Leonie hoopt dat SBS niet op haar uitgekeken raakt

Geplaatst op Thu 08 Nov 2018 om 14:00

Leonie ter Braak hoopt dat ze bij SBS 6 programma’s kan blijven maken zoals ze nu doet. De presentatrice maakt zich er wel eens druk om. Dat vertelt ze in Veronica Magazine. Een overstap naar het kwakkelende SBS 6 blijkt voor veel presentatoren een misstap, aangezien bijna alles flopt op de zender. “Ik denk dat je een rotsvast vertrouwen moet hebben in dat het wel goed komt, welke keuze je ook maakt“, zegt de presentatrice in een dubbelinterview met Johnny de Mol in 100% NL Magazine.

Ter Braak: “Die rust die jij daarin hebt, dat moet ik nog leren. Bij SBS hoop ik dat alles zo blijft zoals nu en maak ik me daar druk over. Dan moet ik steeds tegen mezelf zeggen: chill, het komt wel goed.

De Mol hoeft zich als zoon van SBS-eigenaar John de Mol natuurlijk totaal niet druk te maken. Hij vertelt Ter Braak: “Wat ik ook mooi vond dat iemand ooit zei: ‘Dingen die er gebeuren heb je niet in de hand, maar wel hoe je er op reageert.’ Dat is misschien zweverig, maar je hoeft niet altijd uit je panty te gaan.

Vooralsnog is Ter Braak blij met haar komst naar SBS. “Ik vond het moeilijk om de publieke omroep te verlaten, maar ik wilde loskomen van de Goedemorgen Nederland. Toen ik door SBS werd uitgenodigd, was ik erg benieuwd of zij mij de programma’s zouden kunnen geven die ik wil. Ik ben heel erg opgelucht dat ik die kans nu krijg.”

Ik was er klaar voor om stappen te maken, maar het was ook eng, je moet het wel in gang zetten. Zelf springen. Ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. Wat ik nu mag doen is meer persoonlijke verhalen vertellen, mooie portretten maken. Ik hou van dat soort programma’s.

Foto: SBS
23 Reacties op “Leonie hoopt dat SBS niet op haar uitgekeken raakt”


 1. q8

  leonie,
  reken er maar niet op,
  de tv wereld groeit als een koeienstaart naar beneden
  die paar ongeletterden die nog tv kijken

 2. John

  Helaas….. hoop er niet te veel op.

 3. gtstfites

  leonie de peonie

 4. GJ

  Zeker een aanwinst voor SBS. Leonie moet oppassen niet te veel te willen en te doen. Overdaad schaadt!

 5. Anita

  @GJ
  Dat kan je beter over Viktor Brand zeggen.

 6. Zonder Naam

  @GJ – Zó veel is ze nou ook weer niet op tv.

 7. tonio

  Ja MEID wees op de toekomst voor bereid

 8. Wo)(ter

  Iedereen is al uitgegeken op Talpa, zowel kijkers als werknemers. Er valt niet naar te kijken of voor te werken

 9. HanszWorsd

  Vrouwen in de dertig zijn gewoon heerlijk, boven de 40 is het niets meer. Uitgezakte lichamen, blubberhuid. Dus doe nog iets met dat goddelijke lichaam.

 10. X

  Hansworst je doet je naam alle ‘eer’ aan.

 11. Henk

  Het komt daar nooit meer goed zolang de adverteerder belangrijker is dan kijker.

 12. Julia

  Leonie ter Kots.

 13. Dat vind ik er van.

  @HanszWorsd
  Thu 08 Nov 2018 om 15:25

  Ik weet niet hoe oud of jong je bent, maar ik vind je reactie wal-gelijk.
  Hoe oud zijn je Moeder en je oma , hebben die ook al van die uit gezakte blubber lichamen??
  Zullen ze leuk vinden als ze lezen wat hun [klein]zoon op het internet zet.

 14. Tom van Akkeren

  Moraalridders hier, iedereen met een beetje realisme weet dat Hanz gelijk heeft. Hij zegt het alleen niet zo diplomatiek.

 15. RandomUser

  Inderdaad Hanz heeft gelijk. Waarom gaan al die mediawijven, sorry vrouwen, anders aan de plastische chirurgie; ooglidcorrecties, lip opspuiten, bilvet inspuiten of uitzuigen, buikvetcorrecties, haar verven, borstvergroting of verkleining, killerbody dieet, dieet zus dieet zo, anti blubber push-ups et.? Alles om er fris en fruitig uit te blijven zien, zoals ik van Patty heb geleerd. Nou waarom dan?

  @ Dat vind ik er van.
  Thu 08 Nov 2018 om 17:58

 16. Kattie

  Ik vind haar een leuk mens .en die reacties van die achterlijkke kerels walchelijk.dat moeten toch schoonheden zijn .maar lijken meer pupers met hun stomme praat

 17. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Leonie; als ze ook in d’r blootje een naakt-datingshow gaat presenteren voorzie ik een glansrijke TV-carrière voor haar. Baai baai Lieke!

 18. Pim

  Helaas, het gaat er niet beter op worden bij SBS 6.
  Begrijpelijke keuze hoor, maar helaas de meeste presentatoren zakken daar alleen maar naar beneden. Het enige voordeel is wat extra centjes op de bank.

 19. Pluk vd Petteflet

  Leonie, blijf gewoon jezelf.
  The Only Way Is Up.
  Vanaf Sbs kan het alleen maar beter gaan.
  Iemand met jouw flair en stijl kan het overal maken.
  En voor al die zuurpruimen in de reactie-kolom:
  Get A life, of ga lekker skeeleren op de trambaan.
  Niet Leonietje pesten.

 20. Flits Bom

  Blurp..

 21. Annoniemus

  Ik mag deze spontane met zelfspot overgoten sexy vrouw wel !

 22. Joop55

  Leonie is geil.

 23. B klein

  Een nietszeggende troela. Leest nog de grootste leugens op voor geld.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.