RTL 4 deelt eerst beelden Lil’ Kleine als Voice-coach

Geplaatst op Mon 15 Oct 2018 om 10:00

Het binnenhalen van Lil’ Kleine als coach voor The Voice of Holland kan RTL 4 wel eens een flinke groep jonge kijkers gaan opleveren. De rapper is enorm populair bij het jonge publiek en veel kijkers zullen benieuwd zijn hoe hij het ervan af brengt als tv-persoonlijkheid naast Ali BAnouk en Waylon. Over twee weken, op vrijdag 2 november, is het zo ver: dan is de première van alweer het negende seizoen. Om de kijker alvast op te warmen, deelt RTL nu de eerste beelden met Kleine.

Lil’ Kleine zegt in het promofilmpje: “Waarom ga ik The Voice of Holland doen? Nou, als jij coach mag zijn wordt toch wel bevestigd dat je een groot artiest bent. Nou vond ik dat zelf ook. Het is een beetje arrogant als ik zeg dat ik je een grote ster kan maken, maar ik weet wel wat daar voor nodig is ja.

Ook is te zien hoe hij actief kandidaten probeert binnen te halen. “Ik geef je mijn huis, mijn auto, mijn geld: alsjeblieft, kom bij mij!”, roept hij bijvoorbeeld.

Het filmpje is onderstaand te zien:

Foto: RTL
26 Reacties op “RTL 4 deelt eerst beelden Lil’ Kleine als Voice-coach”


 1. LD

  Een groot artiest? Hij zal altijd een Lil’ Kleine blijven.

 2. Julia

  Hee, zit Andrugs ook in de grote Voice? Ik dacht dat zij alleen Kids zou doen… Dat wordt dus helemaal al jaartje skippen.

 3. Erik

  Nice

 4. Ron

  Begin van het eind. Even The Voice slopen voor de overdracht naar Talpa 6

 5. HalloJumbo

  Wie?

 6. M.Astor.Beerenschot

  Welja, neem nog grotere kneuzen in de show, wat kan dat jochie nou beoordelen, hij is zelf nog helemaal niks, oh oh wat fout weer!!

 7. Jamai

  Eens met Ron. Wat een gigantische reden is dat jongetje om niet naar The Voice te gaan kijken. SBS krijgt de ruïne van een ooit groots programma.

 8. Hengst

  Je hoeft dus helemaal niks te kunnenom coach te worden.

 9. Herman

  Kleine met zijn giga ego…slechtste keus ever.

 10. Janine

  Voor geen goud dat ik naar dit programma ga kijken. Kleine L*L met zijn te grote ego , kletskous Ali B. met zijn te grote ego is te veel van het ‘goede’ voor mij.

 11. Ron

  Ik ga dit seizoen maar eens overslaan…klaar mee.

 12. armoe

  Wat een artistieke armoe dit programma. Volgens mij gaat dit alleen maar om de reclame inkomsten oftewel de aandeelhouder bepaalt wat er gebeurt. En aandeelhouders denken alleen maar in rendement.

 13. Robster

  Te groot ego, totaal gebrek aan gun factor, zagen aan de stoelpoten van het format. Ik kijk sowieso al seizoenen niet meer. Uitgekauwd!

 14. Sjaak

  Kleine is leuk. Grote bek, klein hartje.
  Ik ga dit seizoen zeker kijken en dit gaat zeker te weten ook veel extra jeugd opleveren. John de Mol weet wel wat hij doet.

 15. Berend

  De jeugd gaat hier echt niet naar kijken. Mijn kinderen halen daar hun neus voor op, ik ook trouwens. John de Mol is een bejaarde, hij is goed en heeft veel gepresteerd maar is hij niet meer van deze tijd,

 16. André

  Helaas niet bekend vanwege zijn muzikaal talent, maar berucht om vele andere foute dingen.

 17. Geittekop

  Goede keuze Ik verheug mij er erg op..

 18. Trudy

  v e r s c h r i k k e l i j k om dit irritante ventje in te zetten. Daar kijk ik dus absoluut NIET naar!!

 19. Godefroy France

  Hoe groter de kneus hoe eerder de keus, dacht ik het laagste van het laagste te hebben gezien komt er nog meer eencellig gebroed boven drijven, nederland, het riool van TV europa !!!!
  maaaaaaaaaaaaaar alles beter dan dat eencellig, talentloos, crimineel, aanstellerig mocro geteisem ali b.

 20. Britt Scholte Lover

  Een b – rapper die verstand heeft van muziek? wat een lachertje

 21. MM

  Heeft hij echt zo’n kleine ?

 22. Green

  Ga nu echt niet meer kijken! Keek al bijna niet meer maar vind t nu n programma worden voor kindertjes die nog even met gewassen haartjes in hun pyamaatje mogen opblijven.

 23. Rianne

  Ga echt niet kijken naar dat irritante ventje.

 24. Deadly Viper

  Nou, format naar de tyfus.

 25. Jasper

  Verschikkelijk, maar de Mol kwam zelf met het idee. Het wordt steeds duidelijker dat die man eigenlijk helemaal geen verstand heeft van TV.

 26. Carola

  Vorige keer was voor het laatst. Dit is echt teveel GOEDKOOP in de show. Laat andere mensen maar kijken naar een coach die zich graag met criminaliteit omringt. Goed voorbeeld voor de jeugd. RTL is echt het ranzige commerciële broertje aan het worden van NPO.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.