EO-Tijs naar botoxkliniek voor diepe groef in voorhoofd

EO-ster Tijs van den Brink vraagt zich vanavond in zijn programma NieuwLicht af of hij iets aan zijn beroemde frons moet laten doen. Dat meldt de omroep in een persbericht. Steeds meer Nederlanders bezoeken cosmetische artsen om van rimpels, wallen en kraaienpootjes af te komen. Het gaat om zo’n 400.000 behandelingen per jaar. “Tijs van den Brink gaat naar een kliniek voor botoxbehandelingen, en als hij daar is wordt er meteen gekeken naar zijn eigen frons“, aldus de omroep.

Van den Brink zal zelfs voor de geoefende botoxbehandelaar een uitdaging zijn, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat de presentator zelf het niet zitten. Wat hij besloten heeft, is vanavond te zien in het programma.

In de studio voert Van den Brink het gesprek over de vraag of we het normaal moeten vinden om een cosmetische ingreep te laten doen. “Tienermeiden zien de botoxbehandelingen dagelijks voorbij komen bij de populaire beauty-vloggers.”

Te gast is onder andere beautyvlogger Demi van Beijnen, die trots haar botoxbehandelingen filmde voor haar YouTube-kanaal. Volgens journaliste Hester Zitvast is dat iets zorgelijks: waarom omarmen we niet het lichaam zoals we het hebben gekregen?

NieuwLicht is wekelijks te zien op zondagavond om 22.40 uur op NPO 2.

Foto: EO, Willem-Jan de Bruin

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen