Angela de Jong mist dit jaar iets bij Boer Zoekt Vrouw

Angela de Jong behoort tot de trouwste Boer Zoekt Vrouw-kijkers van het land, ze heeft er zelfs een column over en ook dit jaar zit ze elke zondag voor de buis. Helaas voor de makers is de opiniediva dit seizoen iets minder enthousiast. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. De Jong, ook wel bekend als de Humberto-killer van het AD, is een beetje teleurgesteld in de datingshow. “Ik weet niet hoe het met u is, maar ik mis iets bij Boer zoekt Vrouw dit seizoen. En ik baal dat ik er niet de vinger op kan leggen.

De boeren zijn sympathiek, de plaatjes zijn mooi en er wordt weer flink gestoeid met waterslangen, schrijft De Jong. “Neem nou gisteravond. Als er een Boer Zoekt Vrouw-bingokaart zou bestaan, had ik hem moeiteloos vol gestempeld.”

En toch wordt De Jong dit jaar niet goed bevredigd. “Echt alle ingrediënten zijn aanwezig. Maar waarom voelt het dan zo moeizaam dit seizoen? Omdat we alles al een keer gezien hebben?

Het zou ook kunnen dat we een spraakmakende boer à la Geert of Bertie missen, zegt De Jong. Misschien zijn de boeren anno 2018 wel wat voorzichtiger in verband met de reacties op Twitter die hen te wachten staan.

Een ding weet ik wél zeker: volgende week ga ik toch weer kijken.”

De AD-column Gemis van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen