Freek Vonk wil geen tijd vrijmaken voor Televizier-gala

Geplaatst op Fri 09 Nov 2018 om 11:50

Freek Vonk wordt ieder jaar uitgenodigd voor het Televizier-Ring Gala, maar voelt er niet veel voor om aanwezig te zijn bij het televisiefeest. Dat vertelt de Martin Gaus van de 21ste eeuw in Veronica Magazine. Vonk was er slechts één keer bij. “Toen ik de Gouden Stuiver won. Daarna ben ik er nooit meer geweest, ook al word ik er elk jaar weer voor uitgenodigd. Ik verafschuw het niet, maar het kwam er niet van. Ik verzuim het ook om voor zoiets tijd vrij te maken, terwijl het best leuk kan zijn.

Voelt hij zich niet thuis bij al die tv-collega’s? “Ik denk dat ik wel een beetje een vreemde eend in de bijt ben, omdat ik in essentie geen tv-presentator ben. Ik ben een bioloog en wetenschapper met veel liefde voor de natuur. Alles wat ik daarnaast doe, is secundair. Daardoor voel ik me niet honderd procent tv-presentator, al ben ik dat natuurlijk wel een beetje.

Tijdens zijn relatie met Eva Jinek was hij toch wel een echte showbizzman. Zij heeft nu een kind met een ander. “Ik heb hem niet gezien, maar ik heb Eva natuurlijk wel gefeliciteerd. Ik gun het haar van harte en ik weet zeker dat ze een geweldige moeder is en zal zijn.”

Met wie is hij bevriend uit de tv-wereld? “Met een paar kan ik goed opschieten, onder wie Jeroen Pauw en Jochem Myer. Voor de rest zie ik niet echt mensen uit die wereld.

Foto: Paco Núñez, BNNVARA
5 Reacties op “Freek Vonk wil geen tijd vrijmaken voor Televizier-gala”


 1. boer zonder land

  Hij heeft daar niets te zoeken.

 2. zorro

  Advocaat zegt Nederland moet Asia Bibi opnemen .’
  hij moet zo snel als mogelijk Nederland verlaten en Bibi meenemen het kost de Nederlander alleen maar geld en dat zijn ze zat.

 3. Curryworst

  Gelijk heeft Frekie Vonk.
  Wat moet je tussen die opgedirkte boto xhoofden waar men alleen maar zit om gezien te worden en hopend op een prijsje.
  En dan hebben we het nog niet eens gehad over die ongemakkelijke presentatie met pijnlijk flauwe grappen van die Volendamse mon gool Jantje Smit.

 4. tim

  Is toch zijn eigen keuze, hij hoeft er toch niet heen

 5. Geronimo

  Dat wil hij wel hoor. Ze moeten alleen wel even vragen nog, want hij is een trots mannetje. Vraag maar aan visoog.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.