Frank Visser vindt Angela de Jong een gutmensch

Geplaatst op Wed 07 Nov 2018 om 17:20

Frank Visser vindt het bizar dat er in september zo veel kritiek was op een aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak waarin een burenruzie wel héél ver ging. Dat laat hij weten in Veronica Magazine. Critici als Angela de Jong en de sterren van RTL Boulevard vonden dat de betreffende buren in Lelystad meer hadden aan de hulpdiensten dan aan SBS 6. Het zijn allemaal gutmenschen, vindt de tv-rechter. “Wij lopen soms tegen situaties aan die onder hoogspanning staan.”

De buren hadden wel degelijk wat aan hem, aldus Visser. “Ik ben ervan overtuigd dat wanneer wij er niet tussen zouden komen en de boel ontploft dat er dan echt zwaargewonden vallen. Dat zien die gutmenschen niet hè.

Visser wordt doodmoe van al die critici met een mening. “Je kunt wel hard roepen dat er geen rechter nodig is, maar er moet íemand ingrijpen en dan zeg ik: ga je gang.”

Maar er komt niemand, behalve de politie en wij. Pas dan wordt de woningbouw wakkergeschud.

Foto: SBS, Tom Cornelissen
36 Reacties op “Frank Visser vindt Angela de Jong een gutmensch”


 1. Elvis

  Die lui hadden inderdaad meer aan een psychiater

 2. Rww

  Het probleem is dat alle partijen een andere kant op keken en kijken, dan is mr frank visser de enige oplossing.

 3. Sjors van Kempen

  Die ruzies zijn volledig geënsceneerd. Snap niet dat Visser zich voor dit soort toneelstukjes leent.

 4. M

  Angela de Jong word gek van dat mens ik mis jullie stukjes van Marcel Peereboom Voller

 5. Pluk vd Petteflet

  Meester Frank Visser heeft een punt vinden wij.

 6. RandomUser

  De Rijdende Hufter

  https://www.youtube.com/watch?v=2mrFvDTOens

 7. Sjors van Kempen

  Er is niks geënsceneerd, die lui hebben echt ruzie en kiezen zelf om dit op tv uit te vechten. Angela is een zeikeijf en ik ben dom.

 8. Sjors van Kempen

  Er is niks geënsceneerd, die lui hebben echt ruzie en kiezen zelf om dit op tv uit te vechten. Angela is een zeikwijf en ik ben dom…

 9. animo

  Ik denk dat door het gestook van Victor het erger lijkt dan het in werkelijkheid is.

 10. RandomUser

  Kijkcijfers zijn gebaat bij sensatie, drama, leedvermaak en breed uitgemeten emoties. Ga mij nou niet vertellen dat dit pure en integere tv is. Als het in take 1 niet sensationeel genoeg is leggen ze de opnames stil en beginnen ze aan take 2. Kom op jongens nog harder schreeuwen, schelden en vloeken, alles voor de heilige kijkcijfers. Ome John heeft het zo bedoeld.

 11. Dirk

  Zoals ik al eerder heb geschreven deze man zou een perfect typetje geweest zijn van Kees van Kooten .deze clown neemt zich zelf uiterst serieus , maar ja John de Mol he met zijn bagger programma’s .

 12. Ik zeg iets

  Die lui hadden meer aan een dodelijke injectie

 13. TopofFlop

  Ik kijk liever naar Boxing Stars.

 14. Iam

  Mr Frank visser wordt wel een beetje treurig verschijning op het eind van het programma wanneer zij uit etablissement met Victor komt. Ik vind mr visser dan meer een typetje. Past niet bij iemand die onafhankelijk boven de partijen moet staan. Het voegt niets toe.

 15. Tony Montana

  F*** Frank Visser and f*** f***ing Angela!! F*** them! I bury those cockroaches!!

 16. Meneer de regisseur

  Sjors van Kempen
  Wed 07 Nov 2018 om 18:20

  Het is wel degelijk in scene gezet. Zelfs tijdens de meest heftigste ruzies staan ze altijd heel keurig opgesteld en loopt er niemand in beeld. Alles heel overzichtelijk.Als ze al in hun “kwaadheid” een stapje naar voren zetten, gaan ze na het opzeggen van hun tekst, weer keurig een stap achteruit. De rechter, een echte bangerik, blijft staan en lost het op. Bijgestaan door Sjors van de rebellenclub die nou ook niet echt een held is. Het is een toneelstuk en je bent behoorlijk naïef als je dat onderhand nog niet door hebt. Misschien dat er in de oorsprong een conflict is, maar deze wordt, uiteraard met geldelijke beloning, heel keurig tot toneel verwerkt.

 17. chris?

  Mr. Visser is een beetje jaloers op de kijkcifers van Mr. Reid.

 18. Janu

  Heb jarenlng achter de schermen gezien wat een topteam er achter visser staat. En naast hard werken waten die toch echt wel bezig de boel op te fokken voor de camera.

 19. Wol.lter

  Waar blijben de reetings?

 20. Erwin

  Hele woonwijken worden compleet onleefbaar door het gedrag van Mr. Frank Visser en die gillende relnicht. Maar ja, alles voor het programma, lekker met je kop op TV, etc.

 21. Wol.lter

  Ach Erwin, nitwit hou he onwetende bek toch dicht

 22. Fred

  Het zal zeker noodzakelijk zijn dat het conflict wordt opgelost. Dat er een rechter nodig is zal ook wel maar daar gaat het niet om.
  Wat stoort is de manier hoe het gaat. Er wordt bewust door de makers gezocht naar conflict op de buis. Victor gaat naar beide partijen en ipv mediator spelen gooit hij steeds olie op het vuur (de buurvrouw zegt dit, oh ja..dan zal ik ook nog iets zeggen etc etc). Nadien, als beide partijen wat op zijn gefokt komt het tot een confrontatie in de straat wat voor extra vuurwerk kan zorgen in het plaatselijke zaaltje!

  Dat is gewoon niet ok en daar heeft Angela de Jong ook zeker een punt! Het aansturen op ruzie voor het nederlands publiek, ja want we smullen er wel van!

  Dan is de rijdende rechter toch wat beschaafder in opzet en dat is wat Frank Visser echt te verwijten valt met zijn overstap. Hij heeft gekozen voor een opruiende variant van zijn origineel.

 23. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  AdJ is geen mensch, is Dikkie Dik, een herintredende huismoeke.

 24. Johan

  Het lijkt meer op een komisch duo dan op een rechtszaak.

 25. Peter

  Ach daar hebben we weer een Fredje. Wat hij zegt slaat nergens op..

 26. Didi

  Frank Visser de Efteling kabouter wil ook graag wat zeggen, man ga toch vissen.

 27. Fred

  Wat Peter? Ik ben benieuwd hoe het dan wel zit en ik ben altijd bereid om op mijn bewering terug te komen.

 28. I am

  Victor speelt de rol van Frans bromet van het voor mij nog altijd legendarische programma buren. Victor heeft niet het droge commentaar als Frans Bromet. Victor dramatiseert het alleen allemaal veel meer.

 29. Joop55

  Tweedehands tokkies die per echtpaar aan de sociale voorzieningen lurken en dat al 23 jaar lang op de tevee (Rijdende Rechter inbegrepen kwam ook bij hem vandaan). Enkel en te alleen omdat er een schutting op de erfgrens staat, het aso gedrag tot dusver escaleert dat de rest van de buurt er eerder last van heeft van de twee ruziënde bierbuiken en het feit (en dat vind ik nog het allerergste) een adviesorgaan zich hieraan wil lenen is gewoon te triest voor worden. Mag wel hopen dat het pleiten voor een huis aan huisrechter (of jurist) een grap van meester Visser was.

 30. Marijke

  Na het befaamde ‘assholelijer’ weer een hip woord uit de mond van Frank Visser, met ‘gutmensch’. Haha, ik moet lachen :)

 31. Baron von Habenichts

  Gutmensch is met een Majuskel verdammt noch mal!

 32. Baron von Habenichts

  Zeg Marijke pas op: het is MEESTER Frank Visser voor jou *kotsventje*.

 33. Baron von Habenichts

  Hee dat wordt zo weer lachen met Twan Huys.
  FF kijken wat voor een ellende er vanavond weer bij poephoofd 2.0 aan tafel zit!
  Ik ben erg benieuwd!

 34. Baron von Habenichts

  Wat heeft die halfbloed met dat gesmeerde haar Gerri Eickhof eigenlijk gestudeerd?
  Ik lees dat hij na zijn studie antropologie is gaan werken bij de NOS. Nou, volgens mij heeft hij alleen de bananenschool gehad, die aap! Weer zo´n linkse self called journalist! Net als Huys, Pauw, Wippeman, Polak en noem maar op!

 35. Baron von Habenichts

  Wel graaien uit de staatsruif he.

 36. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  AdJ is een Ku tmensch

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.