Twan Huys hoopt vanavond te scoren met David Guetta

Twan Huys hoopt vanavond met de Franse ster-dj David Guetta eindelijk weer eens de kijkcijfer top 25 te betreden. De dj draait zaterdag op het Amsterdam Dance Event en komt vanavond praten in RTL Late Night. Dat heeft RTL 4 laten weten. Guetta is al eens te gast geweest bij RTL Late Night, maar toen werd het programma nog gepresenteerd door Humberto Tan. Volgens de redactie is de Fransoos nog altijd een hitmachine, dus reden genoeg om hem aan tafel uit te nodigen.

De dj heeft ook in ons land geschiedenis geschreven, aldus RTL Late Night. “De vijftigjarige Franse dj stootte in juli Marco Borsato van de troon als succesvolste mannelijke artiest in de geschiedenis van de Nederlandse Top 40.

Inmiddels heeft Guetta met 43 verschillende nummers in de Top 40 gestaan – Borsato met veertig verschillende nummers. Toch heeft hij nog nooit op nummer één gestaan.

De andere gasten in Late Night zijn de Amerikaanse actrice Amber Heard, Renault-ontwerper Laurens van den AckerOlcay Gulsen en politiek duider Marloes Lemsom.

Pauw heeft onder meer Jan Boskamp en Jan Hein Sträter, baas van de Vereniging Nederlandse Sigaretten- en Kerftabakfabrikanten, aan tafel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen