Yvon denkt dat Boer Zoekt Vrouw lineair succesvol blijft

Yvon Jaspers houdt vertrouwen in een mooie toekomst voor Boer Zoekt Vrouw op het lineaire medium televisie. Dat laat ze weten op de website van KRO-NCRV. De lineaire kijktijd neemt ook in ons land af, maar voor sommige programma’s en uitzendingen zet Nederland nog altijd massaal de tv aan. Boer Zoekt Vrouw is daar één van. “Als wij onszelf blijven vernieuwen, de kijker blijven verrassen en een eerlijk verhaal vertellen, denk ik dat we nog een mooie toekomst zullen hebben.

Ook Jaspers ziet dat de televisie lijdt onder veranderend kijkgedrag. “Natuurlijk zie ik ook dat Boer zoekt Vrouw, uitgezonden op NPO op een vaste avond en vaste tijd, hoort bij wat we later misschien ‘ouderwetse tv’ zullen noemen.”

Ze vervolgt: “Tegelijkertijd voel ik ook dat veel mensen het heerlijk vinden om samen op zondagavond op de bank te genieten van de liefdesverhalen op het platteland.”

Ik begrijp maar al te goed dat we het hoogtepunt van lineair tv kijken hebben gehad. Maar tegelijkertijd heb ik er alle vertrouwen in dat sommige programma’s juist mensen kunnen verbinden. Door samen te kijken op hetzelfde moment en er lekker de volgende dag over te kletsen.”

Het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw begint op zondag 16 september om 20.20 uur op NPO 1.

Foto: Linelle Deunk, KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen