RTL 4 onthult gasten jubileumseizoen Vorst Ziet Sterren

Het programma Van der Vorst Ziet Sterren van Peter van der Vorst begint over twee weken aan alweer het vijftiende seizoen. In de eerste aflevering bezoekt hij Angela Schijf op de set van Flikken Maastricht en is hij thuis bij Ronnie Flex. Dat heeft RTL 4 laten weten. Andere gasten in de vijftiende serie zijn onder meer Anita Meyer, Roxeanne Hazes en Armin van Buuren. “Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga.”

Roxeanne vertelt bovendien openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar broertje. Ook komt moeder Rachel even langs. “Verder bezoekt Peter Paul de Leeuw, één van de grondleggers van het programma.”

Volgens Van der Vorst wordt het een mooi jubileumseizoen: “Dit is het tiende jaar en vijftiende seizoen van ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ en we maken er echt een feestje van, met bijzondere gasten!

Het meest trots is hij op Anita Meyer. “Een interview met Anita stond al lange tijd op Peters wensenlijst, en was dus het perfecte cadeau aan zichzelf voor dit feestelijke seizoen.”

Andere sterren die Van der Vorst dit seizoen ontmoet zijn Lilian Marijnissen, Tino Martin, Wim Kieft en geliefden Holly Brood en Soy Kroon.

Van der Vorst Ziet Sterren is vanaf 17 oktober elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen