Wendy van Dijk weet niet of The Voice naar SBS 6 gaat

Wendy van Dijk weet niet of The Voice daadwerkelijk verhuist naar RTL en SBS, zoals ingewijden beweren en waar John de Mol min of meer zelf mee gedreigd heeft in de laatste RTL Late Night met Humberto Tan. Dat zegt ze in het AD. The Voice of Holland en alle spin-offs zijn dé grote kijkcijferhits van RTL 4, maar de producent is SBS-eigenaar John de Mol. Hij zou de SBS-cijfers er flink mee kunnen opkrikken. Gaat het verhuizen? Van Dijk: “Dat spel wordt echt ver van ons vandaan gespeeld.”

Van Dijk weet niet wat er gaat gebeuren. “Geen idee. Wel denken Martijn Krabbé en ik elk jaar opnieuw: zijn we er de volgende keer nog bij? Ook alle coaches zijn een keer gewisseld. Dus dat ik een keer moet plaatsmaken voor een ander, daar houd ik wel rekening mee.

Krabbé gaf eerder aan niet te verwachten dat The Voice verhuist, maar áls de talentenjacht naar SBS gaat, dan blijft hij RTL waarschijnlijk trouw.

Ziet Van Dijk een overstap zitten? “Er zijn nog een hoop programma’s waarvan ik hoop dat ze een lange looptijd hebben. Ik stap niet in This Time Next Year omdat ik denk dat het iets eenmaligs is. Ik zit hier helemaal goed!’

Van Dijks nieuwe show This Time Next Year begint vanavond op RTL 4, morgen presenteert ze de finale van The Voice Senior. Ze staat nog tot eind 2019 onder contract bij de zender.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen