Valerio Zeno na tien jaar weg bij BNNVARA

De 34-jarige tv-presentator Valerio Zeno is na tien jaar geruisloos vertrokken bij BNNVARA. Hij kon zijn dromen over groot amusement niet verwezenlijken bij de omroep. Dat heeft een woordvoerder desgevraagd laten weten. Zeno stapte in 2008 over van TMF naar BNN. Hij heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat grote shows presenteren op RTL 4 zijn ultieme droom is, maar daar is hij nooit terechtgekomen. De afgelopen tien jaar werkte hij voor BNNVARA, voorheen BNN.

BNNVARA kijkt terug op een mooie samenwerking. “Valerio heeft voor BNNVARA (voorheen BNN) fantastische programma’s gemaakt als Proefkonijnen, Je Zal Het Maar Hebben, Valerio International en Over Mijn Lijk, maar de wegen van de omroep en de presentator waren de laatste jaren uit elkaar gegroeid.”

Zeno wilde andere dingen dan de omroep hem kon geven. “Het is geen geheim dat Valerio naast human interest-programma’s ook de ambitie heeft om grote amusementsprogramma’s te presenteren en dat zit er bij BNNVARA niet in voor hem.”

Valerio Zeno heeft met zijn unieke tone of voice als presentator veel bijgedragen aan het succes van BNNVARA en we kijken dan ook met heel veel plezier en trots terug op alles dat hij voor ons heeft gemaakt.”

Momenteel is Zeno vooral actief met zijn werkzaamheden als dj.

Foto: BNNVARA, Annemieke van der Togt

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen