RTL 4 deelt eerst beelden Lil’ Kleine als Voice-coach

Het binnenhalen van Lil’ Kleine als coach voor The Voice of Holland kan RTL 4 wel eens een flinke groep jonge kijkers gaan opleveren. De rapper is enorm populair bij het jonge publiek en veel kijkers zullen benieuwd zijn hoe hij het ervan af brengt als tv-persoonlijkheid naast Ali BAnouk en Waylon. Over twee weken, op vrijdag 2 november, is het zo ver: dan is de première van alweer het negende seizoen. Om de kijker alvast op te warmen, deelt RTL nu de eerste beelden met Kleine.

Lil’ Kleine zegt in het promofilmpje: “Waarom ga ik The Voice of Holland doen? Nou, als jij coach mag zijn wordt toch wel bevestigd dat je een groot artiest bent. Nou vond ik dat zelf ook. Het is een beetje arrogant als ik zeg dat ik je een grote ster kan maken, maar ik weet wel wat daar voor nodig is ja.

Ook is te zien hoe hij actief kandidaten probeert binnen te halen. “Ik geef je mijn huis, mijn auto, mijn geld: alsjeblieft, kom bij mij!”, roept hij bijvoorbeeld.

Het filmpje is onderstaand te zien:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen