Corry Konings wil niet naakt in Playboy

Geplaatst op do 11 okt 2018 om 11:16

Corry Konings is niet te porren voor een naaktreportage in mannenblad Playboy. Dat vertelt de zangeres, die in Expeditie Robinson is omgedoopt tot Corry King, in de Weekend. De 67-jarige Konings zit er niet op te wachten om met haar benen wijd voor een lens te gaan liggen. “Ik ben vroeger ook gevraagd voor dat soort dingen. Zelfs voor de Playboy. Er is zelfs ooit een blad geweest die 50.000 gulden bood als ze me topless mochten fotograferen. Maar ook dat heb ik geweigerd.

Voor naaktreportages wordt vaak veel geld betaald. “Ik ben zangeres, geen naaktmodel. Jij trekt je kleren toch ook niet uit als je een interview met iemand gaat doen?“, werpt ze tegen.

Toch deedย Patricia Paayย ook nog zo’n reportage op leeftijd. “Die had volgens mij geld nodig. Bij mij speelt dat probleem gelukkig niet.

Konings is ook al door een redactrice gevraagd voor de naakte datingshow Adam Zkt Eva VIPS. “Op bloedserieuze toon zei ze dat de hele redactie het er unaniem over eens was dat ik een erg goede kandidaat zou zijn. Volgens mij had ze geen flauw benul met wie ze aan het bellen was.”

Ik vind het eigenlijk een belediging om mij voor zoโ€™n programma te vragen. Ik ben heel tevreden met mezelf, maar ik weet heus wel dat ik geen jonge godin meer ben met een strak vel. Dat voorstel van die mevrouw riekt naar sensatie. Want waarom zou je anders een vrouw van ver in de zestig proberen over te halen om in haar nakie op televisie te verschijnen?

Foto: RTL
18 Reacties op “Corry Konings wil niet naakt in Playboy”


 1. Piet

  Puur natuur in de natuur. Knap hoor.

 2. HansrZ

  pffffff………gelukkig.
  Wie zit daar op te wachten.

 3. Jan

  Grannie pron

 4. XanHiqoe

  Ze komen ons eraan

 5. Hooftstraat

  Whahahahahahahahaha Ik zelden zo hard gelachen om een artikel op MC. RTL 5 is echt grof bezig, eerste Josรฉ Hoebee vragen en nu Corry…. Wie durft nou echt zo een vraag te stellen aan deze dames? Hebben deze mensen geen moeders dan? Waar is het empathie gebleven bij RTL….

 6. M.Astor

  Ze kunnen heel lief zijn die grijze poezen maar als het zo’n kale ouwe poes is die een beetje stinkt vind ik ze niet meer zo leuk!

 7. critikast

  Blijf met je vieze tengels van ons Corry af ! Topwijf !

 8. Truus

  Zijn dit soort ranzige artikelen nodig? Is er niks meer over Twan Huys te zeiken?

 9. Rughaar

  ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 10. goed

  Ik zou het juist heel goed van haar vinden als ze dit wel zou doen ook een vrouw van 67 is naakt het aanzien waard. Waarom moeten er altijd jonge vrouwen in de Playboy? Iedere leeftijd heeft zijn charmes

 11. Piet

  Misschien zijn deze volwassen vrouwen nog wel lekkerder om te pakken dan die magere jonge meiden.

 12. Vrede

  Ook โ€˜jongeโ€™ bekende vrouwen doen het al jaren niet meer toch?

 13. Henk K.

  Namens heel Nederland: Dankjewel Corry. Dat had niemand willen zien.

 14. Zoon van Patty Brard

  Gewoon meer geld bieden…… bij Talpa zou ze het nieuws naakt kunnen presenteren.

 15. HanzWorsd

  Toen corry jong was bestond fotografie nog niet. Eigenlijk zegt ze: ‘zet mij naakt op de foto.’

 16. Bennie Normaal

  Corry wil niet naakt in de Playboy, maar eigenlijk niemand wil dat.

 17. Remco Terhorst

  Yeah, geen goed plan inderdaad.

 18. aammehoela

  Dat wil toch echt niemand. Zou denk ik wel een hit worden on-line, maar dan niet positief bedoeld.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.