Humberto krijgt applaus van collega’s op Televizier-gala

Geplaatst op Fri 12 Oct 2018 om 8:35

Humberto Tan kreeg donderdag op het Televizier-gala een bemoedigend applaus van zijn tv-collega’s in de zaal. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. De van zijn voetstuk gevallen Tan was samen met Beau van Erven Dorens en Johnny de Mol genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. “Het gaat goed. Ik had eigenlijk vanavond iets heel anders gepland. Ik had niet verwacht dat ik op deze avond überhaupt nog voor een prijs in aanmerking zou komen“, zo liet hij weten.

Presentator Rik van de Westelaken daarop: “Is het misschien een statement van de kijker dat jij niet van RTL Late Night af gehaald had moeten worden?

Daarop riep iemand in de zaal ‘ja’ en klonk er een bemoedigend applaus. Tan is ingeruild voor Twan Huys, die momenteel nóg slechtere kijkcijfers scoort.

Tan: “Ik zie het vooral als een waardering voor mij en wat de bijbedoelingen zijn weet je natuurlijk nooit, maar ik vind het een heel mooie waardering om überhaupt genomineerd te zijn. Het is een heel cliché antwoord, maar zo voel ik het echt. Mijn hoofd was helemaal niet hierbij en dat komt ook omdat ik van RTL Late Night ben af gehaald.”

De prijs voor beste presentator van het jaar ging overigens niet naar Tan, maar naar Van Erven Dorens. Hij won ook de prijs voor het beste programma: Beau Five Days Inside.

Foto; RTL
39 Reacties op “Humberto krijgt applaus van collega’s op Televizier-gala”


 1. Bears’den

  Toen Beau won, zag je Tan op de achtergrond en die had een blik in zijn ogen, om te doden gewoon!
  Dus zo collegiaal is Meneer Tan dus..
  Komt de ‘aap’ ff uit de mouw zeg!

 2. Deadly Viper

  Domste fout Humberto omruilen voor Twan.

 3. Erik

  Inderdaad, die blik Haha. Dat heeft hij niet leuk gevonden.

 4. Uuuh

  De nominatie van Tan was bespottelijk en één grote middelvinger van de televisiewereld naar de kijkers. “Wij doen lekker wat wij zelf willen”, sterker, “We laten jullie (ons klapvee) geloven dat jullie zelf Tan hebben uitverkoren”.
  Tan móet gerehabiliteerd. Van een programma worden afgehaald maar tóch genomineerd! Tan zet ook dit weer fijn op z’n cv en gaat het de komende jaren nog heel vaak met gespeelde verbazing herhalen in ieder interview totdat niemand meer weet wat de waarheid is. De populariteit van Tan is namelijk nul.

 5. Deadly Viper

  “De nominatie van Tan was bespottelijk en één grote middelvinger van de televisiewereld naar de kijkers.”

  HAHAHAHAHHAA

  Hou gewoon op met je onzin… m’n beeldscherm zit onder de koffie nu.

 6. critikast

  Humberto Tan is glad, onbetrouwbaar, corrupt, gemeen, achterbaks, leugenachtig, stiekem en een dandy van het zuiverste soort. Zo, dat is er uit !

 7. Henk

  Zag je die zeilige Ineke weer, wat een stumper is dat ook, je man gaat vreemd en niet alleen met Dionne, ga je toch weer naast hem staan, ze is een op geld beluste dikke moeke.

 8. Klaasje

  @Henk

  Wat n achterlijke opmerking.

  Je bent vast 14 jaar

 9. Kees

  Ik denk dat die blik te maken heeft met; ze hebben hem weer belazerd, alweer zo’n valse streek. Tan is te goedgelovig en te goed voor de smerige televisiewereld.

 10. Hans Kraaij Jr

  @ Henk: Ja, sommige relaties zijn sterk en kunnen tegen wat tegenslag. Gek he?

 11. GekkeHenkie

  Van mij krijgt hij een banaan als beloning …🍌

 12. T

  Hij heeft een programma gemaakt wat 4,5 jaar goed tot uiteindelijk matig heeft gescoord. Op een gegeven moment was het dus klaar. Punt. En nu hangt meneer de martelaar uit. Grow some balls.

  En “een statement van de kijker” om niet te kijken naar Twan Huys? Hoe diep en totaal ontvreemd van je publiek kan je zijn.

  Het is gewoon een slecht programma. Niks geen statement.

 13. tannetje

  Applaus is een beetje overdreven, iedereen kotste hem uit en nu dit…dubbele moraal

 14. A.Zijn

  Achteraf is Huys geen verbetering t.o.v. Tan. Ik denk dat ze met een duo presentatie verder waren gekomen. Iemand die Huys aanvult op zijn mindere kanten. En je hebt ook een spraakmakende sidekick nodig denk ik. Een type Ruud de Wild, Jan Mulder, Maarten van Rossum,Johan Derksen etc.

 15. Helene

  Reactie 1 komt uit een vieze racist.

 16. Bears’den

  @ Helene

  Ik heb al vaker gezegd dat ik zelf donker ben!
  En buiten dat, hoezo een racistische opmerking?
  Omdat ik het wordt aap gebruik bij iemand die donker is??

  Oh oh oh..
  We leven in een vrij land toch, ik zeg wat ik wil!

 17. Bears’den

  *Woord

 18. Wassila Hachchi

  IK BEN ER WEER HAHAHAHA…………..

 19. Ron

  Wat een vreselijke klap en juich josties in het publiek zeg. Pijnlijk moment. Gelukkig heeft Beau de prijs want het zou bespottelijk zijn geweest als Tan de prijs gepakt had. Dat had ook niemand geloofd dan.

 20. Q

  Humberto Tan is een persoon die ik niet relevant vind. Ik vind het een @#@#@#^^

 21. Bart

  Er kwam een applaus maar het was een zeer mager applaus.

 22. J

  @Bart. Ik heb dat stukje ook echt gemist. Wanneee was het?

 23. Japie

  En hij zat ook weer te dansen met zijn zelfingenomen smoelwerk.
  Ik krijg spontaan uitslag als ik zijn tronie zie, maar dat is persoonlijk.

 24. Wyatt

  Humberto en Luuk (met grotere rol) terug.

 25. Janusz

  Humberto en Patty werd eventjes een podium geboden terwijl ze faalden en niets echt is aan ze. Wat een maf wereldje is dat tv landschap toch. En op de naborrel gaat het met elke producent “echt heel erg goed”. Wat technisch betekent dat je 24 publieke Nederlandse netten zou moeten hebben hahahah

 26. Halina k&tj&

  Ik heb niet gekeken maar wat gek dat ze die leugenachtige oude pisdrinkster nog een podium geven. Oembertoh onze in mijn ogen een landverrader zat fijn te glimmen terwijl daar geen redenen voor zijn.

 27. Bart

  @J Tijdens een gesprek tussen Rik en Humberto. Ergens op de helft van de uitzending ongeveer. Er kwam wat applaus maar daar dat was echt zeer mager. Het gezicht van Tan ook toen Beau de de zilverster won.

 28. Halina k&tj&

  foutje, was in de war met Patricia Paay dat is die oude pisdrinkster en dus niet Patty. Patty vind ik leuk en een enorme doorzetter. Ze ziet er weer goed uit ook, slank en gezond. Sorry Patty foutje bedankt!

 29. J

  @Bart: Oja heb het gezien. Vrij vreemd stukje. Dat gezicht van Humberto schreef ik gister inderdaad al. Vooral door de verraste reactie van Barry Stevens bij het open maken van de envelop kreeg Tan volgens mij ineens het gevoel dat hij er op stond… helaas toch niet, haha!

 30. Caarl

  Ik werd er emotioneel van toen ik Umberthoo met zn vrouwtje hand en hand zag zitten Whahaha wat een vertoning ..Je zag hem denken:Dionneeeeee!!!!!!!

 31. Mr.Koekepeer

  Hahaha deze reactie’s zijn veel amusanter dan RTL Latenight.

 32. Peter

  Humberto moet terug op RTL Late Night! stomste fout om Twan er neer te zetten.

 33. Bart

  @Peter Stomme fout om Twan op late night te zetten eens maar Humberto terughalen is misschien nog wel dommer.

 34. ox

  wat een gejank,was gewoon niet goed genoeg,verliest zijn baantje,zoals velen bij niet goed functioneren,totaal geen reden om er een soort martelaar van te maken.

 35. Jordao

  allemaal hypocrieten daar in de zaal. “Klappen” jaja achter zijn rug trappen ze hem de grond in. TV wereld is gewoon achterbaks en een grote slijm partij.

 36. Bart

  @J Zag je hoe ze net bij Boulevard deden toen het over Humberto ging?
  Ze hebben maanden doodgezwegen maar nu zag je tussen de regels door wel wat ze echt van hem vinden. Er zit veel meer achter dat hele verhaal met Humberto en dat weten ze bij RTL allemaal.

 37. julske

  Wat een jaloezie. komen die Psychose Symptomen weer boven? als het over Humberto Tan gaat. Huichelaars zijn jullie, bah. Twan is nu aan de beurt, het bashen gaat door. Pauw heeft die 200 vrouwen gehad, we doen lacherig over, vandaar die hoge kijkcijfers. En dat is prima zo, niemand maakt er grappen over, Hij is God”s kind, en Humberto is die Duivel. Zo oneerlijk is de wereld.

 38. diana

  Blij dat hij minder op tv is. Die blik dat Beau won, zegt genoeg. Vervelend nep mannetje. Laat alsjeblieft deze man niet erugkomen bij rtl late night. ze hadden Beau daar neer moeten zetten.

 39. julske

  Is jaloezie is ook een ziekte?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.