Wendy van Dijk weet niet of The Voice naar SBS 6 gaat

Geplaatst op Thu 13 Sep 2018 om 13:15

Wendy van Dijk weet niet of The Voice daadwerkelijk verhuist naar RTL en SBS, zoals ingewijden beweren en waar John de Mol min of meer zelf mee gedreigd heeft in de laatste RTL Late Night met Humberto Tan. Dat zegt ze in het AD. The Voice of Holland en alle spin-offs zijn dé grote kijkcijferhits van RTL 4, maar de producent is SBS-eigenaar John de Mol. Hij zou de SBS-cijfers er flink mee kunnen opkrikken. Gaat het verhuizen? Van Dijk: “Dat spel wordt echt ver van ons vandaan gespeeld.”

Van Dijk weet niet wat er gaat gebeuren. “Geen idee. Wel denken Martijn Krabbé en ik elk jaar opnieuw: zijn we er de volgende keer nog bij? Ook alle coaches zijn een keer gewisseld. Dus dat ik een keer moet plaatsmaken voor een ander, daar houd ik wel rekening mee.

Krabbé gaf eerder aan niet te verwachten dat The Voice verhuist, maar áls de talentenjacht naar SBS gaat, dan blijft hij RTL waarschijnlijk trouw.

Ziet Van Dijk een overstap zitten? “Er zijn nog een hoop programma’s waarvan ik hoop dat ze een lange looptijd hebben. Ik stap niet in This Time Next Year omdat ik denk dat het iets eenmaligs is. Ik zit hier helemaal goed!’

Van Dijks nieuwe show This Time Next Year begint vanavond op RTL 4, morgen presenteert ze de finale van The Voice Senior. Ze staat nog tot eind 2019 onder contract bij de zender.

Foto: RTL
17 Reacties op “Wendy van Dijk weet niet of The Voice naar SBS 6 gaat”


 1. Dennis

  Ik geloof er ook niks van.

 2. Marylou

  áls, waarschijnlijk, geen idee,ik hoop, ik niet weet

 3. harteloze henk

  Wordt tijd voor een presentatiewissel. Idols had om de twee jaar vaak een presentatieruil en dat was prima. Deze twee gaan al bijna tien jaar mee dus opgelazerd! In elk geval Wendy weg, Martijn zou het met een ander nog wel kunnen doen.

 4. Tjep

  Jan & Ayren

 5. Erik

  Deze twee worden oud, rimpels en dik. De laatste editie valt dat behoorlijk op en toch wordt er niet gewisseld in het presentatie team.

  Alles heeft met kruiwagens en netwerken te maken….jakkes.

 6. Erik

  Aanvulling: vooral automatische piloot (valt vooral op)

 7. Wanny

  Is het sowieso niet eens tijd om te stoppen met The Voice en met wat nieuws te komen? Het draait toch al meer om de ego’s presentatoren en de coaches dan om de zangers zelf.

 8. Ano Nymous

  Mee eens, Wanny. Maar zolang er nog vele geindoctrineerde kijkzombies blijven kijken zal het vrees ik uitgezonden blijven worden….
  Afgelopen seizoen heeft overigens wéér geen succesvol iemand afgeleverd…

 9. Rita

  @erik Wendy dik?

 10. HanzWorsd

  Wendy weet sowieso weinig. Omgekeerd evenredig, veel coke-weinig weten.

 11. GJ

  Los van eventuele overgang naar SBS hoop ik toch op een nieuw, sprankelend presentatieduo. Wendy en Martijn hebben we nu al vaak genoeg gezien en gehoord met hun lachjes, overbekende praatjes en kunstjes volledig op de automatische piloot.

 12. Wanny

  Martijn is sowieso in elk programma een grote act. Niks echts aan die kerel.

 13. Dc

  Jan Versteegh en Celine Huijsmans lijkt me wel een goed duo daarvoor jong en fris duo.

 14. Roobie

  Jeee zeg, hoe vaak word dit nog gemeld hier, the voice word gemaakt door ITV en niet John de Mol

 15. Edwin

  @ Roobie

  De Mol heeft het intelligent eigendomsrecht zelf gehouden.

 16. HanzWorsd

  Je ziet het direct als zij de magic wand voor de uitzending gebruikt heeft.

 17. TT

  Voor! Zowel Wendy als ook Martijn weg ermee.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.