AD met eigen ochtendshow, schakelt Lucille Werner in

Het AD komt met een eigen ochtendshow, waarvoor de krant tv-ster Lucille Werner in de arm heeft genomen. De eerste proefaflevering is nu online te zien. Dat heeft de redactie vandaag laten weten. De meeste ochtendkijkers worden nu bediend door NPO 1 en RTL 4, met respectievelijk Goedemorgen Nederland en het Ontbijtnieuws. Ook AD mengt zich nu in de strijd om de ochtendkijker met De Ochtendshow To Go. De titel verklapt al een beetje dat de krant zich vooral richt op de reizende kijker.

Werner, die momenteel vooral in beeld is dankzij invalklussen bij 5 Uur Live, presenteert het programma samen met Hidde van Warmerdam. In de eerste aflevering praten ze met gasten Joost Eerdmans en Özcan Akyol.

Er gaat in de eerste aflevering nog veel mis met het geluid. “We werken bij het AD en de aangesloten regiotitels aan een nieuw online programmaVanaf vandaag zenden we geregeld proefafleveringen uit. Omdat we testen kunnen zaken soms minder soepel lopen, zo was in deze show de verbinding via Skype nog niet optimaal”, verklaart de redactie.

Bovendien: “Aankleding en decor kunnen tijdens de testshows ook nog verschillen. Kijk hier de eerste try out terug. We zijn benieuwd wat je ervan vindt.”

Concurrent De Telegraaf is ook volop bezig met het ontwikkelen van video. Die krant heeft onder meer sterren Nance Coolen en Monique Smit gestrikt voor de presentatie.

De Ochtendshow To Go van het AD kunt u hier bekijken.

Foto: AD

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen