Yvon Jaspers: ‘Hete zomer goed voor Boer Zoekt Vrouw’

Dat het afgelopen zomer een aantal weken lang zo bloedheet was, was goed voor de opnames van Boer Zoekt Vrouw. Dat vertelt Yvon Jaspers op de site van KRO-NCRV. Het doet de sfeer van het programma volgens Jaspers erg goed. “We hebben zo’n ongelooflijk geluk met deze prachtige zomer. Voor de boeren van Nederland is deze droogte natuurlijk geen pretje, maar voor ons als makers van een programma met zoveel romantiek is het een feest“, aldus de NPO 1-ster.

Jaspers had geen beter weer kunnen wensen voor deze binnenlandse editie van Boer Zoekt Vrouw. “Het is al meer dan drie jaar geleden dat we een Nederlandse serie uitzonden“, legt ze uit. “De zwoele zomeravonden met zinderende gesprekken bij ondergaande zon. Het eindeloos duiken in vennetjes en beekjes. Het is Nederland op z’n mooist!

Ondanks de hitte tijdens de opnames, belooft Jaspers toch een frisse serie. “De tijd die tussen de series zit, maakt ook dat deze Nederlandse serie weer helemaal fris en fruitig kan zijn. Bovendien hebben alle boeren weer een totaal ander verhaal en een compleet andere zoektocht. Dus eigenlijk is geen serie hetzelfde…

Het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw begon vorige week op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV, Linelle Deunk

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen