‘Van der Vorst ziet sterren hoeft nooit te stoppen’

Geplaatst op Wed 17 Oct 2018 om 11:00

Peter van der Vorst ziet geen reden om de stekker uit zijn programma Van der Vorst ziet sterren te trekken. Er kunnen eindeloos veel afleveringen gemaakt worden. Dat zegt de presentator vandaag in De Telegraaf. Van der Vorst ziet vanavond alweer het vijftiende seizoen van zijn sterrenshow in première gaan. “Ik denk ieder jaar dat ik iedereen al gezien heb, en dan gaan we weer een nieuw seizoen opstarten en blijkt dat we nog heel veel mensen niet gehad hebben“, legt hij uit.

Je kunt eindeloos doorgaan met zo’n interviewprogramma, aldus Van der Vorst. “Er komen steeds weer nieuwe sterren bij, en sommigen staan al tien jaar aan de top, die kun je dan nog een keer doen. Er is dan veel gebeurd in een mensenleven. Daarom hoeft het programma nooit te stoppen, denk ik.

Al een paar jaar interviewt Van der Vorst geen buitenlandse sterren meer in zijn programma. Dat waren ‘eigenlijk nooit de leukste’, omdat het steeds om korte promotie-interviews voor hun films ging, zegt hij.

Nederlandse scoren gewoon veel beter en er zijn er genoeg, aldus Van der Vorst. Hij ziet zichzelf nog wel even tv-maken. “Ik ben 46, ik denk helemaal niet aan mijn pensioen. Ik heb het leukste vak ter wereld. Ik mag tv-programma’s maken en presenteren en ik heb het daarmee erg naar mijn zin. We zien wel tot wanneer.

Het Telegraaf-interview ’Dit hoeft nooit te stoppen’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
20 Reacties op “‘Van der Vorst ziet sterren hoeft nooit te stoppen’”


 1. Shaniquilia vd Put

  15e seizoen?? Ik kan met trots stellen dat ik nog nooit een aflevering heb gezien. En dat ga ik zo houden.

 2. OMG

  Ivo Niehe lukte het althans toch wel om grote sterren te strikken voor z’n programma. De kijkcijfers van Peter z’n BN’er incestshow nemen ook wel al jaren gestaag af. Niet verwonderlijk van al die ‘sterren’ zie je continu op alle RTL en SBS zenders.

 3. GekkeHenkie

  Bruine rat.

 4. kiy

  Dit soort programma’s hebben daadwerkelijk 3 minuten interview, 5 minuten voice-over wie er in het programma zitten en 15 minuten beelden van het huis en uit het verleden van de ster. Makkelijkste programma ooit. Standaard vragen bij binnenkomst:”Dus hier woon je.” en aan het eind: ”Hier ben je gelukkig.”

 5. Curryworst

  En wie bezoekt Van der Vorst vervolgens?
  Juist, zijn directe collegae van RTL Boulevard.
  Een beetje keuvelen op de bank met Olcay Gülsen, thuis bij Anna Nooshin en Marieke Elsinga in haar piepkleine appartementje in Amsterdam.
  Manmanman.

 6. Robert

  Begin je weer van voren af aan Peter, is allemaal niet zo interessant.
  Vind dit een valse nicht.

 7. Norvo

  ‘Van der Vorst ziet sterren hoeft nooit te stoppen’

  … Maar het mag wel. Toe maar. Gewoon doen.

 8. pepe

  Uiteindelijk ben je de naam en persoon beu. Tijdig wisselen van presentator en naam.

 9. Henk

  en die met Anna Nooshin en Maan waren vorig jaar de slechts scorende afleveringen. meer gevestigde namen trekken meer kijkers bleek.

 10. q8

  wie kijkt er naar dit soort flutprogramma””s ?
  met allemaal b/c artiesjes,
  corry konings, rapper boef, de hele desk van rtl boulevard
  silvana, ali uit t Rifgebergte,
  ,peter is ook helemaal geen leuk persoon om naar te luisteren,
  en een vreselijk DEUGMENS,
  hoe noem youp dit soort mensen ??
  p.snichten,?

 11. Pip

  Naar zulke programma’s homo gerelateerde programma kijk ik niet

 12. bastiaan

  Sterren? alles en iedereen is tegenwoordig zogenaamd een ster, dus wat is het nog waard. Een programma vol lucht en opvulling en veel van hetzelfde met een ZEER irritante presentator!

 13. Meneer Kaktus

  Zou Peter ook de ster van Rutte hebben gezien? #askingforafriend

 14. robb

  Zijn er nog rtl sterren over waar hij heen kan.

 15. B klein

  Was eerst een open puur programma. Bij de uitzending waarbij hij naar de lord of the rings ging kwam zijn ware boulevard-aard naar boven. Hoe hij iemand die zo gruwelijk oneerlijk behandeld is voortdurend liep te vernederen. En waar zijn ouders bij waren.
  Van gelder had hem op zijn bek moeten slaan. Omringd door hypocriete sporters die zelf stonden te zuipen om een aantal biertjes naar huis gestuurd. Een grote schande. Amerikaanse kranten reageerden allemaal : WHY????? omdat een aantal gemankeerde “bestuurders” macht willen uitoefenen. Walgelijk. En toen dacht jij petertje die teap ik nog eens na. Je bent een schande!!!
  Een programma zonder inhoud en een rioolrat!!!!!

 16. Mark

  Wie heeft die dubbelzinnige programmatitel eigenlijk bedacht. Is dat nooit bij Peter opgekomen, dat dat ook op zijn privé leven kan slaan?

 17. Rik

  Ik kan me een aflevering herinneren en dat was bij de fam. VD Vaart.
  Dat volleybal vriendinnetje van Raphael was zo ongelofelijk dom dat zelfs Peter vd vorst er ongemakkelijk van werd. Dat niveau dus…..

 18. simon stokvis

  zijn er nog bruine sterren waar hij heen kan gaan

 19. OMG

  De slechte cijfers van gisteren bewijzen dat de kijker er ook niet meer op zit te wachten. Vooral de B ‘BN’ers’ blijven interviewen die je al op elke zender voorbij ziet komen. Tip: Ga eens bij Gordon langs WHAHAHA

 20. Jolanda

  Als je Ronnie Flex moet gaan vragen dan is de spoeling toch wel erg dun geworden….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.