Wendy van Dijk denkt na over overstap naar SBS 6

Geplaatst op Mon 08 Oct 2018 om 12:30

Wendy van Dijk kan niet ontkennen dat ze zelf ook wel eens nadenkt over een eventuele overstap van RTL naar SBS. Dat zegt ze in de podcast 30 Minuten Rauw. Het gerucht gaat dat haar man Erland Galjaard vanaf januari gaat werken voor het SBS van John de Mol en dat zij dan later in 2019, als haar contract bij RTL afloopt, volgt. “Natuurlijk denk ik er wel over na, maar ik heb nu nog dik een jaar een contract bij RTL. Ik zit er op zich super goed, ik heb er altijd heel goed gezeten.

Voor Van Dijk is de sfeer bij RTL wel heel erg veranderd. “Natuurlijk is het nu wat gekkig omdat Erland er niet meer is en Er was toch wel heel belangrijk voor RTL, dus ik weet het niet. Ik moet het even aanzien.”

Ze blijft met RTL in gesprek. “We voeren gesprekken met elkaar over hoe die toekomst er dan uit gaat zien en welk programmapakket ik blijf doen enzo.”

Buiten The Voice om heeft Van Dijk weinig succes bij RTL. De Mol dreigt The Voice te verhuizen naar SBS. “Voorlopig blijft The Voice nog, hè“, zegt Van Dijk. “Ik denk niet dat dat zo makkelijk gaat.”

Foto: SBS
38 Reacties op “Wendy van Dijk denkt na over overstap naar SBS 6”


 1. Joopklepzeiker

  Als SBS 6 de nieuwe RTL wordt gaan we met z’n alle weer RTL kijken…

 2. asd

  `Over het paard getilt figuur. Direct afserveren deze dame …

 3. Robert

  Dat is toch allemaal al geregeld, die Galjaard gaat erheen, die Gordon zal ook volgen en Linda en Wendy ook. Wel mooi, dan kan die zender bij mij meteen weg.

 4. K.Lodder

  Hou eens op Wendy, denk er maar niet over na en STOP, jij wordt uitgekotst!

 5. Geronimo

  Verwendy dit dat zus zo 3-2-1

 6. Doerak

  Krijgen we weer de zelfde koppen te zien. SBS6 het afvoer putje van RTL

 7. J

  RTL zal hier aan niks missen. Enkel The Voice doet zij nog met succes, maar ook daar is zij zeker te vervangen. Obese is ze ook al kwijt, zegt ook wel wat toch?

  Paar jaar geleden was ze nog succesvoller met Ushi &…(The Family, Dushi, Loesie)
  Nu is het grote publiek haar een beetje zat. Dus veel succes bij SBS6 Wendy. En anders zal het bij RTL bij The Voice blijven.

 8. SOLANGE

  Hetzelfde bagger programma als RTL 4 met dezelfde rotkoppen…. weg met dat veenlijk Verwendy…. we zijn Verwendy en Geiljaard moe

 9. Gerard

  Natuurlijk gaat Wendy ons straks weer vervelen met haar persoonlijkheid bij sbs6. Nu moet er gewoon nog wat geslijmd worden bij RTL om de sfeer goed te houden tot zij volgend jaar vertrekt. Misschien dat zij RTL nog eens ooit nodig heeft. Bah bah bah.

 10. Wollter

  Ik doe niet meer mee.

 11. zorro

  Niet doen.

 12. K

  Nou denk daar nou niet over na…ga lekker voor de kindjes zorgen of ga in ieder geval iets anders doen …maar blijf weg uit tv land…ben haar zo zat met haar denigrerende piepstemmetje.

 13. Bart

  Zou een stomme zet zijn om Wendy binnen te halen. Kon goed dansje en was een leuke assistente bij Wie ben ik maar daarna houd het talent wel op.

 14. M.Astor

  Wat denkt dat mens wel van haarzelf? Ze moet nog nadenken over sbs6, nou,als ze daar goed nadenken moeten ze haar nooit aannemen, wat een nontalent,omhooggene*kt kreng

 15. Maandag

  Als de snuiver weg is kan ik weer naar RTL kijken.

 16. Ali

  Snuifjunk Wendy ga heel snel terug naar Ibizza enkom nooit meer terug en neem jouw snuifkoning Erland ook mee. De mensen hebben jullie uitgekotst op RTL dus opzouten.

 17. eva

  dit zag werkelijk niemand aankomen…….pfffff hoe lang duurt het voordat bekend wordt dat Erland bij SBS aan het werk gaat en dan is het aftellen tot dat zij erachter aan komt.

  Ik snap echt niet waarom SBS al die afgeserveerde presentatoren binnen haalt. Een slechte kopie van RTL. Verschrikkelijk.
  Hoe vaak gaat John de Mol hetzelfde trucje uithalen wat dan wederom mislukt.

 18. Joopklepzeiker

  Een ezel stoot zich nooit aan dezelfde steen …een mol wel.

 19. LLRV

  Dus wéér Galjaard als haar baas die haar mooie – gesandwichte – programma’s gunt?

 20. Bennie Normaal

  Ik gun haar dat inieminie tiny little programmaatjes wel . . . . . . . . . . . om 3:45u. Komen we nou werkelijk nooit helemaal van dat onkundige RTL volk af?

 21. Meneer Kaktus

  Als Wendy de Nachtsuite nieuw leven inblaast, zit ik aan de buis gekluisterd.

 22. Bep

  Allemaal naar SBS, Wendy, Erland,Gordon….. nu de kijkers nog.Ik zou daar maar geen reclamezendtijd kopen.

 23. Yoshi

  En op SBS gaat ze wel scoren??

 24. ano@niem.nl

  Over een jaar zitten Linda en Wendy bij ZES. Het is allemaal zo voorspelbaar.
  Al die uitspraken zijn voorsorteringen op wat komen gaat.

 25. Laurens

  Het kan niet anders dan dat ze overstapt. Ze is naast Obese ook Moordvrouw kwijt. This time, Next Year krijgt geen vervolg.

  Op 6 zie ik het zomaar gebeuren dat ze The Voice mag presenteren als dit programma naar 6 gaat, een nieuw seizoen Moordvrouw, nieuw seizoen Ushi en wellicht Hart in Actie gaat doen.

 26. zorro

  Ze kan beter overstappen naar de Fabeltjeskrant.

 27. Bart

  @Laurens Dat vrees ik ook allemaal. Geen goede zet van Talpa. Wendy is wel echt de gunfactor kwijt en die krijgt ze niet meer terug. Ze is nep en het publiek heeft haar truukje door. RTL zou er goed aan doen te stoppen met Wendy en Talpa en de NPO doen er goed aan haar niet binnen te halen.

 28. J

  @Laurens: The Voice blijft komend seizoen (2019/2020) gewoon nog bij RTL. Dus nog 2 reeksen bij RTL sowieso. Daarna is het ook wel eens klaar met het programma, mocht het dan mét Wendy naar SBS6 gaat, zal het daar vast niet meer bijzonder hoog scoren.

 29. Inside

  Kogel is door de kerk:

  The Voice vanaf september 2019 op Talpa 6.

 30. Bart

  @Inside Zou kunnen.
  De naam Talpa 6 zou wel echt bijzonder slecht gekozen zijn. Evenals de naam SBS blijven handhaven.

 31. Laurens

  @J;
  Waarom blijft The Voice sowieso nog 2 seizoenen?
  Ook als TheVoice naar 1,2 miljoen zakt doet 6 er een moord voor.
  Dus ook als het daarna naar 6 mag, ontvangen ze het met open armen.

 32. Pluk vd Petteflet

  Sneeuwwitje. Ik moest zo lachen toen ik dat las.
  Eerst Gordon achter de cokesnuiver aan. Nu Wendy weer.
  Wie is de volgende?

 33. dion

  Ik blijf die overstapjes maar vreemd vinden, wel vaak bekende namen, maar toch ook namen die vaak hun beste tijd al hebben gehad. ook Wendy scoort niet meer met alles. This Time Next Year kan je best wel een flop noemen, maar dat geldt ook voor Gordon. En wat betreft de Voice, het is nu al zo uitgemolken, dat we elk jaar weer nieuwe kijkcijfer records hebben, maar dan wel de laagte records.

 34. Zorro

  Het is nu nog wat gekkig hihihi

 35. Gerard Kloosterman

  hallo
  Wendy het Directeur-bedduikerwijf is een arrogante Cokes-snuivende trut die zodra de camera uit is een achterlijk misselijk wijf is die direct de kleedkamer induikt om te snuiven en Géen enkele vraag wil beantwoorden die er wordt gesteld .

  Er zijn echt cameramensen die absoluut nooit meer met dit arrogante snuivende over het paard getilde anorexia junkie willen werken omdat ze alleen voor de camera nep-lacht en verder echt een kutwijf is laat Martijn maar alleen presenteren want ga het maar nakijken de opnames en kijk maar hoeveel witte coke vlekken Wendy heeft in heel veel shots .

  Afvoeren deze snuiver en never weer naar SBS 6 via het bed naar RTL en SBS de grond intrappen dat is het nederlandse publiek niet vergeten !!!!!!

  Mijn zusje was bij een live -opname van RTL met Wendy ( LHNO Diploma niet gehaald ) en het was echt verschrikkelijk hoe Wendy deed doe de camera uit lul ik wil niet met die boerinnen in beeld en ik reageer niet op vragen en ze verdwijnt uit beeld ze komt 15 minuten later met haar neplach weer in beeld met de coke nog op haar neus ( gewoon via internet op te vragen ) en we moeten haar serieus nemen ?????????

 36. Gerard Kloosterman

  snuivende in bed duikende Wendy
  arrogante trut die op vele foto,s van internet te zien is met de Coke nog rond haar neus cameramensen zijn haar arrogante gedrag zat en willen nooit meer met deze
  junkie werken .

  Naar SBS 6 die ze nadat ze met de Directeur in bed dook de grond heeft ingetrapt
  rot toch op ga naar Spanje koop met je ex-Directeurtje een Hotel en ga de Bingo organiseren maar blijf weg van de TV en Martijn is 1 miljoen x beter dan jij nepper

 37. P. de Wit

  @ Gerard Kloosterman

  Is je verkering uit?

 38. Gerard Kloosterman

  Helemaal klaar met jou paul de wit vieze loeder dat je me er aangluurt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.