SBS 6 onthult volledige team Filmster Gezocht

SBS 6 onthult welke BN’ers onder leiding van presentatrice Leontine Borsato op zoek gaan naar hét nieuwe acteertalent van ons land in de tv-show Filmster Gezocht. Het gaat om Frank Lammers, Isa Hoes en Tim Oliehoek. Dat heeft de zender laten weten. Kandidaten konden zich voor het programma aanmelden door een zelfgemaakte video in te sturen waarin ze een bekende scène naspelen uit een succesvolle film of serie. Uit al die aanmeldingen maakt de ervaren jury een eerste selectie.

Elke geselecteerde kandidaat wordt vervolgens thuis overvallen door een bekende Nederlandse acteur, die hem of haar uitdaagt om samen een bekende scène te spelen. On the spot! Dat kan dus in de huiskamer zijn, maar ook op het werk of de sportclub.

Na drie auditieafleveringen gaan de beste zes kandidaten door naar de volgende ronde. Zij moeten zich op weg naar de finale bewijzen in uiteenlopende populaire genres: van comedy en sketch tot drama en crime.

Om ze zo goed mogelijk te laten presteren, krijgen ze masterclasses van grote namen uit het vak. Ook hun tegenspelers zijn altijd professionele acteurs zoals Georgina Verbaan, Jelka van Houten, Mimoun Oaïssa en Roeland Fernhout.

Elke week valt er een kandidaat af. De winnaar van Filmster Gezocht krijgt een rol in een Nederlandse film of tv-serie.

Deze Talpa-productie is vanaf woensdag 3 oktober elke week om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Lees ook: Leontine Borsato met Filmster Gezocht op SBS 6 (19 augustus)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen