Streamingplatform voor horrorfilms op komst in Benelux

Netflix, Videoland en andere videodiensten krijgen vanaf december concurrentie van een nieuw platform in specifiek genre: horrorfilms. Het gaat om Fear Unlimited. Dat heeft Just Media Group laten weten. De joint venture achter de dienst, die vooralsnog alleen in Luxemburg beschikbaar zal zijn, beschikt over een catalogus van honderden angstaanjagende films. “Die zijn voor het merendeel niet op andere streamingdiensten te vinden“, laat een woordvoerder weten.

Onder het aanbod vallen duistere titels als I Am Not A Serial Killer, Southbound, Wyrmwood, The Hallow, Let the Right One In en What The Waters Left Behind.

De man achter het initiatief, Jan Doense, ook wel bekend als Mr. Horror, laat weten: “Hoewel het horrorgenre momenteel in de bioscopen een ongekende bloei doormaakt, is het aanbod op Video On Demand in Nederland en België nog altijd zeer beperkt.

Met Fear Unlimited willen we de fans een plek bieden waar niet alleen een breed aanbod van horrorfilms te zien is, maar waar ook de pareltjes die na het inkrimpen van de DVD- en Blu-ray markt tussen wal en schip zijn gevallen een plek krijgen.

Vroege vogels kunnen tijdens de pre-release maand (vanaf 30 november) gebruik maken van de introductieaanbieding en betalen slechts 6,66 euro per maand gedurende de eerste zes maanden. Vanaf 30 december betaalt men 7,99 euro per maand.

Fear Unlimited is een samenwerking tussen  Just Media Group, Source 1 Media en Première TV Distribution.

Foto: Fear Unlimited

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen