Anouk en Maik met dagelijkse trouwshow op SBS 6

SBS 6 gaat iets nieuws proberen in de vooravond. Op het tijdstip waarop nu nog de weinig bekeken spelshow LUCKY13 te zien is – van 18.30 tot 19.00 uur – introduceert de zender op maandag 24 september de dagelijkse trouwshow Wie Heeft De Mooiste Bruiloft? met Maik de Boer en Anouk Smulders. Hierin nemen steeds vier bruidsparen het tegen elkaar op. “De inzet: 5000 euro, een lekker bedrag als je net een duur trouwfeest achter de rug hebt!“, zo laat de zender weten.

Juryleden Maik de Boer en Anouk Smulders zijn de hele dag aanwezig bij de bruiloften van de deelnemers en geven alles een cijfer: het aanzoek, de locatie, de kleding van het bruidspaar, de ceremonie en ook het feest.

Van maandag tot en met donderdag leggen Maik en Anouk één trouwerij per aflevering onder de loep. In de vrijdagaflevering kijken de vier bruidsparen terug op hun eigen bruiloft en op die van de andere koppels. Ze horen het jurycommentaar en ook hoeveel ze op elk onderdeel gescoord hebben. Ook onthullen ze dan de kosten van hun bruiloft.

Als de jury onthult hoeveel punten zij elk bruidspaar geven voor het prijskwaliteit-onderdeel, is de eindstand bekend: welke newlyweds gaan er met de hoofdprijs van 5000 euro vandoor?

Wie heeft de mooiste bruiloft? is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door MasMedia.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen