Twan Huys voor vierde avond op rij niet in kijk top 25

De ramp die zich voltrekt op de late avond van RTL 4 is bijna niet meer te overzien. De zender dacht na het ontslag van Humberto Tan alleen nog maar te kunnen stijgen, maar niets is minder waar: opvolger Twan Huys doet het nóg slechter. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Huys zet in zijn vijfde uitzendweek absolute horrorcijfers neer. Niet alleen op maandag, dinsdag en woensdag, maar ook op donderdag trok hij te weinig kijkers voor een plek in de kijkcijfer top 25.

RTL Late Night scoorde op maandag 364.000 kijkers, op dinsdag 309.000 kijkers, op woensdag 310.000 kijkers en op donderdag 352.000 kijkers. De uitzending van gisteren kwam niet verder dan 9,5 procent marktaandeel.

In vijf jaar RTL Late Night met Humberto Tan is het één keer gebeurd dat de presentator vier avonden op rij niet genoeg kijkers trok voor een plek in de kijkcijfer top 25.

Tan zat op die vier dagen op een kijkersgemiddelde van 391.000 kijkers. Deze week tot nu toe zit Tan op gemiddeld 334.000 kijkers.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen