus voorlopig wel op mijn wensenlijstje blijven staan.

De bejaardenreizen duren vijf weken. Is ze al die tijd van huis? “Ja, de volle vijf weken. Mijn man en kinderen zijn wel drie dagen bij mij geweest zodat we even samen konden optrekken. Dat was een fijne break, al was ik wel in de buurt van de opnames voor als er iets zou zijn.”

Verder ben ik er de hele tijd bij. Dat vind ik ook leuk en het hoort bij het programma. Het gaat er juist om dat het gewoon wordt dat ik er bij ben en mee reis. Natuurlijk is het wel lang. Voor het achtste jaar op rij ben ik vijf weken van huis. Maar je hoort mij niet klagen. Het is werk, maar dan wel hartstikke leuk werk.

Foto: MAX, Roland J. Reinders

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen