Leonie hoopt dat SBS niet op haar uitgekeken raakt

Leonie ter Braak hoopt dat ze bij SBS 6 programma’s kan blijven maken zoals ze nu doet. De presentatrice maakt zich er wel eens druk om. Dat vertelt ze in Veronica Magazine. Een overstap naar het kwakkelende SBS 6 blijkt voor veel presentatoren een misstap, aangezien bijna alles flopt op de zender. “Ik denk dat je een rotsvast vertrouwen moet hebben in dat het wel goed komt, welke keuze je ook maakt“, zegt de presentatrice in een dubbelinterview met Johnny de Mol in 100% NL Magazine.

Ter Braak: “Die rust die jij daarin hebt, dat moet ik nog leren. Bij SBS hoop ik dat alles zo blijft zoals nu en maak ik me daar druk over. Dan moet ik steeds tegen mezelf zeggen: chill, het komt wel goed.

De Mol hoeft zich als zoon van SBS-eigenaar John de Mol natuurlijk totaal niet druk te maken. Hij vertelt Ter Braak: “Wat ik ook mooi vond dat iemand ooit zei: ‘Dingen die er gebeuren heb je niet in de hand, maar wel hoe je er op reageert.’ Dat is misschien zweverig, maar je hoeft niet altijd uit je panty te gaan.

Vooralsnog is Ter Braak blij met haar komst naar SBS. “Ik vond het moeilijk om de publieke omroep te verlaten, maar ik wilde loskomen van de Goedemorgen Nederland. Toen ik door SBS werd uitgenodigd, was ik erg benieuwd of zij mij de programma’s zouden kunnen geven die ik wil. Ik ben heel erg opgelucht dat ik die kans nu krijg.”

Ik was er klaar voor om stappen te maken, maar het was ook eng, je moet het wel in gang zetten. Zelf springen. Ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. Wat ik nu mag doen is meer persoonlijke verhalen vertellen, mooie portretten maken. Ik hou van dat soort programma’s.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen