Irene wil niet speculeren over terugkeer naar RTL 4

Irene Moors wil niet speculeren over een terugkeer naar RTL 4, zoals de sterren van Boulevard hebben voorgesteld. Ze dient eerst haar contract bij Talpa uit. Dat laat ze weten in weekblad Privé. Het lijkt erop dat Talpa het contract met Moors in maart laat aflopen; de zender heeft geen nieuwe programma’s meer voor haar in petto. “Ik werk sowieso nog voor RTL met De TV Kantine. Ik loop niet vooruit op wat er na afloop van het huidige contract met Talpa Network mogelijk gebeurt“, laat ze weten.

Dat is nog ver weg, meent Moors. “Speculeren heeft echt geen zin. Eerst eens zien hoe het medialandschap er dan uitziet. Misschien moet ik tegen die tijd iets bedenken voor Youtube.”

Het medialandschap verandert zo snel, aldus Moors. “In deze branche weet niemand wat hij over een halfjaar doet. Tot nu toe heb ik gewoon leuke dingen kunnen doen voor SBS en we gaan in januari kijken hoe we verder gaan.”

De kijker ziet Moors dus pas in 2019 weer op het scherm. “Er komt in 2019 een nieuw seizoen van De TV Kantine. Volgens mijn contract met Talpa kan ik dat gewoon, net als de vorige twee seizoenen, voor RTL maken. Ik presenteer bij Talpa, maar acteren mag ik overal.”

Ze is de zendergroep van John de Mol dankbaar. “Ik ben echt blij met de uitdagingen die Talpa mij gegeven heeft. Het was te gek om te mogen doen.

Het Privé-interview met Irene Moors kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Irene Moors sorteert voor op vertrek bij SBS 6 (4 oktober)
Boulevard hoopt dat Irene Moors terugkeert naar RTL (10 oktober)

Foto: SBS, Nick van Ormondt

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen