Gordon miste Erland Galjaard bij RTL

Geplaatst op Sun 07 Oct 2018 om 14:00

Het vertrek van Erland Galjaard als baas van RTL 4 is een van de redenen dat Gordon in januari overstapt naar het SBS 6 van John de Mol. Dat zegt de tv-ster in gesprek met NU.nl. De nieuwe tv-show Screentest, dat vanavond van start gaat tegenover Boer Zoekt Vrouw, is zijn laatste klus voor RTL 4. Hij vindt dat het backstage niet meer voelt als voorheen. “RTL was een warm bad en dat kwam mede door Erland. In het laatste jaar miste ik hem eigenlijk al als sparringpartner.”

Met het nieuwe RTL leeft hij niet in onmin. “RTL en ik gaan in goede harmonie uit elkaar en zo hoort het ook. 20 oktober is mijn laatste dag en dan hebben we nog een afscheidsetentje. Daar kijk ik naar uit, ik zie er tegelijkertijd ook tegenop.”

Gordon vindt het geweldig om met Screentest te vertrekken bij RTL. “Ik heb waanzinnige programma’s mogen maken bij RTL, maar mijn laatste drie (The Voice Senior, Gordon in Wonderland en Screentest) springen er wat mij betreft echt uit.”

Bij Talpa TV heeft Gordon een contract voor maar liefst vijf jaar getekend. “Ik heb gewoon mijn contract niet verlengd bij RTL en zocht naar nieuwe prikkels. Natuurlijk zou ik het fijn vinden als ik mijn programma’s mee kon nemen, maar dat zien we na verloop van tijd wel. Daar maak ik mij niet zo druk meer om.”

Het interview met Gordon kunt u lezen op NU.nl.

Screentest is vanavond om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL
23 Reacties op “Gordon miste Erland Galjaard bij RTL”


 1. Dreetje

  RTL SBS Om mijn part gaatie naar Family7. Ik zal het niet meekrijgen met dank aan m’n kodi-box.

 2. Dennis

  Dat was waarschijnlijk ook de enige persoon die nog achter hem stond 😂

 3. Pluk vd Petteflet

  Coke-buddy’s. Kabouterpost uit Colombia.
  Niks aan de hand. Gewoon doorlopen.

 4. Hooftstraat

  Bla bla bla, deze overjarige slechte uitziende 50tiger, is te vreselijk voor woorden, John de Mol maakt een behoorlijk denkfout door na te gaan dat deze minikukkel iets gaat opleveren bij SBS.

 5. Rughaar

  Niemand mist jou, lelijke lachzak.

 6. kampie

  Galjaard waste zijn poepertje.

 7. Sip

  Gordon moet altijd aandacht hebben.

 8. Evelien

  Gordon schijnt een hoop inside info te hebben over John de mol anders had hij nooit een contract voor 5 jaar gekregen. Want wie zit er in godsnaam nog op deze arrogante junk te wachten.

 9. J

  @Dennis; Dat is het dus denk ik echt. Erland was wss de enige die het zag zitten met hem.

  Denk overigens dat Gordon It Takes 2 meeneemt naar Sbs6. En daarnaast gewoon weer een programma met Gerard.

 10. Zomaar

  Slap rimboe (volkstaal voor floradorp) geklets weer van Gordon

 11. marina

  Zou John de Mol/Talpa gaan beginnen met het anders inrichten van zijn zender, dus niet weeeer al die uitgekauwde talentenjachten, spelletjes (vaak over geld of bijv. ‘een goed doel’, lees: ook weer geld), presentatoren/-trices die we al zo ongelooflijk vaak voorbij hebben zien komen, dan zou t missch wat kunnen worden. Zoals t r nu naar uitziet wordt het weer een herhaling van zetten: veel van precies hetzelfde. Zoals kleine kinderen dat graag hebben :). Maar kleine kinderen groeien niet meer op met tv. Misschien tijd om eens wat te veranderen ?

 12. strontvlieg mist drol

  strontvlieg mist drol

 13. Vera

  Bah alweer die vieze kop van Gordon.

 14. tim

  ik mis zijn krullen permanent

 15. Kijker

  Au. In de eerste minuut van screentest worden mensen die zich hebben aangemeld al voor lul gezet…

 16. Kijker

  Kandidaat 1: onsmakelijk uitziende geluidsman met tattoos die slechte gesprekken voert.
  Kandidaat 2: een Wanna be die normaal teksten van een ander uitspreekt en alleen dankzij een emotionele ontmoeting een mooi item maakt, zonder daar zelf een bijdrage aan te leveren.

 17. Kijker

  De jury geeft gelukkig goed commentaar!!

 18. J

  Als je screentest ziet wil je toch gewoon weer een ouderwetse show waarin onbekende kandidaten allemaal spellen tegen elkaar spelen voor een groot geldbedrag. Lekker old school. Zou het goed doen op zaterdag denk ik

 19. T

  Gordon; de nationale knuffelborderliner.

 20. Joost

  Die mensen in het spijt me zijn beter dan de presentatoren die meedoen.

 21. Jaja

  Screentest stukje gezien maar wat een slecht programma!

 22. Joop55

  Het was niet de poes van Wendy, maar de warme hand van Gorden dat reikte bij het edel van ex-opperhoofd Galjaard.

 23. B klein

  Gordon heeft zo’n prachtig gevoel voor humor. Zou hij meer mee moeten doen. Hij doet niets voor geld. Hij noemt zichzelf zanger. En presentator. “Mist” galjaard. Leeft met niemand in onmin. Snuift niet. Kan heel goed tefen kritiek. Tv kan niet zonder hem.
  Om maar een paar van zijn beste grappen hierboven te laten horen.
  Ik bedoel hier zijn Toon Hermans, Andre van Duin, Tommy Cooper enz toch maar sukkels bij. Nee hoor Gordon is de nieuwe komiek. Je lacht je een breuk om zijn moppen!!! Ga zo door.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.