Mark Rutte ontkent affaire met Erik Mouthaan

Minister-president Mark Rutte ontkent bij monde van zijn woordvoerder Conny Taatgen dat hij een affaire zou hebben gehad met RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan. Dat is te lezen in de Story. Er gaat al jaren een gerucht dat Rutte en Mouthaan in het verleden het bed met elkaar hebben gedeeld, maar dat bereikt nu pas voor het eerst de media. Mouthaan heeft het gerucht ontkend en nu volgt ook de ontkenning van de premier. Taatgan spreekt van een ‘loos gerucht’.

De ontkenning van Mouthaan was wel een beetje verdacht, omdat hij – mogelijk bewust – alleen in de tegenwoordige tijd herkent. Weekblad Story schrijft daarover: “Dat sluit natuurlijk niet uit dat hij die (een geheime relatie, red.) ooit, al dan niet openlijk in Manhattan, gehad heeft.

Aan Story heeft Mouthaan aanvullend gemaild: “Dat gerucht ging een paar jaar geleden ook al. Ik heb geen idee waar het vandaan komt. Het is onzin. Ik ken premier Rutte enkel en alleen van de momenten dat ik hem voor RTL Nieuws interview of film in de Verenigde Staten.

Een bron dichtbij de VVD denkt te weten waar het gerucht vandaan komt: Rutte is een aantal keer in New York geweest en heeft daar tijd doorgebracht met iemand die op Erik Mouthaan lijkt. “Deze man heeft, zoals op foto’s van hem te zien is, zelfs de asymmetrische oogopslag die Mouthaan ook heeft”, weet de Story.

GeenStijl denkt dat het niet zomaar geruchten zijn. Het weblog vraagt zich inmiddels af wie top was en wie bottom. “Mark Rutte ❤ Erik Mouthaan“, kopt het weblog.

Het Story-artikel ‘Had Mark Rutte iets Erik Mouthaan?’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Erik Mouthaan ontkent verhouding met Mark Rutte (maandag)
Vorst over Mouthaan-Rutte: ‘Er moet een aanleiding zijn’ (dinsdag)

Foto: YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen