Ali B gaat pilot opnemen van Mies Bouwman-format

Geplaatst op Sat 13 Oct 2018 om 10:30

Rapper Ali B, bekend van zijn tv-optredens waarbij hij geëmotioneerd raakt en dan heel vals gaat zingen, gaat een proefaflevering opnemen van een door Mies Bouwman bedacht tv-format. Dat vertelde hij vrijdagavond in De Wereld Draait Door. Ali B zag Bouwman als een van zijn tv-mentoren. “Ik kwam niet dagelijks bij haar over de vloer, maar ik ben wel bij haar thuis geweest en ze probeerde via mij nog haar stempel te drukken op televisie door wat formats in mijn oor te fluisteren.”

Eén van die formats wil Ali B ook echt gaan maken. “Ze zei: ‘Wat ik merk met al die talentenprogramma’s, is dat alleen de talenten en de sterren een podium krijgen, maar de gewone mens die zingt hoor je niet.’ Zingen hoeft niet per se een carrièreding te zijn. In de basis is het ook gewoon een uitlaapklepding.”

Hij vervolgt: “Ze zag er een format in dat ik op straat willekeurig mensen aan zou spreken, vragen over muziek wat bij ze losmaakt, het verhaal erachter en een diepte-interview erover en dat ze dan gaan zingen. Dat hoeft niet zuiver te zijn, maar wel oprecht. Dat vond ik een mooi idee en een mooi format. Daar ga ik denk ik wel een pilot van maken.”

Zuiver zingen is ook niet Ali B’s sterkste punt. Net als Ronnie Flex was hij donderdag niet om aan te horen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, waar hij Bouwman toezong.

Zoals wel eens eerder is gebeurd: als je iets voelt en je wordt overmand door emoties… Alleen dan is het live op televisie. Ik moest ook nog zingen, wat ik als rapper normaal al niet doe, maar ik deed een dappere poging. Dat is dan niet meer te doen en dan is dat wat het is.”

Foto: BNNVARA
32 Reacties op “Ali B gaat pilot opnemen van Mies Bouwman-format”


 1. danny

  Wat een zeikmarrokaan. Vreselijk figuur en duikt overal op. Verbannen die gast.

 2. Twan Slootenmaker

  Dat geleur met Moes Bouwman is volstrekt ongeloofwaardig. Jammer dat Alie haar naam misbruikt om er wat flinterdunme formats doorheen te drukken.

 3. Jeroen

  Heb je niet goed geluisterd, misschien een pilot opnemen heeft hij gezegd…

 4. Tss

  Lees hier “Rapper Ali B, bekend van zijn tv-optredens waarbij hij geëmotioneerd raakt en dan heel vals gaat zingen”
  Wat een naar persoon is dit schrijft!
  Vast een van die engerds met die ongebakken deegsliert tussen de benen!

 5. SOLANGE

  Sneu mannetje denkt dat hij wat voorsteld…..

 6. ano@niem.nl

  Hij zing zo vals als de nacht.

 7. oijij9opji

  ‘Voorsteld’, met een ‘d’ nog wel Solange. Wie is hier nu sneu?

 8. b

  Buitengewoon smerige openingszinnen in dit artikel . Schrijver moet behoorlijk verknipt zijn . MC onwaardig.

 9. Godefroy France

  Deze totale nietsnut, met nep jordanees bajes accent krijgt een podium dankzij zijn woestijnroots, doodgenuffeld door linksgrachtengordels, te stom om te zingen, jureren, praten, en schijten, moge de beeldbuis spoedig verlost worden van deze eencelligen.

 10. Remi

  MC slaat opnieuw de spijker op de spreekwoordelijke kop !

  “Ik kwam niet dagelijks bij haar (Mies) over de vloer,
  maar ik ben wel bij haar thuis geweest”… dat soort teksten.
  Verschrikkelijk.

  (Mies; “die jongen die hier telkens ongevraagd aan de deur kwam”.

  Ali’s “optreden” bij het Gouden Televizier-Ring Gala was tenenkrómmend.

 11. dvd-r

  Hij wordt ook een ramp, zo ondertussen. Net als over het paard getilde Beau , de ramp Spijkerman die maar niet ophoudt, Sanne Walvis en nog wat, het gaat gewoon door. Al deze mensen verdienen al de aandacht die ze krijgen NIET. En ik zap weg als ik deze figuren zie. Denk velen met mij.

 12. Remi

  https://voetbalflitsen.nl/nieuws/pv6v37/derksen-maakt-huilende-en-zingende-ali-b-af-hij-schoot-vol-omdat-het-nergens-op-leek-video

 13. Johan

  NOOIT GEDACHT DAT ZO EEN VIEZE ,IN VERLEDEN
  CRIMINEELE K.T MAROKAAN DE NAAM VAN ONZE MIES ZOU MISBRUIKEN,
  ROT OP MET DEZE NAAR PEDOFIELIE NIJGENDE
  ROT KOP!

 14. Jessie

  Hele smerige manier van jezelf ergens tussenwringen. Sorry hoor. Er is me ineens veel duidelijk over ”Ali B”

 15. arjan

  Niet doen want alles is geregiseert en geacteerd.

 16. Mark

  Ze hadden het over een titel en Missie Bouwman viel ter ore. Mooie titel!

 17. reade rinus

  ik denk dat mies in zijn oor fluisterde kom NOOIT MEER OP TV versta je dat?
  Dat is goed format geen bekende nederlanders meer.

 18. scott_0

  Mies B.

 19. west

  Ja dat kunnen we helaas niet nachecken!! zo zijn er veel verhalen van mensen die zogenaamd bij een Bekende artiest of Nederlander die gestorven zijn thuis de vloer plat hebben gelopen, ik geloof ook niets van het verhaal van A B
  Mies en haar man Leen Timp hielden juist de boot een beetje af ,want ze kreeg dagelijks nog zoveel aanvragen voor dit en dat , dus A .B liegt dat hij barst

 20. west

  bij the way HIJ LIEP DAN NIET DE DEUR PLAT, MAAR ZIJN VERHAAL GELOOOF IK NIET

 21. ano@niem.nl

  Als nu iemand nog iets voor Mies had mogen zingen dan was het wellicht Carlo Boshardt. Maar ik had zelf voor Andre van Duin gekozen of een andere rot in het vak.

 22. StefanV

  Een gala met “artiesten” als Ali B. en Ronnie Flex. Wat is dit land toch ver afgegleden. En die arme Mies Bouwman heeft zich, mocht ze dit hebben kunnen zien, geheid omgedraaid in haar graf…

 23. B klein

  Des te vaker ali op tv komt des te meer wordt het wat mij betreft minder. En geef niet iets de schuld. Het is en blijft jouw eigen verantwoording. Maar ja daar start direct ook het probleem. Ali en verantwoording is niet zo’n best duo. Ooit sympathiek geweest.

 24. Annoniemus

  Ali B begint een zielig Marokkkaantje te worden een echte “ZeurPiet” !

 25. Jordao

  Je weet gewoon niet wat je tegenwoordig moet geloven. Alles op tv lijkt te zijn geregisseerd, geacteerd om de kijkcijfers te verhogen. Als Ali B nou eens die vervelende overlastgevende Marokkaantjes , in elke stad heb je wel een laffe groep, aanspreekt op hun gedrag dan neem ik hem pas serieus. Laat Ali B een programma maken waarin hij dit doet.

 26. M.Astor.Beerenschot

  Alie B.artiest.

 27. Japie

  Onderdompelen in Almere haven die vent!

 28. BRAAK

  Hypocriet!!!!

 29. BRAAK

  dvd-r, je hebt helemaal gelijk.

 30. chris?

  Ali B wil veel doen, maar vooral ter meerdere glorie van zich zelf

 31. Suzanne van den Brink

  Wat zit daar toch een rot kop op. Sorry dat we hiermee de deugmenschjes sekte voor de kop stoten, maar het is niet anders.

 32. Dooie Hannie

  Ali Bagger

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.