Ruud de Wild durft Wendy van Dijk niet aan te spreken

Geplaatst op Tue 09 Oct 2018 om 16:15

Ruud de Wild heeft Wendy van Dijk vanwege haar sterrenstatus nooit durven aanspreken in het openbaar. Dat heeft de NPO Radio 2-ster gezegd tegen de RTL-ster in zijn podcast 30 Minuten Rauw. De Wild was gespannen voor het interview. “Weet je dat ik jou de spannendste vind van mijn hele serie? Dat meen ik echt. Weet je waarom? Jij bent iedereen, jij kent iedereen, iedereen kent jou, je bent iemand die de dienst uitmaakt, dus ik dacht: waar begin ik aan?“, aldus de radiomaker.

Hij vond het moeilijk omdat ze haar privéleven graag geheim houdt, maar ook vanwege haar macht. “Jij praat heel snel. Niet over je gevoel, je kunt het snel omdraaien. En niet te vergeten: jouw man is een heel invloedrijke figuur, dus die kan me kapot maken als hij dat wil. Snap je dat ik het lastig vond om jou hier uit te nodigen? Dat weet je toch wel?

Van Dijk: “Nee, wij hebben elkaar menigmaal op een yogamatje getroffen.”

De Wild: “Ja, zeker, maar dan praat je toch niet. Dan zeg je niks. Ik zie je dan in het voorbijgaan. Ik ben je zelfs op vakantie wel eens tegengekomen in de supermarkt, maar dan heb ik toch – over verlegen gesproken – dat ik jou niet makkelijk aanspreek. Ik vind het toch alsof er allemaal bewakers om je heen zijn.”

Van Dijk: “Vind je mij moeilijk benaderbaar?

De Wild: “Misschien is dat het wel of misschien zegt het meer over mij. Ik vond het een lastig ding en heb er vanochtend over nagedacht.”

Van Dijk: “Op televisie ben ik eigenlijk toch altijd wel de meest makkelijk benaderbare geweest, bijvoorbeeld met Hart in Aktie of Ushi.”

Foto: NPO
22 Reacties op “Ruud de Wild durft Wendy van Dijk niet aan te spreken”


 1. Vice

  Talpa gaat (sales) Vice overnemen, wordt straks bekend

 2. Lies

  @Vice: daar kijkt toch niemand naar?

 3. Lies

  Ruud, we snappen je….

 4. Hagggvvv

  Maar hij durft wel als groot verdiener om geld te bedelen voor giro 555

  De middenklassse heeft niks meer te geven
  Tijd dat jullie bners met je makkelijke verdiensten zelf eens diep in de buidel tasten

  Laat giro555 eerst maar eens openheid geven waarom het totale grcolecteerde bedrag nooit daadwerkelijk bij de slachtoffers terecht komt

  Walgelijk

 5. tim

  wilde hij haar versieren en durfde hij niet???

 6. Piet

  Tim laat die kerel eerst maar eens een keer naar de kapper gaan.

 7. Dennis

  Wat ziet Ruud er onverzorgd uit, is scheren nou zo moeilijk, hij lijkt wel op een zwerver, en dan nog goed betaald krijgen, rare lui daar.

 8. Jenny

  Piet + Dennis. Heerlijk, dit soort dombo commentaren.

 9. lopi

  06.05.2002

 10. piet

  Jenny die moeten er ook zijn.Misschien ben jij er wel een van. Dombo

 11. wat een loser

  Wat een flapdrol.

 12. Flip

  Niks flapdrol. Ruud heeft het best beluisterde radioprogramma in de avondspits van alle radiostations.

 13. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Fiespeukie die Ruud Wilders…. 🤢💩

 14. Jenny

  Ach gut, een jijbak. Hoe verfrissend..

 15. Lucas

  Lekker belangrijk, Flip.

 16. HanzWorsd

  Heb ooit yoga met vrouwen gedaan, ben Lululemon zeer dankbaar. Je kon bij bepaalde kleuren zelfs zien of er nog haartjes op zaten op niet.

 17. critikast

  Kan iemand een keer een shampootje kopen voor deze nitwit?

 18. Chris

  *On*

  Goed, even een wake-up call voor Ruud en al die andere BN’s en andere mensen die meelezen en/of aan hetzelfde probleem lijden.

  Wat maakt een tv-ster meer dan bij wijze van spreke een diskjockey of voor mijn part de vuilnisman, de callcenteragent of de tekstschrijver? Aan het eind van de rit moeten ze – net als iedereen – de vaste lasten voldoen, de kiddo’s voeden en dus brood op de plank krijgen en ook zij kunnen – net als die eerdere beroepsgroepen – weg gereorganiseerd worden. Met andere woorden: dat ze nou een kunstje doen dat toevallig door iedereen bekeken kan worden, maakt ze feitelijk niets meer dan overig hardwerkend Nederland.

  Leuk dat Ruud zich kwetsbaar opstelt, maar dit is kwetsbaarheid op een onjuist moment. Bewaar die kwetsbaarheid maar voor als je iemand tegenkomt met wie je je leven wil delen ;-)

  Gij zijt gegroet!

  *Off*

 19. cathy

  Maar Ruud toch !!!!!!!!!

 20. Annoniemus

  Ruud is een lulletje lampenkatoen !

 21. Rughaar

  Heb je Wendy in het verleden genaaid?

 22. Krezus Jistus

  Ruud is autist, heeft sowieso niks met mensen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.