Twan Huys vindt RTL Late Night ‘hartstikke leuk’

Geplaatst op Fri 07 Sep 2018 om 10:30

Twan Huys beleeft erg veel plezier aan de presentatie van zijn nieuwe talkshow RTL Late Night op RTL 4. Dat heeft de presentator gisteren laten weten op Radio 538 en in RTL Boulevard. Huys vindt het heel erg leuk om elke avond een actueel programma te maken voor tv-kijkend Nederland. “Het bevalt heerlijk. We hebben drie proefopnames gemaakt een week geleden en vanaf de eerste dag dat ik daar binnen liep, dacht ik: ja, dit is het. Het decor is geweldig gemaakt door David Grifhorst.

Gisteren trok Huys de aandacht met een exclusief interview met Stormy Daniels. Dat is vorige week vrijdag al opgenomen. “Het was een prettig idee dat we deze al op zak hadden.”

Bij Boulevard liet Huys hetzelfde enthousiaste geluid horen. “Het is hartstikke leuk. Ik heb zelden zo’n plezier gehad in een programma als dit.”

Met een goede redactie proberen we iedere avond een mooi programma te maken en tot nu toe is het drie avonden gelukt om nieuwsmakend te zijn en daar ging het mij om.”

Foto: RTL
36 Reacties op “Twan Huys vindt RTL Late Night ‘hartstikke leuk’”


 1. Darius

  Ja, wat moet hij nou anders zeggen? Vertel iets nieuws

 2. saai

  Nieuws makend?

 3. 🙃

  Deze stite gaat bijna aleen maar over Late Night he

 4. Paul Lamote

  Hij vindt het erg leuk, nu de kijkers nog.

 5. Japio

  Hij doet het erg goed .
  Ik zapp mij een ongeluk.

 6. Wyatt

  Vond Humberto leuker.

 7. Tvkijker

  Het gaat ook goed, kwaliteit van het programma is enorm verbeterd. Prima kijkcijfers voor een beginnend programma daarnaast.

 8. Stip

  En terecht. Ik vind het een aanwinst!

 9. frans

  Hoever ben je gezonken als je het interviewen van een porno ster als een prestatie ziet.
  Sluit je ogen en bedenk hoeveel mannen daar hun kwakkie in of over gespoten hebben

 10. anoniem

  Nee Twan, stel de vraag aan je zelf,

  Vind late night het leuk dat je late night presenteert.

  Neen.

  Reden late night is een programma die gepresenteert moet worden door iemand

  die fris, fruitig, jus, peper in zicht heeft.

  Dat heb je niet Twan. Je stem, je uiterlijk, geen show in je niets.

  Humberto steelde zijn eigen show.

  Je hebt het of je hebt het niet,

  je hebt het niet…..

 11. Ron

  Tja, je moet wat zeggen maar de kijkcijfers zijn niet bijster gestegen ten opzichten van Tan. En over de inhoud valt zeker ook nog wel te discussiëren…

 12. K

  Twan doet het goed…sommige zeiken om het zeiken.

 13. Britt Scholte Lover

  Vanavond na the voice senior gaat dit programma wel richting het miljoen!
  Twan Huys is dan helemaal terug!!

 14. Bart

  @anoniem Humberto had daar echt nog moeten blijven zitten. Dan was de imagoschade helemaal niet meer meer te overzien geweest na dit seizoen.

  Eigenlijk zegt Twan in dit verhaal niet zo veel. Dat ie het leuk vindt is logisch. Nu de kijker nog zoals iemand hierboven al heel scherp opmerkt. De fout die vaak gemaakt wordt bij tv en radio is een programma maken omdat je het leuk is om te maken of zelf zeggen dat allemaal geweldig gaat (Luuk gisteren over Boulevard en het hele probleem van 3FM) terwijl dat niet zo is. Het gaat allemaal goed dus wuiven we kritiek weg blijven we gewoon doen wat we altijd al doen want wij vinden het goed. Terwijl als je tv of radio maakt (zowel commercieel als publiek) moet je dienstbaar opstellen naar de kijker en blijven schaven en zorgen dat het beter word. De kijkers en luisteraars de baas en niemand anders. Als die niet kijken of luisteren of veel negatieve kritiek hebben doe je iets niet goed en dan moet je dat veranderen. Je kunt het nooit iedereen naar de zin maken dus je moet de kristische meningen kunnen scheiden van de negatieve meningen en daar iets mee doen. En als dat bijvoorbeeld is dat het gros van de mensen zich irriteert aan Luuk Ikink dan moet er dus iemand anders op zijn plek komen te staan.

 15. Zomaar

  Huys zie ik interviewen , Pauw is een echte talkshow host.

 16. Stefan

  Iedereen hier vergeet even dat Humberto zn cijfers in het begin tussen de 300.000-450.000 zaten. Daar zit Twan boven in een tijd dat er minder tv gekeken wordt.

  Ook bij Humberto was er kritiek, ook toen geluiden ‘stop er maar mee’. Geef dit tijd. Een programma als dit staat niet direct.

 17. Dooie Hannie

  Wij niet. Rot op LOM-jongen!

 18. Rubicon

  Eens met @Bart; je moet blijven schaven. Dat geldt zeker ook voor Huys hoewel hij nog maar drie uitzendingen heeft gemaakt. Ik was kritisch, ben dat nog steeds, maar vind dat Huys een verfrissende start heeft gemaakt; nieuwsmakend met Lok en Stormy Daniels, niet al te vast aan format (best gewaagd) door geen reclame blokken te doen gisteren en maar 1 gast. En ik vind dat ie goed pingpongt met human interest en journalistiek. Hoe duurzaam het is gaan we zien maar zonder meer goede start

 19. RaymondVL

  Ik vind RTL Late Night hartstikke kutdt!

 20. Flip de Beer

  Ik ben fan can Twan!

 21. anoniem

  Sorry, heb nog niet gekeken..

 22. Angela

  Natuurlijk is Twan tevreden met een eigen ego-show.

 23. chris

  Twan hoort bij de P.O.

 24. Steinmann

  Klopt, van Nieuwsuur naar Late Night, onbegrijpelijk en je ziet T.H. zichzelf ook afvragen…..wat doe ik hier in godsnaam!

 25. Wilhelmus

  Hij heeft hier meer kijkers dan ooit bij Nieuwsuur. Dus voor hemzelf sowieso een vooruitgang. Verder is t nog veel te vroeg om te oordelen. Het heeft tijd nodig. Vraag me af waarom ze Tan niet op n andere zender zijn luchtige late night geven. Hoop kijkers missen het en voor n andere zender zijn kijkcijfers van 400.000 een succes.

 26. Godefroy France

  Ha ha ha geen fan van twan,,,,huys van de buys !!!

 27. #iklachmerot

  Mensen die hier wat schrijven heb echt geen leven………
  #geintje

 28. StefanV

  Ik zei het eerder deze week al, ik herhaal het graag: het gaat echt wel goedkomen met dit programma. Huys is een prima presentator, stelt goede vragen, de setting klopt. Het programma kan alleen nog maar beter worden.

 29. Ja

  @ Sefan V. Precies

 30. SOLANGE

  Twan is geweldig dat kon die vleespet Tan niet….hij sprak ook slecht Enhels Twan is een kanjer en Stormy Daniels is een geraffineerde golddigger…

 31. Derk

  Weer die azijnzeikerds hier. Bah. Wat is er mis mee. Losers!

 32. aldus

  Twan zou heel ontevreden moeten zijn, want hij doet wat hij altijd al kon en de verbetering/verandering die nodig is om hem een host van een late night programma te laten zijn, kondigt zich (nog) niet aan. Hij zou zelf het besef moeten hebben dat er nog heel veel moet veranderen/hij heel veel moet veranderen om het beter te krijgen. Daar zou hij van moeten wakker liggen en pijn in zijn buik van moeten hebben. Dat hij het leuk vindt is een slecht teken.

 33. Boan

  Met veel plezier naar de uitzending met Stormy Daniels gekeken: niet dankzij maar ondanks Huys als interviewer (en niet als talkshow host zoals terecht eerder is opgemerkt) werd dit in mijn ogen een succes.

  Daniels heeft qua personality de show gestolen! Maar zodra het echt spannend werd probeerde Huys het gesprek weer in een ‘Nieuwsuur hokje’ te duwen waarna ik van het puntje van m’n stoel weer onderuit zakte. Totdat de boel door Daniels weer werd opgepeperd. En wat had ze Huys te pakken door de opmerking dat hij nog geen Amerikaanse Late Night talkshow host is :-)

  Ik was geen grote fan van Umberto maar hij heeft wel iets meer persoonlijkheid dan Huys. Mijn kijk-strategie is nu: Late Night opnemen zodat ik voor mij oninteressante dingen lekker door kan spoelen zodat ik tijd overhoud om een opgenomen Pauw te zien. Lig ik alsnog om 24.00 in bed.

  En nog een algemene opmerking om het succes van programma’s van de publieke omroep te verklaren: deze programma’s hebben geen superlange irritante reclameblokken zodat je fijn in de ‘flow’ van het programma blijft!

 34. Mark

  Het schijnt dat hij zijn bankafschriften ook heel leuk vind…

 35. julske

  Solange, sprak Tan slecht Enhels? En jij kan Engels prima schrijven.

 36. BRAAK

  Twan, een zinkend schip.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.