Mark Rutte ontkent affaire met Erik Mouthaan

Geplaatst op wo 10 okt 2018 om 17:00

Minister-president Mark Rutte ontkent bij monde van zijn woordvoerder Conny Taatgen dat hij een affaire zou hebben gehad met RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan. Dat is te lezen in de Story. Er gaat al jaren een gerucht dat Rutte en Mouthaan in het verleden het bed met elkaar hebben gedeeld, maar dat bereikt nu pas voor het eerst de media. Mouthaan heeft het gerucht ontkend en nu volgt ook de ontkenning van de premier. Taatgan spreekt van een ‘loos gerucht’.

De ontkenning van Mouthaan was wel een beetje verdacht, omdat hij – mogelijk bewust – alleen in de tegenwoordige tijd herkent. Weekblad Story schrijft daarover: “Dat sluit natuurlijk niet uit dat hij die (een geheime relatie, red.) ooit, al dan niet openlijk in Manhattan, gehad heeft.

Aan Story heeft Mouthaan aanvullend gemaild: “Dat gerucht ging een paar jaar geleden ook al. Ik heb geen idee waar het vandaan komt. Het is onzin. Ik ken premier Rutte enkel en alleen van de momenten dat ik hem voor RTL Nieuws interview of film in de Verenigde Staten.

Een bron dichtbij de VVD denkt te weten waar het gerucht vandaan komt: Rutte is een aantal keer in New York geweest en heeft daar tijd doorgebracht met iemand die op Erik Mouthaan lijkt. “Deze man heeft, zoals op foto’s van hem te zien is, zelfs de asymmetrische oogopslag die Mouthaan ook heeft”, weet de Story.

GeenStijl denkt dat het niet zomaar geruchten zijn. Het weblog vraagt zich inmiddels af wie top was en wie bottom. “Mark Rutte ❤ Erik Mouthaan“, kopt het weblog.

Het Story-artikel ‘Had Mark Rutte iets Erik Mouthaan?’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Erik Mouthaan ontkent verhouding met Mark Rutte (maandag)
Vorst over Mouthaan-Rutte: ‘Er moet een aanleiding zijn’ (dinsdag)

Foto: YouTube
48 Reacties op “Mark Rutte ontkent affaire met Erik Mouthaan”


 1. HanzWorsd

  Hij ontkent niet dat hij niet liegt.

 2. Virginia Rens

  Mmm, ik wil wel in het midden.

 3. Er ist wieder da

  Ach, een VVD’er die ontkent..tja

 4. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Virgien, je mag wel ff in het midden bij Kaktus en mij… wel 696 natuurlijk.

 5. Klaasje

  Meld de Story…………. zusje van MC? Pppffff

 6. anoniem

  Een beetje flauw om rond te bazuinen met wie iemand een relatie heeft, zonder dat daar concrete aanwijzingen voor zijn. Middelbare school niveau.. :-)

 7. Huiskamer

  Rutte die ontkent:
  Dividend belasting
  1000 euro voor iedereen
  Geen cent naar de Grieken
  Ik ben geen homo.
  Pfff wat moet die man een moeilijk leven hebben. Constant in de ontkenningsfase en maar blijven liegen. Wat een leven. Je dan wel een heel verhaal moeten vertellen bij de hemelpoort. Dan is het allemaal de schuld van Die-Wilders.

 8. anoniem

  @Huiskamer: Geen probleem om dhr. Rutte aan te spreken op zijn functioneren, maar geroddel over privéleven is niet sjiek. Tenzij hij zich daar erg misdraagt :-)

 9. HanzWorsd

  Rutte is de easteregg van die knakker van SGP.

 10. M.Astor

  Laat onze Minister President Rutte even met rust met dit soort geneuzel.De man heeft al genoeg aan zijn hoofd. Hij is voor mij,verreweg een van de beste premiers van de laatste 20 jaar. Welbespraakt en van werkelijk alles op de hoogte. Ik geef het je te doen met gemiddeld 5 uurtjes slaap. Goed, hij wil dat zelf maar dan dat gel*l erbij om niks vind ik heel belastend voor de man.Rutte heeft met zijn 3e kabinet bewezen dat het een vakman is.

 11. Evelien

  @M.astor : helemaal gelijk!

 12. Remi

  Opvallend vaak ben ik ’t politiek met hem oneens, met onze Premier,
  maar kunnen we hiermee stoppen Mediacourant ?
  Het heeft geen énkel niveau, namelijk.

  Wees blij dat we zo’n enthousiaste en opgewekte Minister-president hebben.
  Ik kan me geen zwaardere baan voorstellen eerlijk gezegd.

 13. Geert G.

  Rutte liegt al als hij zijn mond open doet. Hoort in de gevangenis voor alle leugens en bedriegerij.

 14. Gordon

  Mark is van mij !!!!

 15. achtmet

  Wie gelooft hem nog deze fantast (zal het heel netjes benoemen ) .In mijn ogen is hij net zo betrouwbaar als een twijfelachtige tweedehands auto verkoper .

 16. Marja van Dijk

  Dankzij held Geert Wilders spreken we in dit land nog Nederlands, zijn de kerken nog open en kunnen homo’s – zoals Rutte – homo zijn.
  Zodra de moslims het voor het zeggen krijgen, worden alle kerken platgebrand, moeten we allemaal Arabisch praten, moeten de vrouwen hoofddoekjes dragen, worden homo’s van flatgebouwen gegooid en wordt de bijbel verboden!

 17. Jos

  Wat kan iedereen dat schelen? Ga weg met deze onzin info. MC gedraag je een beetje en breng ons interessant media nieuws

 18. Ad

  Rutte is een k ankerhomo, een EU-slaaf die ons land weggeeft aan de islam. Maakt hen toch nix uit, want hij heeft toch geen kinderen en kleinkinderen.
  Smerige k ankerreetridder.

 19. arjan

  Laten ze eerst maar een DNA onderzoek doen wellicht worden er sperma sporen gevonden .

 20. Sjaak

  Mark Rutte de grootste oplichter van de laatste 20 jaar

 21. Anootje

  Door malloten als Geert Wilders zijn veel kerken nog open, de Bijbel nog steeds niet verboden en moeten vrouwen het liefst nog in klexerdracht lopen en moeten we verplicht stamppot eten en worden andersdenken het liefst van een flatgebouw gegooid…

 22. scott_0

  Met een beetje mazzel heeft ie de AIDS van mouthaan overgenomen.

 23. achtmet

  de ANOOTJE is waarschijnlijk een DENK TROL .wat een mafklapper !

 24. Anootje

  Achtmet. DENK? Denk het niet. Alsjeblieft zeg!

 25. K

  Nou Ad…doe jij eens even normaal man…slaat nergens op jou taalgebruik.

 26. xandertje

  @M.Astor helemaal mee eens. Laat het volk maar klagen, ik doe niet mee. Ik ben heel tevreden met onze MP.

 27. De MP zelf

  Wat een walgelijke insinuaties. Bah.

 28. Gebochelde homo

  @ De MP zelf

  Mp staat voor mega prutser.

 29. bah

  Wat een niveau weer. Mark Rutte werkt bijna 24/7 en alleen maar zeiken op de man. Nu komt vodje Story met een zoveelste ‘ outing’ en natuurlijk gaat Geen Stijl er op een beschamende manier mee los. Echt zum kotzen.

 30. Theo

  @bah VOLKOMEN EENS!!!!

 31. Er ist wieder da

  Als je 24/7 werkt kun je niet meer helder denken…

 32. critikast

  MC: schaam je ! Of ga zelf op onderzoek uit in plaats van geleuter en roddels te kopiëren !

 33. zorro

  Het zou me niet verbazen.

 34. VVG

  Oke, Erik Mouthaan niet. Maarrrr de op Erik Mouthaan lijkende man is dus wel zijn lover geweest. Volgens een VVD’er, dus je weet het niet.

 35. Wollter

  IuI uit de broek.

 36. Hahaha

  Man of vrouw. Oud of jong. Rutte naait iedereen.

 37. Maus

  M.Astor, hij heeft de boel anders wel erg laten polariseren. De eenheid is dankzij zijn leugenachtig optreden steeds minder geworden. Het vertrouwen in de politiek is tot een ongekend dieptepunt gedaald. De meest gelikte MP maar de beste, vergeet het maar.

 38. Aart

  Het is toch van de zotte, dat Mark Rutte zich moet verantwoorden over zijn prive-leven.

  Maar ja het is wel de Story die dit schrijft. P**ssen wel vaker naast de emmer. :-)

 39. Geronimo

  Rutte, als je dit zegt is de discussie klaar in politiek Nederland en laat de pers je met rust: dit is een privékwestie.

 40. Ad

  @Maus, is ’t misschien mogelijk om prive en zakelijk uit elkaar houden?

 41. xandertje

  Mijn dag (het is ochtend) is goed want het valt me op dat er toch nog behoorlijk wat mensen zijn die de reacties van vele mensen hier niet passend vinden. Maak er een mooie dag van allemaal, geniet van de zon en wees lief voor elkaar.

 42. HanzWorsd

  Aalgladde oppervlakkige persoonlijkheid.

  Als je geschiedenis studeert is het mij een raadsel dat je hier een titel voor krijgt. Geen hoogvlieger, dat is nu wel duidelijk.

 43. b

  Wat een niveau weer . Prive wil zijn rap dalende oplage omhoog krikken met dergelijke troep en MC loopt in de valkuil . Denk je nu echt dat een woordvoerder hier iets over zou zeggen , dacht het niet .

 44. Maus

  @AD, ik begrijp je niet. Wat is in mijn reactie privé?

 45. B klein

  Er wordt alleen ontkent dat hij met deze mijnheer iets heeft gehad. De rest blijft onduidelijk……

 46. Miranda

  Wat een belachelijk laag, Amerikaanse niveau weer. Wat Mark Rutte in zijn privéleven doet moet hij zelf weten, maar om nu allemaal geruchten en onzin naar buiten te gooien is niet sjeik. Laat die man gewoon zijn werk doen waar die voor gekozen is, of je het met hem eens bent of niet (zoals ik).

 47. rufter

  gun die man ook zijn lolletje !

 48. Lorelei Johanson

  Er zijn toch zoveel mensen die het van hem weten, ooggetuigen, mannen die met hem het bed gedeelt hebben. Die politici, allemaal een grote mond, maar als puntje bij paaltje komt, allemaal angst. Jörg Heider was ook niet gay. Totdat hij in een autoongeluk omkwam naast zijn politiek adviseur, die al vele jaren zijn vaste vriend was… stiekum… naast zijn huwelijk met een vrouw en enige kinderen te hebben verwekt om de schijn op te houden, zo ook Angela Merkel, die ook hartstikke potteus is, getrouwd met een man, maar met een bekende ZDF presentatrice samnleeft. Zo is het ook met Rutte… maakt verder niet uit, maar, wordt tijd dat hij eens uit de kast komt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.