Lil’ Kleine vindt The Voice steeds leuker worden

Lil’ Kleine moest eerst even wennen aan zijn rol als coach in The Voice of Holland, maar vindt het steeds leuker worden. Dat vertelde de rapper maandagavond in De Wereld Draait Door. De eerste opnames waren een beetje onwennig, aldus Kleine. “Ja, ik vind het leuk. Ik vind het steeds leuker worden. Muziek maken zit in me, dat gaat er niet uit en dat hoort gewoon. Dat vind ik altijd heel leuk. Dit is iets waarvoor ik ben gevraagd omdat je dan bekend wordt en ik heb het mezelf kunnen aanleren.

De RTL 4-kijker zit nu middenin de auditieronde. “Ik merkte wel dat ik het tijdens de eerste afleveringen nog een beetje ongemakkelijk vond. De tweede aflevering zat ik er lekkeder in en nu hebben we iets van zes afleveringen opgenomen.”

Kleine begint er plezier in te krijgen. “Naarmate het verder gaat wordt het voor mij ook steeds leuker en dat zul je ook terugzien op tv.”

Hij zit naast coaches die een pittige mening hebben. “Waylon valt nog wel mee, maar Anouk kan best heftig zijn. Ali B ook wel.”

Tijdens het gesprek in DWDD moest Lil’ Kleine een traantje wegpinken toen het over zijn vader ging. Afgelopen vrijdag huilde hij ook al in The Voice. Vanavond huilt hij in het programma Waar is De Mol, ook als het over zijn vader gaat.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen