Corry Konings wil niet naakt in Playboy

Corry Konings is niet te porren voor een naaktreportage in mannenblad Playboy. Dat vertelt de zangeres, die in Expeditie Robinson is omgedoopt tot Corry King, in de Weekend. De 67-jarige Konings zit er niet op te wachten om met haar benen wijd voor een lens te gaan liggen. “Ik ben vroeger ook gevraagd voor dat soort dingen. Zelfs voor de Playboy. Er is zelfs ooit een blad geweest die 50.000 gulden bood als ze me topless mochten fotograferen. Maar ook dat heb ik geweigerd.

Voor naaktreportages wordt vaak veel geld betaald. “Ik ben zangeres, geen naaktmodel. Jij trekt je kleren toch ook niet uit als je een interview met iemand gaat doen?“, werpt ze tegen.

Toch deed Patricia Paay ook nog zo’n reportage op leeftijd. “Die had volgens mij geld nodig. Bij mij speelt dat probleem gelukkig niet.

Konings is ook al door een redactrice gevraagd voor de naakte datingshow Adam Zkt Eva VIPS. “Op bloedserieuze toon zei ze dat de hele redactie het er unaniem over eens was dat ik een erg goede kandidaat zou zijn. Volgens mij had ze geen flauw benul met wie ze aan het bellen was.”

Ik vind het eigenlijk een belediging om mij voor zo’n programma te vragen. Ik ben heel tevreden met mezelf, maar ik weet heus wel dat ik geen jonge godin meer ben met een strak vel. Dat voorstel van die mevrouw riekt naar sensatie. Want waarom zou je anders een vrouw van ver in de zestig proberen over te halen om in haar nakie op televisie te verschijnen?

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen