Wendy van Dijk denkt na over overstap naar SBS 6

Wendy van Dijk kan niet ontkennen dat ze zelf ook wel eens nadenkt over een eventuele overstap van RTL naar SBS. Dat zegt ze in de podcast 30 Minuten Rauw. Het gerucht gaat dat haar man Erland Galjaard vanaf januari gaat werken voor het SBS van John de Mol en dat zij dan later in 2019, als haar contract bij RTL afloopt, volgt. “Natuurlijk denk ik er wel over na, maar ik heb nu nog dik een jaar een contract bij RTL. Ik zit er op zich super goed, ik heb er altijd heel goed gezeten.

Voor Van Dijk is de sfeer bij RTL wel heel erg veranderd. “Natuurlijk is het nu wat gekkig omdat Erland er niet meer is en Er was toch wel heel belangrijk voor RTL, dus ik weet het niet. Ik moet het even aanzien.”

Ze blijft met RTL in gesprek. “We voeren gesprekken met elkaar over hoe die toekomst er dan uit gaat zien en welk programmapakket ik blijf doen enzo.”

Buiten The Voice om heeft Van Dijk weinig succes bij RTL. De Mol dreigt The Voice te verhuizen naar SBS. “Voorlopig blijft The Voice nog, hè“, zegt Van Dijk. “Ik denk niet dat dat zo makkelijk gaat.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen