AD met eigen ochtendshow, schakelt Lucille Werner in

Geplaatst op Thu 18 Oct 2018 om 15:00

Het AD komt met een eigen ochtendshow, waarvoor de krant tv-ster Lucille Werner in de arm heeft genomen. De eerste proefaflevering is nu online te zien. Dat heeft de redactie vandaag laten weten. De meeste ochtendkijkers worden nu bediend door NPO 1 en RTL 4, met respectievelijk Goedemorgen Nederland en het Ontbijtnieuws. Ook AD mengt zich nu in de strijd om de ochtendkijker met De Ochtendshow To Go. De titel verklapt al een beetje dat de krant zich vooral richt op de reizende kijker.

Werner, die momenteel vooral in beeld is dankzij invalklussen bij 5 Uur Live, presenteert het programma samen met Hidde van Warmerdam. In de eerste aflevering praten ze met gasten Joost Eerdmans en Özcan Akyol.

Er gaat in de eerste aflevering nog veel mis met het geluid. “We werken bij het AD en de aangesloten regiotitels aan een nieuw online programmaVanaf vandaag zenden we geregeld proefafleveringen uit. Omdat we testen kunnen zaken soms minder soepel lopen, zo was in deze show de verbinding via Skype nog niet optimaal”, verklaart de redactie.

Bovendien: “Aankleding en decor kunnen tijdens de testshows ook nog verschillen. Kijk hier de eerste try out terug. We zijn benieuwd wat je ervan vindt.”

Concurrent De Telegraaf is ook volop bezig met het ontwikkelen van video. Die krant heeft onder meer sterren Nance Coolen en Monique Smit gestrikt voor de presentatie.

De Ochtendshow To Go van het AD kunt u hier bekijken.

Foto: AD
15 Reacties op “AD met eigen ochtendshow, schakelt Lucille Werner in”


 1. Norvo

  Mijn hemel… Nóg een extra vehikel voor het meningencircus van Angela de Jong.

 2. Curryworst

  Tjsa inderdaad. Soms lopen de zaken minder soepel.
  Maar daar heeft Lucille sowieso last van.

 3. HalloJumbo

  Het kan raar lopen.

 4. Hooftstraat

  Hidde van Warmerdam heb hem gemist bij Showniews, Wat een aangenaam verschijning, dutch beauty

 5. Dirk

  Slim initiatief AD. Het is Lucille op haar lijf geschreven!

 6. west 1

  A.D. gaat ook iets nieuws doen , lachen hoor ! Iedereen doet iedereen na
  we worden overspoeld met dit soort tv of gaan ze nieuws brengen wat nog nieuws moet worden? ja dat is dan echt iets nieuws , Beter zou zijn een MEDIA NIEUWS RUBRIEK te maken over ons radio tv landschap , want de ontwikkeling gaat zo snel
  dat je professor in de techniek moet zijn om alles te behappen

 7. Fred

  Lekker bezig Lucille!
  Ik ga het volgen

 8. dan wilson

  Was ik al zo blij dat eindelijk dat imbeciele Lingo was verdwenen, nu krijgen we dat weer. Wordt dit ook zo’n ochtendprogramma waarin een producer schaamteloos reclame mag voeren voor zijn eigen product (Albert Verlinden vanochtend in Goedemorgen Nederland). Kan dat niet eens verboden worden, die gratis zendtijd! En moet er inderdaad niet aan denken dat die even verschrikkelijke Angela de Jong ook maar één vinger in de pap krijg.

 9. L.

  Wat een onzin. Hier zit toch niemand op te wachten? Alsof ik in de trein naar zoiets ga zitten kijken. Nee dank je.

 10. chris?

  Lucille Werner TV ster ? Het ad had ook zijn eigen ster Angela de Jong hiervoor kunnen nemen.

 11. Bart

  Ook wel iets voor 6 om in de ochtend uit te zenden.

 12. Bart

  Het ziet er best goed uit. Decor een beetje saai. Misschien een idee om uit te zenden vanaf een plek waar veel mensen langs komen. Bijvoorbeeld vanuit een grand cafe of een station.

 13. Janus

  Opgezet door regie goedemorgen Nederland dat zegt genoeg. Kan het nog meer low budget

 14. Meneer Kaktus

  Lucille staat met stip op nummer 1 op de bucketlist van Meneer Kaktus!

 15. Remi

  Programma hinkt een beetje op twee gedachten …

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.