Maan vreest soms dat carrière van korte duur is

Maan de Steenwinkel is soms bang dat haar carrière van korte duur is. Nog altijd vreest ze af en toe een eendagsvlieg te zijn. Dat vertelt ze in De Telegraaf. Na het winnen van The Voice stond Maan in het middelpunt van de belangstelling. Zo verscheen ze opeens om de haverklap in Pauw, waar haar vader regisseur is. Maar net als bij iedere talentenjachtwinnaar verzwakt de aandacht op een gegeven moment en moet je het op eigen benen zien te redden. Daar is Maan nu ook mee bezig.

Het maakt Maan best nerveus. “Hoelang blijf je populair? Dat is een uitdaging. Maak ik nog steeds dingen die ik zelf tof vindt? En slaat dat aan bij het publiek? Hoeveel mensen gaan me het komende jaar boeken? En de jaren daarna? Daar heb ik natuurlijk geen enkele zekerheid over. Allemaal uitdagingen.

Nu is ze nog populair genoeg om een heel team om haar heen te hebben. “Ik ben een bedrijf geworden en dat is best apart. De platenmaatschappij, een tourmanager, een manager, een geluidsman, producers, pr: allemaal zijn ze bezig met het product Maan. Met mij dus.

Het kan allemaal in één keer omslaan. “Wat als niemand me over twee maanden meer kent? Je moet populair blíjven. Tenminste, dat ben ik wel van plan.”

Volgende week brengt Maan een album uit met acht nummers. Ondertussen blijft de vrees: is ze een eendagsvlieg? “Hmm… Het zal nog wel even duren voordat dat echt helemaal over is, denk ik.

Het Telegraaf-interview met Maan kunt u hier lezen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen