Humberto krijgt applaus van collega’s op Televizier-gala

Humberto Tan kreeg donderdag op het Televizier-gala een bemoedigend applaus van zijn tv-collega’s in de zaal. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. De van zijn voetstuk gevallen Tan was samen met Beau van Erven Dorens en Johnny de Mol genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. “Het gaat goed. Ik had eigenlijk vanavond iets heel anders gepland. Ik had niet verwacht dat ik op deze avond überhaupt nog voor een prijs in aanmerking zou komen“, zo liet hij weten.

Presentator Rik van de Westelaken daarop: “Is het misschien een statement van de kijker dat jij niet van RTL Late Night af gehaald had moeten worden?

Daarop riep iemand in de zaal ‘ja’ en klonk er een bemoedigend applaus. Tan is ingeruild voor Twan Huys, die momenteel nóg slechtere kijkcijfers scoort.

Tan: “Ik zie het vooral als een waardering voor mij en wat de bijbedoelingen zijn weet je natuurlijk nooit, maar ik vind het een heel mooie waardering om überhaupt genomineerd te zijn. Het is een heel cliché antwoord, maar zo voel ik het echt. Mijn hoofd was helemaal niet hierbij en dat komt ook omdat ik van RTL Late Night ben af gehaald.”

De prijs voor beste presentator van het jaar ging overigens niet naar Tan, maar naar Van Erven Dorens. Hij won ook de prijs voor het beste programma: Beau Five Days Inside.

Foto; RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen