SBS 6 onthult volledige team Filmster Gezocht

Geplaatst op Wed 12 Sep 2018 om 15:25

SBS 6 onthult welke BN’ers onder leiding van presentatrice Leontine Borsato op zoek gaan naar hét nieuwe acteertalent van ons land in de tv-show Filmster Gezocht. Het gaat om Frank Lammers, Isa Hoes en Tim Oliehoek. Dat heeft de zender laten weten. Kandidaten konden zich voor het programma aanmelden door een zelfgemaakte video in te sturen waarin ze een bekende scène naspelen uit een succesvolle film of serie. Uit al die aanmeldingen maakt de ervaren jury een eerste selectie.

Elke geselecteerde kandidaat wordt vervolgens thuis overvallen door een bekende Nederlandse acteur, die hem of haar uitdaagt om samen een bekende scène te spelen. On the spot! Dat kan dus in de huiskamer zijn, maar ook op het werk of de sportclub.

Na drie auditieafleveringen gaan de beste zes kandidaten door naar de volgende ronde. Zij moeten zich op weg naar de finale bewijzen in uiteenlopende populaire genres: van comedy en sketch tot drama en crime.

Om ze zo goed mogelijk te laten presteren, krijgen ze masterclasses van grote namen uit het vak. Ook hun tegenspelers zijn altijd professionele acteurs zoals Georgina Verbaan, Jelka van Houten, Mimoun Oaïssa en Roeland Fernhout.

Elke week valt er een kandidaat af. De winnaar van Filmster Gezocht krijgt een rol in een Nederlandse film of tv-serie.

Deze Talpa-productie is vanaf woensdag 3 oktober elke week om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Lees ook: Leontine Borsato met Filmster Gezocht op SBS 6 (19 augustus)

Foto: SBS
30 Reacties op “SBS 6 onthult volledige team Filmster Gezocht”


 1. Eindbaas

  JEEEZUS KRISTUS.

  Leontine Borsato, Frank Lammers en Isa Hoes in een nieuwe talentenshow. Hoe krijgt die parvenu het verzonnen he.

  Vre-se-lijk!

 2. Dooie Hannie

  Een masterclass HiHi van Georgina Verbaan HiHiHi!

 3. Tergland

  Misschien gaat het wel scoren als Kemna Casting betrokken is? Mensen houden tenslotte van drama, sleaze & dirt.

 4. Jacob

  Dit programma gaat zo floppen

 5. HalloJumbo

  De grote Tim Oliehoek komt speciaal vanuit Hollywood overgevlogen om advies te geven. SBS6 pakt wel uit.

  Oh nee wacht, gewoon een polder regisseur.

 6. Erwin

  Dit is buitengewoon goed
  Urgent enz enz
  Wat een slecht idee is dit

 7. Joly

  Topshow

 8. Mario

  Ik probeer altijd niet bij voorbaat al mn commentaar te geven en het eerst even af te wachten…..maar denk dat dit de uitzondering op mijn regel is. Ben zelfs niet eens nieuwsgierig hoe dat gaat worden.

 9. RTL

  FLOP

 10. Coeus

  Gaat niet werken. Mensen willen niet kijken naar een acteerpoging buiten verhaalcontext en die beoordelen. Men wil acteren niet ‘zien’. Als je fictie kijkt, wil je in het verhaal zetten en tijdelijk ‘geloven’ dat het echt is. Je wilt je niet bewust zijn van de acteerprestatie. Die valt pas op als het acteren niet goed is. En ga er maar van uit dat het acteren door de kandidaten in dit programma niet goed gaat zijn. Vrijwel niemand kan zonder ervaring meteen goed acteren. En het gaat hier om wannabees die ook nog eens worden overvallen. Bovendien willen mensen geen losse acteerpoging in een huiskamer of studio zien. Mensen willen verhalen zien.

 11. RTL

  Nederland is klaar met alles wat met talentshows te maken heeft

 12. frans

  Wanner krijgt de Mol in de gaten dat hij aan een “dood paard” trekt met al deze onzin . Misschien een optie voor een nieuw format , welke bn..er trekt aan een dood paard

 13. Mark

  Woensdag half 10? 100% flop, net als Drone Masters donderdag half 10. Zet dit dan op zaterdag om 21:45 – 22:45 uur na animatie premières. Typisch weekend amusement. John de Mol is gewoon bang voor de weekend toppers van RTL.

 14. Pieter

  Maar die Leontine Borsato kan helemaal niks behalve bordjes draaien in een achterlijk spel programma toch ? Het moet niet gekker worden.

 15. fred emmer

  wacht maar als jullie de kijkcijfers zien van dit programma het heeft potentie wacht maar af dit word ei ndelijk de grote hit voor sbs 6 ik wist dat john dit kan ik wist het ik wist het

 16. Bunzing

  Ik hou niet van jury-dingen. Het is altijd arbitrair. Vooral als het mensen zijn die maar één rol kunnen spelen. Die van zichzelf. Er zal wel een hardcore groepje voor zijn die dit allemaal prachtig vindt maar hoge kijkcijfers verwacht ik zeker niet.

 17. TwanDS

  Had IDtv een jaar of 15 geleden ook al niet zo’n format?
  Be a moviestar of zo iets..

 18. Koos

  En wederom een FLOP.

 19. t okkie de floppie

  De geldgraaiers die in het programma zitten gaan dit programma niet helpen.

  Je kunt acteur zijn maar dan ben je nog geen jurylid.

  En dan de omhooggevallen bordendraaister. Nog nooit iets op basis van kwaliteit gepresteerd. Is alleen bn’er op basis van de inner circle van haar partner en de mollen familie.

  Sjon kiest weer het verkeerde format en gruwelijke verkeerde mensen . Alleen een hele kleine groep t okkies zullen het willen begluren.

 20. Koer-ier

  Is Leontine niet dat meisje van de rubberboot in Amsterdamned? En heeft ze niet allerlei rolletjes gespeeld waarin ze alleen maar haar benen hoefde te showen? Ik vraag me af welke kwaliteiten zij heeft om nieuw talent te beoordelen.

 21. Wollter

  Met dit programma komt 6 aan de top. RTL kan de stekker uit eind dit jaar. Talpa zal floreren.

 22. Hans S.

  Houdt het nou nooit op?

 23. Tv junkie xl

  Ik hoor een F, ik hoor een L, ik hoor een O en ik hoor een P.

 24. Kattie

  Pfff ik ga beslist niet kijken .weer met BNNERS die denken overal verstand van te hebben

 25. Deadly Viper

  De zoveel talentjacht gaaaaaaaaaap.

 26. Winston Kanooknikswitch

  Waarom die Leotien Borsato????????????? zo’n vre-se-lijk nep mens,oke als rad van fortuin weer terug zou komen en dan weer die bordjes omdraaien, dan begrijp ik het maar dit?

 27. René

  HalloJumbo, had je liever Roel Reiné gehad die dus wel in s]de VS woont en werkt. Zijn redbad was inderdaad een groot succes.

 28. Wollter

  Waar blijven de kijkcijfers?

 29. Deadly Viper

  SBS weer 3e
  Veronica doet het weer niet.

 30. NW8

  Beter is het voor RTL/ TALPA om een avondje op zwart te gaan RTL en TALPA kijkers kunnen dan eens een avondje wat anders doen met hun leven !!!En zelf eens nadenken wat de com zenders ons eigenlijk gebracht hebben ! Want het heeft heel veel zerkousen en ontevreden kijkers opgeleverd op soc media , en de grootse ergenis zijn de reclame blokken !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.